Anasayfa
2 Aralık 2022, 5:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada arabayla kaza yaptığını görmek

Rüyada arabayla kaza yaptığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada kaza yaptığımı gördüm yorumlar mısınız
Selamün aleyküm, Ben dün gece rüyamda kendi arabamla yalnız olarak bir yolda giderken önüme çıkan beyaz bir arabaya çarptım, çarpma esnasında çok büyük kaza olacak gibi idi ancak arabalarda çok hasar olmadı,kendimede hiç bir şey olmadı araban indim arablara dikkat bile etmeden biraz yürüdüm,kaza yaptığımız yerdin yanındaki binadan eski kız arkdaşım (birlikten evlenmeyi düşündüğüm ancak daha sonra ayrılmak zorunda kaldığım
)çıktı yüzü çok güzel görünüyordu bana bakarak ve gülümseyerek geçip gitti,ikimizde hiç bir şey konuşmadık..daha sonra uyandım
rüyanın hala etkisindeyim bu rüyamı yorumlarsanız çok memnun olacağım beni çok düşündürdü..şimdiden teşekkür ederim…


Cevap: rüyada kaza yaptığımı gördüm yorumlar mısınız

Desert Rose
Rüyada kaza yaptığını görmek Rüyada araba kazasi geçirdiğini gören kişinin yaşamı
değişir, yeni bir iş, yeni bir mevki veya yeni bir çevrede yaşamaya başlayacağının
habercisidir Günlük yaşamdakinin tersine rüyada trafik kazası görmek sanıldığı kadar
ürkütücü değildir Kazada kan görmemek, kan çıkmaması şartıyla rüyada trafık kazası
görülmesi iyiye yorumlanır, hayatınızda olumlu yönde yenilikler olacak demektir Rüyada
trafik kazası yaptığını gören kişi olgunlaşır ve kendi hayatı hakkında daha iyi kararlar
verir Rüyada trafik kazası geçirip yaralandığınızı görmek, ummadığınız bir
dostunuzdan zarar göreceğinize işarettir.


Cevap: rüyada kaza yaptığımı gördüm yorumlar mısınız

Kayıtsız Üye
Ben dûn gece rûyamda kaza tam geciriyordum uçurumdan dûsûyordum ama bir anda fireni tuttum bu ruyamın anlamıni ogrene bılirmıyim


arifselim
Rüyada kaza yaptığını görmek rüyanın içeriğine göre değişir. Kazadan kurtulduğunu görmek hayırla yorumlanır. Ancak uçurumdan düşmek ise yaşanılacak çeşitli sıkıntı ve maddi zorluklara yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Kendi jipimi sürerken otobüsün önünden geçeceğim sırada büyük bir yeşil tır bizi sollamak için dönüş yaptı ve ben aracımda ezildim sol bacağımı hissetmiyordum araçtan indim evdeyşm banyoda bacağıma su döküyorum çok kötü parça parça olmuş komple derisi su döktüm ve kanlı su akıyordu busırada Abi’m gördü ve evde birçok kişi vardı amcam yengem Abi’m oğlum babam bunun ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim teşekkürler..


arifselim
Rüyanızda kazadan kurtulmanız hayırla tabir edilir. Eğer hastaysanız iyileşeceğinize veya bazı sıkıntılarınız varsa bunların geçeceğine yorumlanır. Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben 4 araba kaza yapıyorduk birtanesi yaralıydı arabadan çıkarıyordum sonra onun için ağlıyordum yorumlar mısınız


arifselim
Bu rüya olumsuz manada yorumlanır. Başarısızlıklara ve başa gelecek olan zorluklarla tabir edilmiştir. Elbette hakikati sadece Allah bili.


habibe
Selamünaleyküm
Benim rüyamda arabayla isden eve dönerken birden firenlerim tutmadi ve sag serite gectimki öndeki arabaya vurmim diye sonra bir insana vurdum ve duvara vurdum.o an uyandim.
Önceki aksam istihare namazı kilmistim evleniceyim kisi hayirlimi diye?
Ben insaret olarak renkler görmeyi bekliyodum
Bana bu yorumu yaparmisiniz?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bir istihare rüyası anlamında bu olumsuz manada tabir edilir. Bu rüya başarısızlıklar ve sıkıntılara yorumlanır. İstihare için içinize gelen ilham da önemlidir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eniştemin bizim babamın arabasıyla kaza yaptığını gördüm yıllar oncesindede dayım eniştemi almaya giderken gerçekten bizim arabayla kaza yaptı araba pert oldu rüyamdada enişteme kızıyorum nasıl yaptın her on yılda bir arabayı alıyorsun onunlada kaza yapıyorsun ne olacak simdi Sıfır arabaydi diye söyleniyorum çok korktum lütfen rüyamı yorumlar misiniz .


arifselim
Rüyada kazadan bu şekilde kurtulmak hayırla yorumlanır. Eğer bir hastalık veya borç gibi sıkıntılarınız varsa bunların geçeceğine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada esimin isyerine ait olan siyah jip le kaza yaptigini gördüm arabanin ust kismi ezilmisti ve esini arabadan ben cikardim fakat kan vb.gbi bir şey yoktu.Yorumlrnz için smdiden tesekkr ediyorum..

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

arifselim
Rüyanız güzel ve hayırlıdır. Kan ve benzeri şeyleri görmeden kurtulması çektiği zorlukların üstesinden geleceğine yorumlanmıştır. Biz yanılabiliriz Allah en doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benim arabamla başka birisi izinsiz alıp kaza yapıyor bu ne anlama gelmektedir yorumlarınız için şimdiden teşekkürler


arifselim
Kaza yapan kişi eğer kazadan sağ salim kurtulmuşsa bu hayırla yorumlanır yok eğer kurtulmamışsa o zaman bu rüya başarısızlıklara işaret eder.


