Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:59
sizden01
Abone

Evlilik İlme Engel midir ?

Evlilik İlme Engel midir ?

hakyolu123
Yorumlarınız ve fikirleriniz ?


Cevap: Evlilik İlme Engel midir ?

Hoca
< Evlilik İlme Engel midir ? >
evet engel elbette.
kişi evlendiği anda okul/medrese hayatı biter.
ama ilim öğrenme devam eder.


Cevap: Evlilik İlme Engel midir ?

Muhasibi
< Evlilik İlme Engel midir ? >
Bencede evlilik ilme engeldir…Kişi evlenince sorumlulukları artıyor…

Okudunuz mu?  Müdevvene Kitabı

Cevap: Evlilik İlme Engel midir ?

Galus
yani evli olmadığım için ben karar veremeyeceğim, buna evli olanlarımız daha iyi karar vereceklerdir tecrübeli olanlar daha iyi bilirler.


esin-ti
benim için engel =) çünkü daha yolun başındayım.hem pozitif ilimler hemde dini ilimler yönünden insan kendini bir noktaya getirmeli.Bir birey evlendikten sonrasını da düşünmeli.Eşi ile bilgi alışverişi yapabilmeli.hem bir çift çocuk sahibi olduğunda onunda ilk ve en önemli hocası olacak.
Ama ilim elbette bitmez.İmam-ı Azam demiş ya : ‘bilmediklerimi öğrensem başım göğe değer ‘ diye..Evlilikteki sorumlulukla birlikte öğrenciliği de bırakmamalı..Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
vesselam..

Bu kategoride yer alan Allahtan kötü şeyler istersek istediğimiz şeyleri verirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilik İlme Engel midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.