Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:05
missa94
Abone

İş Bulma, Rızık Duası ve Kısmet Açma Duası

İş Bulma, Rızık Duası ve Kısmet Açma Duası

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Hayırlı Cumalar

Ben netten iş bulma dualarını araştırdım ama farklı farklı dualar yazıyordu güvenemedim belirli bir kaynakları yoktu ve doğrusunu bildiğinize güvendiğim için size sormak istedim Kuran’da geçen iş bulma duası, rızık duası ve kısmet açma duası lazım paylaşırsanız sevinirim. Çünkü işim yok işsizim yardımlarını bekliyorum.

Okudunuz mu?  Ölen kişi için yapılacak hayırlar

Allah’a emanet olun.


Cevap: İş Bulma, Rızık Duası ve Kısmet Açma Duası

Ercan
Kardeş Kuran-ı Kerim’de iş bulma duası yada benzeri dualar olmaz. Derdiniz ne ise Rabbim biliyor zaten. Derdinizle imtihan oluyorsunuz. Açın ellerinizi ne istiyorsanız isteyin. İşsizseniz "Allah’ım sen bana hayırlısı ile bir rızık kapısı aç" deyin. İş bulma duası diye bir dua yoktur.

Okudunuz mu?  Annem polis olmamı istemiyor ne yapmalıyım

iş için kısmet açma duası, iş kısmeti açma duası, iş ve kısmet açma duası

Bu kategoride yer alan 13- 14 yaşında hırsızlık yaptım kul hakkı yedim pişmanım tövbe ediyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İş Bulma, Rızık Duası ve Kısmet Açma Duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.