Kayıtsız Üye
Ooo diye baharinca sol seride geçip bir suru arabayla çarpistik yaralanmadan uyandik hepimiz anlamini soylermisiniz


arifselim
Eğer kaza yaparken size bir şey olmadan kurutlmuşsanız bu hayırlı bir rüyadır. Genellikle var olan sıkıntıları aşmaya ve kurtulmaya tabir edilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bos bir yolda giderken bir anda yol hakimiyeti bozulup ters takla atıyoruz ve kimseye bisey olmadan kurtulduk yani kimsede kan neyi goremedim.Çok hafif yaralanma oldu sadece.


arifselim
Böyle bir rüya yani kazadan sağ salim kurtulduğunuz bir rüya hayırla tabir edilir. Bu zorlukların varsa hastalıkların üstesinden geleceğinize işaret eder. Elbette Allah en doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben uzun zamandir ruyalarimda hep araba kullandigimi su son zamnlardada kullandigim yada bindigim arabalarda kaza yaptigimi goruyorum ama bu kazalar hep engebeli yollarda oluyor ne anlama geldigine dair yorumlamaniz mumkunmudur.. simdiden teşekkür ederim…


arifselim
Merhabalar. Rüyada görülen binek veya araba kişinin hayatının gidişatı olarak tabir edilir. Genellikle kazalara ve hoş olmayan bazı haberlere işarettir. Ayrıca bu rüya, endişe ve güvensizlik içinde yaşanıldığına ve pek çok uğursuzlukla karşılaşıldığına da yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abimle hırsızlık yapıyoruz yanımızda biri daha var sonra o kişi bize kaçın polis geliyor ben oyalıcam diyo biz abimle kaçmaya başlıyoruz ama dağın başındayız ve köprü gibi değişik bir yoldan geçiyorız sonra yuvarlanıyoruz sanırım abim ölüyo ben başında ağlıyorum abim cırılcıpkak yerde yatıyo kan falan yoktu ama yuvarlanırken demirlerin abime saplandığını görüyorum ama bana hiç bişey olmuyo


arifselim
Rüyada hırsızlık hayırlı manada tabir edilmez. Genelde bu kötü ve fena düşüncelere, hoş olmayacak sözleri konuşmaya işaret eder. Bazende bu rüya fesada karışmaya ve başkalarının hakkını yemeye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kendi aracımla viraj alamayıp kaza yapıyorum aracım yan yatıyor ve çok kötü durumda arabadan iniyorum ve sağlık durumum çok iyi sadece arabama üzülüyorum yorumu nedir ?


arifselim
Bu rüya hayırlıdır. Hastalık var ise şifa bulmaya, fakirlik ve maddi sıkıntılardan kurtulup refaha ulaşmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Byndrn
Ruyamda enistem ve iki yegenimle giderken bir anda direksiyon hakimiyetini enistem kaybediyor.aracin uc kismi bosta kaliyor.enistem hiç bisi olmamis gibj gülüyor hatta.kayarak arabayla dere gibi bir su yatagina dusuyorz.en ufak yara almadan hepmiz kurtuluyorz.yorumlarsanz sevinirim


arifselim
Rüyanız hayırlı manaya işarettir. Bu rüya Allah’ın izniyle sağ ve selamette kalmaya, kaza ve belalardan uzak kalmaya veya kurtulmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arabayla giderken bir tane eski araba yalpalaya yalpalaya bizi geçiyor. Az sonra ilerde bakıyoruz bir kaza olmuş. Kaza yapanlar ölmüş imam dua Vs okuyor. Biraz karışık bir rüya gibi yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Bu rüya sizin için hayırlıdır. Hayatınızda bazı yenilikler yaşayacağınıza işarettir. Bu yenilikler size yeni kapılar açacaktır. Ayrıca tekamülünüzde hızlanma olacak demektir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada tanimadigim kişilerle arabada gidiyoruz ve araba çarpmamak için fren yapıyoruz arabadaki herkez yaralaniyor ama ben arabadan hiç çıkmıyorum bana hicbirsey olmuyor onları arabadakileri izliyorum


arifselim
Araba ile Kaza yapmak görüldüğü gibi tabir edilir. Allah’ın izniyle kaza ve musibetlerden korunmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kendi arabamla(mavi renk) yolda gidiyodum annemde yanimda idi sonra birden yanimdan gecen araba aracima yandan carpip sag yan kapilari kopartti ama kimse yara almadi ama ben çok uzuldum bunun anlamini ogrene bilirmiyim

Okudunuz mu?  Rüyada bir kızı dövmek

Tohat
Kaza görmek hayırlı yorumlanmaz. Olumsuz bir olayın meydana geleceğine ve kişinin derin bir üzüntü içine gireceğine fakat bu kısa sürecek bir döneme işaret eder. Yine de hayırlısı olsun deyip tevekkül etmek gerekir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın araba ile kaza yaptığını gördüm ve dedem oğlum da varmış arabada tatile giderken yapılmış bir kaza ama kimseye bişey olmuyor bende bisiklet sürüyordum bu sıra anladım.


arifselim
Hayatta bazı yaşanacak olumsuzlukların olacağına ama Allah’ın izniyle bunları atlatacağınıza veya kurtulacağınıza tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.
Rüyamda arabayla gidiyorum yolda benden başka kimse yok ama normalde otoyol sürekli trafiğin üst düzey olduğu yer sıfır bir araba bana ait değil yolda biraz devam ettikten sonra 2 şeritlik yolun sağ şeritin yarısından fazlasını bariyerle ayrılmış olduğunu gördüm yani yol 1,5 şerit gibi olmuş 2-3 kere tam vuracak ken kurtarıyorum ayağım koltuğun mu debriyajın oraya mı takılmış frene basmam gerek basamadım el freniyle yavaş yavaş durdursam mı diye düşündüm sonra kurtarıp yavaşladım yola devam ediyorum hala 1-2 kere arabanın arka koltuğundan tam ortadan yolu gördüm ama benden başkası yok ve bundan sonra ayrılmış olan yarım şeritn üstündeki bariyere vurup aşağıdaki yola uçuyorum araba uçarken ve yere çakılırken hisseder gibi oldu ve yere çakıldığında arabayla ben yerin dibine doğru batıyormuş gibi oldu gördüm yol sürekli kullandığım bir yol ve yolun aşağısında başka yol yok sizce ne anlama gelir.


arifselim
Merhaba kardeşim. Araba ile bir yoldan gitmenin en açık tabiri, insanın hayatını ve karşılaşacağı durumlara işaret eder. Atacağın adımlara ve alacağın kararlara dikkat etmen gerektiğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada eşimle birlikte kaza yapiyoduk araba tepe takla olurken ben kelime şehadet getiriyodum yorumlarmisiniz lutfen.


arifselim
Rüyada araba ile kaza geçirmek, meydana gelecek üzücü bazı olaylara işaret eder. Ayrıca bu tür rüyalar endişe ve güvensizlik içinde yaşanıldığına ve pek çok uğursuzlukla karşılaşıldığına da yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada ailemle birlikte eve dönüyoduk her zamanki ana yoldu evimizede yakındı bir anda kaza yapıp yuvarlamdık ailem bayhında ailemde sadece annem evdeydi 2 kardesim bn ve babam vardı benin hiç biseyim yoktu yürüyerek eve gittim anneme ve anneanne me kaza yaptığımızı söyledim ama onlar aldırmayıp sohbetlerine devam etti ağladım..


