Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:57
sizden01
Abone

Değişik bir rüya gördüm

Değişik bir rüya gördüm

denclis
Rüyamda ıssız bir denizin kıyısında ufuğa doğru bakıyordum ve denizin tam ortasında gökyüzünde güneş açmıştı.Sonra güneş 2 ye bölünüyordu.Sizce bu rüyamın anlamı nedir?


Cevap: Değişik bir rüya gördüm

Galus
Rüyanız hayr olsun

Rüya ve ilham ile amel etmek

Okudunuz mu?  Erkeklerde gusülde kulak içini yıkamak farz mıdır?

Rüyalar ve İlhamlar; Rabbani ve Rahmani, Şeytani ve Nefsani olabilirler.
……………

Güneş görmek
Devlet başkanı, halife, baba, mal, mülk güzel kadına, Bolluk ve berekete, hayatı devam ettiren ana sebep ve unsurlara, Güneşe sahip olmak, onün üzerinde bulunmak, onu kucaklamak vs., devletle kurulacak fayadıl münasebete ve o nisbette sorumluluk üstlenmeeye, Güneşin evde doğduğunu görmek akrabadan biriyle evlenmeye, Güneşin yeryüzüne inmesi, yönetimden halkın fayda görmesine, Güneşin yakması devletin tasarrufundan yahut bir görevlisinden gelecek zarara, Güneş ışıklarının her yere kaplaması umumi bollukve sevince, Güneşle konuşmak makam ve rütbeye, Güneşin düşmeyi musibete, Batıdan doğması ayıp bir iş yapmaya yahut büyük olayları haber veren bir alamete, Güneşin parlak doğup, batıdan gene parlak batması o bölge insanları için hayra, Güneş batımı, bir ömrün akşamladığı vakte, Akşam üreri gurubu seyretmek buruk sevinçlere, Güneş bazan güç ve kuvveti yanında zulmü ve gadri de olan kimseye delalet eder.

Okudunuz mu?  Ailemin benim için istediği kızı istemiyorum diye kavga ediyoruz ne yapmalıyım detaylı anlatıyorum

Rüyada güneş görmek, erkek çocuğunun doğmasına; bir kadının rüyasında güneşi taşıması onun evlenmesine işarettir.

Zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Güneşin batışını izlemek, bazı kararlar almadan önce iyice düşünmeniz gerektiğinin habercisidir.

Güneş, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Eğer güneşin battığını gördüyseniz, birtakım kararlar almadan önce çok iyi düşünmeniz gerekiyor

Okudunuz mu?  Yalan söylememek için kendime hakim olamıyorum

İşte, aşkta başarıdır. Çok güzeldir.

Zenginliğin ve mutluluğun simgesidir. Güneşin battığını izlerseniz, birtakım kararlar almadan önce iyice düşünmelisiniz.

Zenginliğin ve mutluluğun simgesidir. Güneşin battığını izlerseniz, birtakım kararlar almadan önce iyice düşünmelisiniz.

Bu kategoride yer alan Müdevvene Kitabı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Değişik bir rüya gördüm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.