Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada fare görmek ne demek

Rüyada fare görmek ne demek

Kayıtsız Üye
kafası ezik ama canlı bir fare yan yatmış gördüm gördükten sonra da öldürmeye çalışıyorum ölmüyo basıyorum kafasına bir şey vuruyorum kafasını toprağa gömüyorum ölmüyo


Cevap: Rüyada fare görmek ne demek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada görülen fare gizli bir düşman olarak tabir edilir. Fareyi öldürmek ve gömmek düşmandan kurtulmaya işarettir. Bazende bu rüya çevresinde bulunan gizli bir düşmana işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada esaretten kurtulmak

Rüya da fare görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, rüyamda kalabalik bir akraba ortaminda tombul tüysüz sarı bir fareyi akrabalarımın birbirlerine atarak sevdiklerini gördüm fare bana atıldığında ise tiksinerek geri atıyordum. Bu ruyanin ertesi gununde sevdigim yuva kurmayi düşündüğüm insanla alakali kulagima bazi dedikodular geldi bu rüya bu konuyla alakali bir isaret olabilir mi? Aydinlatirsaniz çok sevinirim


Cevap: Rüyada fare görmek ne demek

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya zararlı olan ve gizli olan bir düşmana yorumlanır ve hayırla tabir edilmez. Ama evlenmeyi düşündüğünüz kimse ile ilgili olduğunu bilemeyiz. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Felaket görmek (İmam Nablusi)

beytullah
arkadaşlar rüyamda evimde fare öldürdü.ve birkaç yerde ölü fare gördüm.bilenler tabir ederse sevinirim.şimdiden ALLAH razı olsun…


arifselim
Ölü fare görmek, canlı fare görmekten hayırlıdır. Çünkü fare insanlara zarar veren eliyle, diliyle onların hayatını karartan, hilekar ve kötü insanların sembolüdür. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyâtü Suresini

celaledem
Ruyamda tanimadigim bir yerde fare oldurdum. Ortadan ikiye ayirdim hala hareket ediyordu birdaha vurdum ve öldü.

Bu ruyayi gördükten bir hafta sonra çok iyi bir işe başladım ve hayırsız olan akrabalarından işin farklı bir şehirde olmasından dolayı uzaklaştırma. Allah en doğrusunu bilir umudunuzu kesmeyin hiç bir zaman. Şükür ancak O nadır.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

arifselim
Allah aşkına soruda oldurdum mu yoksa öldürdüm mü dediğin anlaşılmıyor. Soruları düzgün bir yazı ile sorar mısınız lütfen..

Rüyada fareyi öldürmek:
Bu rüyayı gören kişinin rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, onları kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,ben yeni sözlendim sözlüm eczanede çalışıyor (bay)bir mezarlığın önünde dua ediyor bende bir Fatiha okuyorum,mezar taşında bir adamın fotoğrafı var kim bu diyorum eczacı patronunun babası olduğunu söylüyor fakat mezarın üstünde toprağının üstünde 3 4 tane fare dolaşıyor toprağı kemirir gibi dolanıyorlar.yorumlar mısınız rica etsem Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada eşini görmek

arifselim
Aleykum selam. Aslında en doğrusu ancak rüyayı gören kişinin durumu bilinerek tabir edilmesidir. Bu rüya geçmişte yaşanan tatsız ve kötü olaylardan ders almaya ve zararlı kimselerin şerrinden uzak durmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ndhyt
Selamünaleyküm kardeşlerim
Rüyamda tanımadığım bir kadın ile yine tanımadığım başka bir kadına yardım istemeye gidiyoruz. Sonra o yanımdaki kadın banyo yapmaya gidince diğer kadın elinde ki bir kutu benzini kadının üstüne döküyor. Sonra benim üstüme geliyor.
Bende geri geri gitmeye çalışıyorum o gelmesin diye kapıları kapatıyorum.
Ama kadın kapıyı açıp üstüme üstüme geliyor ben en sonunda kaçmayı başarıyorum bir insan topluluğunun içine giriyorum. Ama kadın orada da karşıma çıkıyor.
Sonra başka bir rüyaya geçiyorum yaşlı bir amca görüyorum elinde bir poşet var.
Poşetin içinde küflenmiş ekmek ile üstüne aynı küf gibi lekeri olan bir fare var.
Fare nefes alamıyor böyle çırpınıyor.
Adam da poşeti kaldırıp bana gülüyor.
Manası nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Fahişe görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Her iki rüya bölümü de iyi olarak tabir edilmez. Birinci kısım, rüyayı gören kişiyi çok yoracak, yıpratacak ve çok uğraştıracak bazı sorunlarla mücadele etmesi gerekeceğine işaret eder. Diğer kısım ise, büyük ihtimalle cimri ve zararlı bir düşman anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fırtına görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hemen konuya giriyorum

Rüyamda mutfakta tezgahın üstünde fare vardı, sonrada ben ekmek sürdüm fırına cikartigimda yanmislar, sonra ben yatak odasına girdim ben kocam tövbe bismillah agizi yüzü farklı oynadı yani tövbe tövbe cin girmiş gibi oldu. Ben karşısında korktum salavat getirdim laillaheillAllah dedim ben söyledikçe onun yüzü çok ama çok beter oynadı yüzünde hafiften esmerlesti. Lütfen bana bunun cvpini verin iyi gcler

Okudunuz mu?  Rüyada evin içinde ağaç görmek

Tohat
Hayırlı günler. İki duruma işaret etmektedir. Eşinin bazı sıkıntıları olabileceğine ve onun dert ortağı olarak senin onun yanında olup dertleşmen gerektiğine, her konuda yardım etmen gerektiğine ikinci olarak evinde bereketin ve bolluğun artarak sürüp gideceğine, bereket dolu bir yıl geçireceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek

rüyada fare öldürmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada eski eşini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada fare görmek ne demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.