arifselim
Rüyada kaza yapmak gerçek hayatta bazı olumsuzluklar yaşamak manasına işarettir. Özellikle bunlar aile içerisinde yaşanacak huzursuzluklar olarak tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Arabam tarlanın kenarına indirdim ve arkadaşın biri bindi arabamda haraket eti sonrada uçurumdan yuvarlandı giti parça parça oldu


arifselim
Rüyada bu tür kazalar görmenin tabiri, gerçek hayatta da bazı sıkıntı ve problemlerle karşılaşmak anlamında tabir edilmiştir. Bazı rüya yorumcuları ise bunu tam tersi ile tabir de etmişlerdir. Allah’tan mutlaka hayırlısını dilemek en doğrusudur.


Kayıtsız Üye
Ruyamda eski arkadaşımı evine bırakıyordum .Arabayı durduramadım. Kaldırıma çarptık .ama bir şey olmadı

Arkadasimi evine birakirken arabayi durduramadim. Kaldirima carptim. Ama bize hiç bir sey olmadi. Tesekkurer


arifselim
Bu rüyan gerçek hayatta da bazı tehlike ve kazaları atlatmaya işaret eder. Araba kazası insanın gerçek hayatta da kaza veya musibetlere işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babam ve kuzenimle bir yere gidiyorduk arabayı ben kullanırken kontrol edemedim ve çok hızlı bir şekilde giderken kaza yaptık ama arabayı kum ocağı gibi bir yere çarptığımız için kaza sonrası hiç bir şey olmadı, yolumuza devam ettik, o hızla giderken bir şey olmamasına şaşırıyorduk ama herkes iyiydi. Yolun dönüşünde de otostopçu olarak anne baba ve çok tatlı bir çocuğu arabada götürdüğümüzü hatırlıyorum hocam nedir bunun yorumu?

Okudunuz mu?  Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir?

arifselim
Bu tür rüyalar gerçek hayatta da bazı tatsız ve üzücü hadislerin yaşanmasına işarettir. Aslında bir açıdan bunlar birer ikazdır ve düşünerek hareket edilmesine delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Ruyamda abimin servis arabasıyla giderken aniden birisi önümüze arabayı kırıyo ve abim ani fren yapıyor benim elimde yumurta poseti var birazı çatlıyor ve bir tanesi kırılıp düşüyor sonra kazayı atlattık ve devam ettik


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Gerçek hayatta da bazı tatsız ve olumsuzluklarla karşılaşmak manasındadır. Yumurtanın kırılması da aynı manaya gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda Arabayla giderken karşıdan gelen kişi hatalı sollama yaparken benim aracın sol tarafina çarptı sonra durmadı eve surttu. Iki arabada da ciddi hasar yok . Karşı taraf sürücü yaşlı yanında birde genç var . Sonra polisi ariyordum uyandım . Ne anlama gelir acaba


arifselim
Bu rüya insan için gerçek hayatta kıl payı denilecek şekilde bazı tehlikeleri atlatması anlamında yorumlanır. Ayrıca bu rüya bazı olumsuzluklara alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhaba.. bu gece rüyamda bana babam bir jip hediye ediyordu , onu surerken uzerimde gelinlik vardı ve çok asırı hızlanmıstım ama freni bulamıyodum, o sekilde kendi evimin banyosuna suyun içine grmisim boguluyorum sandım ama sular cekilmeye basladı , arabada hasar vardı bnm yuzumdede cizik vardı sadce. bu ne anlama geliyor ?


arifselim
Merhaba. Araba sürmek insan hayatının içerisinde karşılaşacağı şeyler olarak yorumlanır. Bu rüyan hayatının önemli kararlarında tehlikelerin ve yanlış kararların tam eşiğinden dönmek anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ayrı olduģum sevgilimle otobanda giderken solumuzdan gri bir arac geciyor,sevgilim o aracı gorünce sinirlenip gaza basiyor yoldan cikıp mezarliga giriyoruz, yazısı olmayan bir mezar taşina carpıyoruz,yaralanma yok aractan cıkıyoruz sevgilime soruyorum o araca sinirle bakiyodun oraya bakarken kaza yaptık kim o diyorum tanımiyorum diyor


arifselim
Bu rüya genellikle gerçek hayatta da bazı tehlikeler atlatmaya ve bunların tam eşiğinden dönmeye ve Allah’ın izniyle bu bela ve kazalardan kurtulmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a. Rüyamda yağmurlu bir havada hızlanıyorum ve dönüşü yapamayıp tarlaya uçuyorum. Araba yan yatıyor ben camı kırıp içinden çıkıyorum. Ağzımın bir tarafı ağır yaralanıyor ama kan yoktu. Sonra doktora gitmek için ailemin yanına gidiyorum. Yorumu nedir

S.a. Rüyamda yolda giderken arabayla sağanak yağmur altında hızlanıyorum dönüşe hızlı girdiğimi fark edip yavaşlamaya çalıştım ama tarlaya uçtum araba yan döndü ben biraz durdum içinde sonra camı kırıp çıktım. Çıktığımda vücudumda bir şey yoktu ama ağzımın bir tarafı baya bir şişmiş yaralanmıştı. Ama kan yoktu. Sonrada doktora gidecekken uyandım. Bu rüyanın yorumu nedir


arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalarda kaza geçiren kişi gerçek hayatta da kıl payı kurtulacağı önemli olaylar yaşar denilmiştir. Onun kazadan kurtulması yani hayırlı olarak Allah’ın izniyle musibetlerden kurtulmasına alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda eşimle birlikte arabamızla sahile gidiyoruz yol ile kumsal arasında kot farkı var yaklaşık 1 metre yol kumsaldan yüksek ve biz arabayla kumsala düşüyoruz arabanın burnu kuma çakılıyor daha sonra takla atıyor. Tam takla atarken eşime yere eğil tavan ezildiğinde kafana çarpmasın diyorum. Arabamız ters döndüğünde hiç yara almıyoruz çevredekilerin yardımıyla arabadan çıkıyoruz arabam çok kötü durumda nasıl yaptırcam diye düşüyorum. Rüyam bukadar bu arada bir ev almak üzereyim kredi vs. İşleriyle uğraşıyorum bu konuyla bağlantılı bir mesaj olabilirmi diye düşünüyorumz. Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Dinimizde Rüyanın yeri nedir?

