Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yaralama ve öldürme…

Rüyada yaralama ve öldürme…

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda bir yerde bir adam tarafından baskına uğradığımızı ve herkesi yere yatırıp silahla öldürüyordu. Sıra bana gelince ben diyorum ki ağlayarak " lütfen yapma benim hayallerim var ölmeden önce gerçekleştirmek istiyorum" diyorum. Adam da ağlayarak silahı çekti ve "hayallerini gerçekleştirdiğini görmek istiyorum" dedi. Anlamı nedir?


Yorum: Rüyada yaralama ve öldürme…

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin gerçek hayatta çok büyük sıkıntıların eşiğinde olduğuna ve elindeki fırsatları değerlendirerek bunlardan kurtulması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yaralama ve öldürme…

Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda olmamam yerde olmak zorunda kaldım 1kamyon dolusu askerle bir yere gitmek zorunda kaldım. Bir oda gibi bir yerdeydik apartman gibi düşünün üst kattayız tek oda. Kız kardeşim de vardı yanımda 2 kız girmiştik aralarına. Çıkmaya hazırlandık birinlerinin geldiğini görüp söyledim teröristlermiş. Bir asker gözümün önünde öldü diğerleri uyuyo gibi dizildi hepsi hiç bişey yapmadılar iş başa düştü tabi kardeşim ve ben silahları almadık cam, sopa, su tarzı şeylerle gelen herkesi yaralayıp yolladık daha sonra uyandım ne demek olduğunu söyler misiniz? Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni bir eve taşınmak

Yorum: Rüyada yaralama ve öldürme…

arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibi için sadece kötülük düşünmekle kalmayıp bunu eyleme döken düşman anlamındadır. Onlara saldırmanız ve yaralamanız ise çok hayırlı anlamdadır. Düşmanına üstün gelmeye ve şerlerini Allah’ın izniyle uzaklaştırmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralı birini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda arabayla bir otopark gibi biryere girip sonra orda parketip başka yere gittim sonra yeniden arabaya binip gitmek için geri geldim fakat bissürü insan toplanmıstı arabanın yanına başka birine satasıyirlardı bazıları arabanın içine felan giriyordu kızdım 2 tanesiyle kavga ettim birini yere düşürdüm ve ilk bakmadım sonra geri dönüp baktığımda kafasından şu gibi kan akıyorduonu kuçağıma aldım ve ağlıyarak yakındaki bir hastaneye götürdüm biriyle sonra ailem vardı hastanenin kapısında bekledik sonra uyandım bir süre sonra

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Dışında Olmak

arifselim
Bu rüya hoş gibi gelmese de esasen hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Tanımadık birisi olsa bile birisine yardım etmeye, iyilikte bulunmaya ve bir sıkıntısını gidermeye alamet eder. Kavga edilmesi ve birinin dövülmesi tersi olarak tabir edilen rüya çeşitlerindendir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşillik ve deniz görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben 22 yaşinda bir bayanim evlenip ayrildim simdi okuyorum. rüyamda şirket gibi bir yerdeyim aniden bir şeyler oluyor ve ben saklanma ihtiyacı duyuyorum boş bir oda bulup saklaniyorum daha sonra oraya 8-10 yaşlarında yaramaz olarak düşündüğüm bir erkek çocuk geliyor git diyorum bana gülüyor muzipçe o sırada güvenlik geliyor beni görecek diye korkuyorum ilk başta görmüyor fakat kapıyı kapatacağı sırada görüyor güvenliğe bir çok defa vuruyorum ve telsizini açmaya çalışınca elinden alıyorum kimseye haber veremiyor. Onu orada bırakıp dışarı çıktım beni görenler oldu ben herkesten kaçtım ormanlık bir alana girdim derede suyun içinde çıplak ayakla koştum çok korkuyordum sonra bir yardım mesajı aldım eski tanidigimdan çocuk yardım ekibini ara diyordu ama aramadim sonra korku içinde uyandım anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibi için gerçek hayatta bazı korkularının olduğuna, endişe içinde bir dönem geçirdiğine ve tam olarak huzurlu olmadığına işaret eder. Böyle bir dönem içinde olan kişinin rüyaları bu tür olabilir. Bu rüyadan başka bir yorum çıkaramayız. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir cemiyet gibi bir yerden gelmiştik bir anda sinirlenip herkese silahla ateş etmeye başladım herkesi vurdum yengemleri yaraladim bir adama sinir olmuştum onu öldürdüm sonra o sinirle yanlışlıkla annemi omzundan vurdum ve pişman olduğumu hissedip telaslanmaya başladım ve ambulansı arattım orda duramam diye eşyalarımı alıp çantaya doldurdum yengem bana gitmem gereken yeri söylüyordu ve eşyaları alıp kaçtım sizce ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada yakınlarla zina

arifselim
Bu rüyayı gören kişi ile ilgilidir. Yani bu rüyayı gören kimsenin diline sahip olmadığı için yaşadığı veya yaşayacağı sıkıntılara işarettir. Ayrıca kendisine verilen sırları ifşa ettiğine, boşboğazlığı nedeniyle sürekli sorunlar yaşadığına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada yatakta yatıyorum.Ayni yatakta 2 kişi daha var.Ben gizlice birini bicakliyorum ve sessizce yataktan kalkıyorum.Adamin öldüğünü zannettim ama yaralanmış.Cinsiyetim erkek ama rüyada kadın di

Okudunuz mu?  Rüyada yüzden kurt çıkması

arifselim
Rüya sahibinin gerçek hayatta kimseye güvenmediğine, korkuları ve endişeleri olduğuna ve bu yüzden sürekli insanlardan uzak durduğuna yada arasına mesafe koyduğuna işaret olarak yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada terörist öldürmek, rüyada terörist öldürdüğünü görmek, rüyada birini yaralamak

Bu kategoride yer alan Rüyada yasin suresi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yaralama ve öldürme… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.