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada araba kazası atlattığını görmek gerçek hayatta da tehlikeler atlatmaya tabir edilir. Dediğin gibi sana harama karşı bir ikaz olarak da kabul edebilirsin. Aslında en doğru tabir kişinin kendi durumuna göre yorumlananlardır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle arabanin içinde konusurken dikkati bende olan eşim viraji alamadi ve karşi şeridden çıkıp araba takla attı ben iyiydim ağlayarak eşimin yanına koştum eşimin rengi soluktu ama hareket ediyordu ben bağirarak ambulans cagirin derken baktim eşim telefonla kendisi çagiriyordu.Bu arada araba beyazdi.youmlarsaniz çok
sevinirim.Şimdiden tesekkürler
.
.


arifselim
Bu rüya kişi için vicdan azabına ve pişmanlıklara alamet eder. Rüyayı gören kişinin, hayat içerisinde yaptığı bir hatadan ya da işlediği bir günahtan ötürü çok büyük pişmanlık yaşadığına ve bir der almasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda esimle arabayla giderken bir araba bize carpiyor arabada göçük oluşuyor ama bize hicbir sey olmuyor neyse devam ediyoruz yine baska bir araba ile carpisiyoruz bu safer carpismanin siddetinden benim oturdugum yerdeki yan cam kiriliyor arabadan iniyorum o esnada ama yine bizde bir şey yok eşim bin arabaya diyo tekrar biniyorum oyle bir ruyaydi lütfen yorumyabilir misiniz


arifselim
Genellikle gören kişinin hiç beklemediği olayların arka arkaya gelmesi manasındadır. Rüyada trafik kazası geçirdiğini görmek, rüya sahibinin beklemediği bir yerden para kazanmasına veya beklenmedik bir zamanda iş teklifi almasına da işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi geceler uzun zaman oldu bu ruyayi göreli ama merak ettim rüyada yesil patika bir yol vardi yolun knerlarinda agaclar bayabi yürüdükten sonra bir zirveye ciktim bu zirvede bitane rengarenk bir evle karsilastim evin etravi rengaren isiklarla donatilmişti bunun anlami sizce nedir acaba cevaplarsaniz sevinirim iyi geceler


arifselim
İyi geceler. Bu rüya bekarlar için gönül ilişkilerinin yaşanacağına dair bir işarettir. Ayrıca bu rüya içinde bulunduğu durumdan kurtulmayı arzulamakta ve daha güzel bir hayatın hayalini kurmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Byz
Merhaba, rüyamda kendi arabamı kullanıyorum yavaş ve temkinli tam köşeden döndüm. Karşıdan drift atan beyaz bir araba taklalar atarak arabamın üstüne doğru uçtu. Ben hemen kenara çektim durdum bana çarpmasın diye kurtuldum ama o beyaz araba düştükten sonra yan şekilde yerde sürüklenirken hemen ucu benim arabanın önüne küçük bir yere çarptı. Çok minik çukur oluştu arabamda . Bana bir şey olmadı . Ben yine de çok üzüldüm. Sürekli kaza yapıyorum şu araba bile geldi bana çarptı önlem almama rağmen diyorum .


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada araba ile kaza geçirmek yada tehlike atlatmak hemen hemen gerçek hayatta aynı şekilde yorumlanır. Bu rüya gerçekte de bazı tehlikleri kıl payı atlatacağına tabir edilir. Bundan bir ders alınması gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. rüyamda arabamla yolda ilerlerken tren yoluna gelmişim tren geliyor mu gelmiyor mu anlamadım ama önümdeki araç geçince bende ilerledim ve birden bir şeye çarptım ve araba havaya fırladı .. sadece ön kaputunda hasar vardı… o günün gecesinde de abim otobusle yolculuk yapacaktı ama biz nedensw araba 1gün sonra hazır olur diye uçak bileti deüiştirmek için uğraşıyorduk.. şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen tren kazası tam aksi olarak hayırlıdır. Bu rüya ilk olarak peş peşe gelecek olan güzel haberler anlamındadır. Ayrıca kişinin mevcut düzeninde değişiklikler yapmasına ve çevresinde dönen dolapları da fark ederek, bu insanların hesaplarını tersine çevireceğine işaret eder. Herşey hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


kul83
Selamun aleyküm. Rüyamda babamla araba ile giderken bir çok yol ayrımının olduğu bir yere geldim. bir tabelada ulus yazıyordu. ben hangi ayırıma gireceğime karar veremedim ve bankete çarptım. babam da bana kızdı. sonra bizim arabanın tekerleği yuvarlandı ve karşı şeride geçti. ve zincirleme trafik kazasına yol açtı. bir araba vardı paramparçaydı. önde bir adam ve arkada bir adam vardı. öndeki adam sağdı ama arkadaki adam yüzü kanlar içinde yatıyordu. öndeki adam arkadaki adamı sarsarak kaldırmaya çalışıyordu. sonra trafik polisleri ve ben belirdim. tişörtüm belirdi ve sırtımdan tişörtümün içinden bir noktadan kan akıyordu. bu rüyanın anlamını söyleyebilirmisiniz.

Okudunuz mu?  Kuran ile istihare diye bir şey var mıdır var ise nasıl yapılır?

Selamun aleyküm daha önce aynı mesajı yazdım ama bildirimlerde görünmüyor. otobanda babamla arabayla giderken birden çoklu yol ayrımına geldik bir yolun üzerinde ulus yazıyordu. ben nereye döneceğime karar veremedim ve bankete çarptım. babam da bana kızdı. Kaza sonucu bizim arabanın tekerleği karşı şeride geçti ve zincirleme trafik kazasına yol açtı. bir araba vardı çok kötü görünüyordu ön sürücü koltuğunda bir adam ve arka koltukta bir adam vardı. öndeki sağdı ama arkadaki yüzü kanlar içinde yatıyordu. sonra trafik polisleri ve ben belirdim. tişörtümün içinden sırtımdan bir noktadan kan akıyordu. bu rüyayı yorumlayabilirmisiniz


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu şekilde görülen rüyaların en açık yorumu çok ani ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşecek olan olaylara işaret eder. Yani rüya sahibinin beklenmedik olaylar yaşayacağının habercisidir. Bazende ölümden kurtulmak ise bir tehlikeyi kıl payı atlatmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm…
Rüyamda araba kullanırken birden önümdeki araç hizkaninca hizlaniorum çok hızlı gidiyorum fkt kaza yapacağımı anlar gibi tuhaf bir şekilde arabadan kendimi dışarı atıyorum arabaya bakıyorum araba hızlı bir şekilde son hız dwm Edip ilerde bir ev gibi biyere vurup duruyo…. Tskler şimdiden..


arifselim
Aleykum selam. Rüyada araba sürülmesi insanın hayat akışında meydana gelecek olan önemli olaylara işarettir. Aynı şekilde bir kaza olmasa da bir tehlikeden son anda tedbir alarak korunmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda oturduğumuz ev bile bizim değildi araba bizimdi deprem gibi bişey oluyor babam annem Kız kardeşim ben yola çıkıyoruz kız kardeşim 12 yaşında şoför koltuğunda o duruyor araç hareket ediyor ara sokakta viraj alırken araç kayıyor 2 aracın arasına girip öndeki araca vuruyor çok heyecanla uyandım tabirlere baktım çok acaip oldum ihanete uğramak gibi yazılar ile karşılaştım hayırlısı olur inşAllah


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyanın en makbul olan yorumu, kişinin benzer şekilde bir tehlike atlatacağına ve kurtulacağına işaret eder. Bu tehlike araba kazasıyla olması gerekmez. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda arabamla giderken yolda önümde sebze yığınları gördüm salatalık yığınına çarptım araba kayarak savruldu kaza yaptım.arabanın içinde kendimdeyim bilincim yerinde insanlar yardım çağırıyor.bende tükürünce ağzımdan kan geliyor.yorumlarmısınız.


arifselim
Bu rüyanın farklı yorumları vardır. İlk olarak rüyayı gören kişinin çevresinde güven duyacağı pek kimse olmadığına yorumlanır. Ayrıca ağzından kan gelmesi ise üzücü gelişmeler manasındadır. Allah’a havale et ev ondan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamı aleyküm. Benimde araç kazası ile ilgili bir rüyam var. Rüyamda bir başkası arabasıyla benim arabama ön taraftan çarpıyor. İki tarafta da yaralı yok. Araçtan inip baktığımda sadece aracımın ön tamponunda ufak tefek hasar oluştuğunu gördüm. Rüyamdaki arabam gerçek hayatta kendi kullandığım aracımdan farklı bir marka ama ben rüyamda kendi arabam olarak kullanıyorum. Değerli yorumunuz için şimdiden teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Araba ile kaza yapmak, insanın hayat akışı içerisinde karşılaşacağı ufak tefek bazı sorunların bir işaretidir. Kaza yapıp bir kurtulmak hayırlıdır ve Allah’ın izniyle belalardan kurtulmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabeyi ve Mescidi Nebeviyi görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda iş yerinin arabasıyla ve iş yerinin arazisinde yolda giderken ilersen sola mecburi dönüş yapacağımı bildiğim halde yolun sonun daki duvara çarpıyorum. Çarpma sonucunda havada araç döne döne yere tavan üstü düşüyor. Ben araçtan yara almadan çıkıyorum. Fakat araç kullanılmaz halde. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta da bir tehlike atlatmaya ve kılpayı denilebilecek kadar bir pay ile kurtulmaya tabir edilir. Bu tür rüyalardan bir ders çıkarılabilir ve dikkatli hareket edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda park halinde otoparktan çikarken dallari kesilmiş agaçlarin yaninda duran kirmizi kamyona çarptim benim arabanin sag çamurluk ezildi gidrken kamyon şöförü bana seslenerek yoldan çevirdi tamponumda kirmizi ezik izleri vardi zabıt tuttuk


arifselim
Bu şekilde görülen rüyalar gerçek hayatta kaza geçirmek anlamında değildir ama ufak tefek de olsa bazı sorunlar yaşamaya veya engellerle karşılaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Ben rüyamda ablamla arabadayım ablama araba kullanmayı öğretiyorum. Arka koltuktada annem babam abim var sonra ablam benim dediğim gibi kullanmıyor arabayı ve kaza yapıyoruz ben ve ablam dışarı fırlıyoruz ikimiz de iyiyiz arabaya gittiğimizde direksiyona babam geçmiş ve ablamla beni almadan gidiyor bende halamlara gidiyorum oturuyorum bir yere oturduğum yer yeşillik yanımdan bir çocuk geçiyor bana bakıyor başında az bişey kan var . Sonra uyanıyorum yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya insan hayatının akışı içerisinde meydana gelecek olan bazı hadiseler anlamındadır. Bunlar genellikle insanın kıl payı atlatacağı tehlike ve önemli olaylara işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda küs olduğum arkadaşımı benim evime geldiğini görüyorum benimle konuşmaya çalıştır bende çok kırgın oldugum için onun yüzüne bilmiyom oda bana kızıp evden çıktığını görüyorum ne anlama geliyor sürekli aynı rüyayı görüyorum kendisiyle gerçektende kusuz


arifselim
Eğer sürekli görüyorsan bu rüyanın bir anlamı da olmaz çünkü genellikle bilinçaltına yerleşen düşüncelerin rüyaya bir yansıması olarak kabul edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğru olanı olur.


Kayıtsız Üye
merhaba ben rüyamda eşimle arabayla giderken 3 şeritli yolda üstümüze üst geçitler (köprüler) düşmeye başlıyor. son anda sola kırarak direksiyonu köprülerin altında kalmaktan kurtuluyoruz. araba ön koltuklar hariç enkazdan zarar görüyor.
iniyoruz arabadan 2 küçük kızım var sonra onlar yanımızda oluyorlar o bölgeden çıkmaya çalışıyoruz. bir süre sonra arabanın kaskolu olduğu aklımıza geliyor yeni araba alabilmek için kaza yaptığımız aracımızın yanına gitme kararı alıyoruz ve gitmeye çalışırken uyanıyorum.


arifselim
Merhaba. Rüyada araba ile bu tür olayları yaşadığını görmek, genellikle hayatta bazı önemli olayların meydana geleceğine alamet eder. Bazen büyük bir tehlikenin eşiğinden kıl payı kurtulmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kendi aracımla yolda gıderken birden dıreksıyon hakımıyetımı kaybedıp duran tır gıbı bırseyın altına gırdım bende hiç bir şey yok inip seslenıyorum ıcındekılere tırın fakat muzık dinliyorlarmıs bu yuzden ılk etapta duymuyorlar sonra görüp bakıyorlar yanıma geliyorlar onlarda oraya bir iş için durmuslar calısıyorlarmıs o esnada vınc gıbı düşünün sonra benim aracımk yaptırın dıyorum tamam dıyorlar arabam parcalara ayrılıyor onlar yapıcaklarmıs falan uyanmısım mana veremedım yorum nyaparmısınız rıca etsem


arifselim
Merhaba. Diğer yorumlarda da olduğu gibi bu şekilde trafik kazası geçirip kurtulmanın yorumu, insanın geçireceği ve Allah’ın izniyle atlatacağı bir tehlikeye tabir etmişlerdir. Bu yorum genel bir yorum olup gerçek manasını ise sadece ve sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler.Rüyamda abimin kullandığı otomobilin içindeyim. Yanımda ailemde var. Abim otobanda giderken aniden herkesten farkli olarak yesil büyük bir dağa giden yola sapıyor. Yol virajlı zikzaklı tek seritli ve dar. İki yanında ucurum var. Abimin ucırumlu dag yoluna girdiğini sadece ben fark ediyorum ve endişeliyim. Uzun süre gittikten sonra uçurumdan asagı ucuyoruz ama paraşütle atlar gibi süzülüyoruz, yoldan çıkıp düştüğümüzü abim ve benden başka kimse fark etmiyor araba sarsılmıyor, süzülüyor gibi havada. Ucurumun asagısı ormanlık içinde merdiven, uzun ve geniş dağa giden merdivenler var. Abim merdivenlere otomobili indirirken uyandım.yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  İki gecedir istihare namazı kılıp bir konu ile ilgili rabbime dua ediyorum. 2 gecedir rüyada gördüklerimi hatırlamıyorum

arifselim
İyi günler. Diğer yorumlarımızda olduğu gibi, insanın hayat akışı içerisindeki durumunun adeta bir yansımasıdır. Kıl payı atlatacağınız sıkıntı ve tehlikelere işarettir. Ancak Allah’ın izniyle bunların geçeceğine ve selamete ulaşacağınıza tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam rüyamda yavas yavas cıkarken arkamdaki araci fark etmiyorum ve carpiyorum farlarin biri kiriliyor ve jandarma geliyor o aracta yok bisey deyip gonderiyor benim arac pert oluyor ve jandarma komutani cekici geliyor ve bu araci goturun diyor yorumlarsaniz sevinirim tesekurler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en açık yorumu, gören kişinin maddi zarara uğrayacağına işarettir. Yanlış bir işe girmeye yada yanlış bir karar alarak hatalar işlemesine ve zarar etmesine tabir edilir. Bunu bir dikkat etme vesilesi olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda arkadaşimin yeni arabasina binip tek basima suruyorum o esnada baska bir arac bana carpiyor.Araba hurda oluyor ama bana bir şey olmuyor.Arkadasimi arayio soyluyorum o da gelip uzulme arabanin kaskosu var diyor..


arifselim
Bu rüya ilk olarak bilinçaltına yerleşen düşüncelerin bir yansıması olarak kabul edilebilir. Diğer yorumu ise, yanlış kararlar vermeye ve bu yüzden pişman olmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Ben kendi arabamla şehirler arası yolculuk sonrası, şehir içine girdiğimde yolda çalışma olduğunu gördüm. Frene basıp geri dönmek istedim fakat frenler tutmuyordu. Yanımda şuan cezaevinde olan bir arkadaş ve galiba kayınvalidem ve 1 kişi daha vardı. Herkes sakindi. Araba kayarak gitti topraktan falan geçerek kaldırıma çarptı. Araba dağıldı ama kimsede hasar yara yoktu. Fren balata karını gördüm. Bunlar yeni değişti nasıl olur diye düşündüm. O ara annemi ve babamı gördüm ve arabayı gösterdim. Bak gitti araba diye.
Ama baştan sona herkes sakindi.
Yorumunuz nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta karşılaşacak olan sorun ve çeşitli engellere işaret eder. Bazı yorumculara göre ise, aile içerisindeki sıkıntı, anlaşmazlıklar ve sorunlara tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a bende bugün rüyada kendi arabamla gidiyoruz. arabamı arkadaşım sürüyor bende yan koltukta oturuyorum. arkadaşım sürerken yolun ortasında 3 kişi görüyorum. arkadaşım onları görmedi, tam onlara çarpacakken direksiyonu tutup, başka yöne kırıyorum. Kaldırıma çarpıp takla atıyoruz. herhangi bir kan görmüyorum. Arabadan sağ çıkıyoruz. sadece boynum biraz ağrıyor. sonra hastaneye gidiyorum. hastane de kimse ilgilenmiyor benimle. film çekilsin diyorum. dikkate alan yok. aracın durumu için kaskoyu arıyorum yine ilgilenen yok 🙂 ama bende herhangi bir yara bere yok. sadece boynumun olduğu taraf biraz ağrıyor.
Gerçek hayatta ise; arabayı süren arkadaşım yeni bir işe girdi.
Ben de yeni bir işe başlayacağım. yeni bir ortamımız oldu ama işin iyi mi kötü mü devam edeceğini, para kazanıp kazanamayacağımı bilmiyorum açıkcası. Bu rüyanın yorumu ne olabilir?


arifselim
Aleykum selam. Araba ile kaza geçirmenin yorumlarının nerdeyse tamamı aynıdır veya birbirine yakındır. Kaza geçirmek ve bundan kurtulmak aynı şekilde gerçek hayatta da bir tehlike atlatmak anlamındadır. Karşılaştığın sorunlarda aynı manayı ifade eder. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ilk önce önemli bir kişiyi ( bakan – Başbakan) bekliyorum korumaları ile gelince kendi arabam ile onlara yetişmeye çalışıyorum ve yetişiyorum.daha sonra korumalardan biri benim arkadaşımmış onuda yanına alarak başka bir yere keyifli keyifli giderken virajda önüne bir araba çıkıyor ve arabaya arkadan fark etmeden çarpıyorum araba uçarak bariyerlerin üstünden aşarken arkadaşımla gülüyoruz bu nasıl oldu diye daha sonra bir daha bakıyorum o yöne araba bariyere çarpık vaziyette içinden 1 kişi iniyor bende ordan kaçıyorum eve geliyorum sonra polis beni bulacak diyerek arabamın ön tamponuna bakıyorum tamponda sadece arabanın boyası çıkmış onu ustaya gider temizletirim düşüncesi ile evin bodrumuna gidiyorum sonra uyandım

Okudunuz mu?  Hacet rüyasında siyah ve beyaz aynı rüyada görülürse nasıl yorumlanmalı ?

arifselim
Bu rüya insan hayatının akışını simgeler. Devlet nezdinde ve maddi anlamda sorunlarının çözülmesine ve işlerinin yoluna gireceğine işarettir. Gerçek hayatta insanı çok etkileyecek olaylar yaşamasına ve kurtulmak isteyeceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda biriyle kamyondaydim yollar karli ve kaygandi
Arabayi kötü ve hizli sürüyordu
Kaza olmadi tek ben arabadan uctum yuvarlandim. Yaralanmadim öylece yerde yatiyordum birileri (akrabalarim) gelip beni eve götürüyorlardi.
Evde kafa tasim agrimaya basladi sonra cenemi acmakta çok zorlaniyordum çok agrim vardi beni hastaneye götürün cenemi acamiyorum dedim kekelemeye basladim sonra en yakin arkadaşim beni hastaneye götürdü ama daha tedavi olmadan rüyam bitti


arifselim
Aleykum selam. Araba ile kaza geçirmek genellikle insan hayatında bir sorunla karşı karşıya kalmak anlamındadır. Gerçek hayatta kaza şeklinde değil ama karşılaşılacak çeşitli sorun ve sıkıntılarla karşılaşmaya işaret eder. Bu sorunlardan etkilenmeye ve sıkıntı yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler.
Dün gece Rüyamda; servis aracıyla iş yerine giderken araç hizli şekilde virajdan dönerek kaza yaptı araç yan yattı ve ben pencere kenarında oturuyordum. Ve hiç bir şey olmadı, ve bu Rüya görürken o an kaza yaptık ama nasıl olurda camlar kırılmadi nasıl bir şey olmadi diye düşünüyordum .
( Bu Rüya nasıl tabir edilir )
Sevgiler


arifselim
Hayırlı günler. Gerçek hayatta da çok önemli bir tehlikenin eşiğinden geçmeye ve zarar görmeden Allah’ın izniyle atlatmaya yorumlanır. Araba ile kaza geçirmenin genellikle yorumu bu şekilde kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mutasyon
Selamun aleyküm hocam, rüyamda işyerinden arkadaş ile araçla gidiyoruz, arabayı arkadaşım kullanıyor. Yolda kazara tanımadığım birisini eziyor tepki gösteriyorum. Panik yapıp geri gelip tekrar eziyor. Arkadaşa dikkatsizliğinden dolayı sinirlenip bağırıyorum omzuna ve başına vuruyorum. (rüya da tanıdığımız bir kişi, bir eylem yaptığı zaman. Bu bize mi yoksa tanıdığımız kişiye mi çıkıyor, epeydir bu konuyu merak ediyorum, bilgi verebilir misiniz. )
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Bir rüya hem gören ve hemde görülen kimse ile ilgilide yorumlanabilir. Genellikle rüyayı gören kimse ile ilgili olsa da bu rüyanın içeriğine bağlıdır. Bu rüya ise başa gelecek olan bir sıkıntı, bir musibet veya üzücü bir olay gibi kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Su u
Ruyamda kirmizi bir araba ile ,arkadaşim da var o kullaniyor ,yavas git dedim gitmedi sonra kaza oldu ,araçtan ciktik.birseyim yoktu kan yoktu arkadaşimda iyiydi,bende birseyi var diye vucuduna koluna buz uyguluyordum ,,yorumlar misiniz


arifselim
Gerçek hayatta da araba kazası olmasa da bir tehlike atlatmaya ve bu tehlikeden kıl payı kurtulmaya alamet olarak kabul edilir. Bazende bu rüya gören kimse için hal ve hareketlerine dikkat etmesi açısından bir ikaz gibi kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamda Tatile Gidiyorduk Ailecek Ama Abim Yoktu. Oraua Ulaştığımızda Gitmeyelim Dçnelim Biriey Olcak Desemde Devam Ettik Ve Bi Arabaya Çarpmamak İçin Bariyere Vurup Havada Takla Atıp Düz Bir Şekilde Yola Düştük.Sonrasında Eve Sağlam Şekilde Dönüyorduk Devamı Saçma Diye Yazmadım Arabanın Markası Dinlediğimiz Şeyleride Net Hatırlıyordum Anlamı Nedir?

Okudunuz mu?  Hoşlandığın kişiyi rüyada görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen araba kazası insan hayatında karşılaşacağı sorunlar ve engellerle ilgili olarak yorumlanır. Eğer kazayı ölümsüz ve yarasız atlatmışsanız büyük bir tehlikenin eşiğinden dönüleceği anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda hastane den çıkmış oluyorum ve rüyamda eşim de arabayı hastanede bırakmış oluyor ve ben araba sürmeyi bilmedim halde eşim arabası orda kalmasın die arabaya biniyorum ve sürüyorum. Ve tam araba calisdiriyom asfalta çıkıyorum ve bianda araba iki defa takla aciyor ama düz bı şekilde araba duruyor ve bende yaralaniyorum sırtımda yaralar çizikler felan oluyor başımda da yara oluyor. Sonra ambulansa koyup hastaneye goturuyolar beni


arifselim
Altına girilmemesi gereken sorunların altına girmeye ve hayat akışı içerisinde ağır sorumluluklar alarak bunun pişmanlığını ve acısını çekeceğine işaret olarak tabir edilir. Yaralanmak iyi olarak yorumlanmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, rüyamda arabayla düz yolda giderken soldan dönüş yapan siyah bir aracın hızla bana çarptığını gördüm,hızlıca sağa savrulduğumu hatırlıyorum ama kimseye bir şey olmadı yorumlayabilir misiniz


arifselim
Hayırlı günler. Kazada kimseye bir şey olmaması bir tehlikenin kıl payı atlatılması anlamındadır. Bu rüya Gerçek hayatta kaza olarak yorumlanmasa da tehlikelerle ve insanın canını sıkacak şeylerle karşı karşıya kalacağının işareti olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben pek fazla rüya gormem 3 kere rüya gördüm ilkinda iki kisiyiz ikimizinde arabasi var ikimizde arabalara biniyoz ve arabalarimizla duvara carpiyoruz ikimizide bisey olmuyo arabalarda hasar oluyo 2. Ruyamda gene arabamla gidiyorum bir isyerine carpiyorum gene bana bisey olmuyo sadece araba hasar aliyo 3.rüyamda gene yolda gidiyorum arabada ben oglum ve 3.kisinin kim oldugunu hatirlamiyorum birden arabam etrafinda donuyo hizli gidiyoz arabayi zorla duzeltiyom yavaslamiyo araba birden bir isyerinden iceri giriyoz arabayla herkezden arabadan sag salim cikiyo hatta arabaya bakiyom arabada bile hazar yok isyerinde calisan cocuk bana abi ikidir dukkana arabayla giriyosun dedi 2.rüyamdada ayni isyerine carpmistin cunku bu ruyayi yorumlarmisiniz teşekkürker


arifselim
Merhaba. Her üç rüyanın da yorumu hemen hemen aynıdır. Araba sürmek, insan hayatının akışını simgeler. Geçirilen tehlikeler ve trafik kazalarının anlamı gerçek hayatta da bazı ciddi ve önemli tehlikeleri kıl payı atlatmak manasında yorumlanır. Daha isabetli yorumu ise ancak kişiye özel yorumlanması ile mümkün olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyada ehliyetimi yeni alıyodum ve otobanda araba kullanırken araba boştayken içinden iniyordum ve araba başta yavaş yavaş gidiyordu ve sonra defalarca kez takla atıp bir arabaya çarpıyordu bana ve benim yakınlarıma bişey olmuyordu fakat çarpılan araçta biri yerde yatıyordu bu rüya iyi mi yorumlanır kötü mü yorumlanırr?


arifselim
Bu rüya iyi yorumlanmaz. Rüya sahibine eğer bir şey olmamışsa bir tehlikeyi kıl payı atlatacağı anlamındadır. Ama bu trafik kazası olması gerekmez. Herhangi bir riskten kurtulacak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben rüyamda kaza yapıyordum ve ölecek dereceye geliyordum. Orada bulunanlara beni değil yanımdaki cocuklari kurtarmalarini soyluyordum. Ben ise ölümü bekler bir sekilde hep Allah i zikr edip tesbih ediyordum. Kipirdayacak halim yoktu. Sonra ambulans gelip beni hastaneye gotuyordu. Iyilesiyordum ve ziyaretime arkadaşlar geliyordu. Tabir eder misiniz. Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Bunun yorumu rüya sahibinin kötü olaylar yaşayacağına, tehlikelerle karşılaşacağına ama Allah’ın izniyle çok hızlı bir şekilde atlatarak etkisinden kurtulacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kavanoz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda askeri aracla yola ciktim yolda biraz bozuktu sonra dużo yola girdim saga donecektim giderken ucurumdan asari dusduk arabadan ciktim yolda bulmaya calisiyordum sonra merdiven gördüm yukari dogrudur ciktim dustugum yere giderken aracla. Hizla bnm dustugum yerden dusuyordu asari baktığımda. Kule gibi ust iste dusmuslerdi en son araba teraz dusmustu


arifselim
Bu rüya maalesef iyi olarak yorumlanmaz. Sorunlar, sıkıntılar ve musibetlerle karşılaşmak manasındadır. Ancak verilen mücadeleler ve sonu ferah olacak bir döneme ulaşacağına işaret olarak yorumlanır. Yinede daima olduğu gibi hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda ben ve iki arkadaşım daha araba sürmeyi tam bilmiyoruz sürmeyi öğrenmek için sürüyoruz sonra be bir cocuga çarpıyorum çocuğa hiç bir şey olmuyor ama çocuğun parmakları kopuyor sonra ben hastaneye götürüyorum parmaklarını dikerlerken çocuğu teskin ediyorum ve çocuk beni seviyor


arifselim
Gerçek hayatta da bazı tehlikelere bulaşmak, hatalar işlemek ve sonradan pişman olacağın bedelini ödeyeceğim durumlara kendini düşüreceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum, bu sabah rüyamda bir arabada kuzenlerim var ben binicem ama kapıyı daha önceden görüp ama sohbet etmediğim birisi kapiyi acmiyo. Kapiyi açsın diye bikackere bağırıyorum ve açıyo kız kuzenim bana hakli oldugumu söylüyor ona dönmüş bir sekilde konusurken araba bianda sahile ucuyo hepsi yerde yatiyo hareketsiz bir sekilde. Arabada babam yoktu fakat sadece ikimiz ayaga kalkıyoruz ve panik içindeyiz. Arabanin parcalarini oyuncak gibi topluyoruz ve birlestiriyoruz. Babam ekip cagiralim diyo parcalar için degerliymis gibi. Sonra ben abdestliydim ve namaz kilicaktim ama abdestim bozuldu tekrar almaya gittigimde hastalandigimi gördüm. Tekrar babamın yanina gittim ve hepsini kuma gömmüştü ben bagirarak aglamaya başlıyorum baba sen ne yaptin diye. Bi yardim bile cagirmadik biz ne yaptik belki yasiyacaklardi kontrol bile etmedik dedim. Içim o kadar acidi ki vicdan azabi cektim. Ve küçük kiz kardesimin yüzü belirdi babamin yuzunde yasli gozlerle nerden bilebilirdim ki dedi. Rüyam bu sekilde oldu sabah namazının cikmasina 20dk vardı 6da uyandığımda namaz alarmını nasıl olsa kalkamiyorum diye kapatip yattim ve bu ruyayi gördüm. Umarim yazabilmisimdir simdiden Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Kaza yaptıklarını gördüğünüz kişiler aslında size gerçek hayatta herhangi bir konuda yardım edecek olan kişilerdir. Ya da size mutlu olacağınız haberler vererek sevinmenize vesile olacaklardır. Korkunç ve endişelendiğimiz rüyalar bazen hayırlı çıkabiliyor. Yine de bilinmeli ki doğrusunu en iyi Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda bir arabanın içindeyim arabada başka birileride varmış sözde onları tanıyormuşum arabayı kullanan kız eski iş arkadaşımmış ama suratı onun suratı değildi rüyamda tam yoldayken karşıdan gelen bir arabayla kafa kafaya çarpışacak iken biz ne yapıyorsun dur falan diyoruz son anda direksiyonu kırıyor ve kurtuluyoruz kaza olmadan kurtuluyoruz kaza yapmadan kurtulmak ne anlama gelir acaba ?


Tohat
Merhaba. Hayatına yeni anlamlar katarak daha doğru ve hatasız bir yaşantı sürdürme kararı alabilirsin. Günahlarından arınmak için tövbe etmek, bekar birisi için biriyle tanışmak, sıhatin iyi olması, kısa olumsuz durumlardan kurtulmak manasındadır hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada kaza yaptığını görmek, rüyada arabayla kaza yapmak, rüyada kaza yapmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada arabayla kaza yaptığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.