Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayı ile boğuşmak görmek

Rüyada ayı ile boğuşmak görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleykum rüyamda beyaz önce beyaz bir ayı ile bogusuyordum sonra kahverengi oldu ama kactım ondan ne manaya gelir.yardımcı olursanız sevinirim ALLAH razı olsun


Cevap: rüyamda beyaz önce beyaz bir ayı ile bogusuyordum sonra kahverengi oldu ama kactım ondan ne manaya gelir?

Fetva Meclisi
Rüyada ayı görmek, belaya, kötü kimseye, esaret ve hapse delalet eder. Ayı şiddet ve kuvvetli olmayan delil ve düşmanlığında hileye başvuran namert bir hırsızdır. Ayı görmek, yolculuğa da yorulur. Beyaz ayı kazançlı bir işe, siyah ayı ise evde bir tatsızlık olacağına işarettir. Rüyada ayı görmek, aynı zamanda ahmak ve düşünceden yoksun düşmanla yorumlanır. Ayıya bindiğini gören, devlet tarafından bir menfaat görür. Rüyada ayı eti ve derisi düşman malı; ayı sütü ise korku ve endişe ile tabir olunur.
Rüyada ayı görmek, âfet, belâ ve fitneye işarettir. Bazı kere de ayı görmek,

şiddet ve kuvvetli olmayan, düşmanlığında hileye başvuran hırsıza delâlet eder.

Rüyada ayının sırtına bindiğini görmek, devlet adamlarından menfaat görmeye

işarettir. Yine ayıya bindiğini görmek, düşmana galip gelmeye delâlet eder.

Rüyada ayı derisi görmek mala, bazı kere de kötü, boşanmış ve oyunla meşgul

kadına delâlet eder.


Yorum: Rüyada ayı ile boğuşmak görmek

Kayıtsız Üye
hocam ben rüyamda kahverengi bir ayı gördüm böyle evin apartmanının içerisindeydik ayıyla ayıyla biraz kavga ettik boğuştuk falan sonra bende bir an keleş silahı oldu keleşle 1 defa ateş ettim böyle homurdanıp şahlandı sonra silahı bırakıp kavga etmeye devam ettik, güçsüzleştiğimi anlayınca apartmanın 2 tane kapısı var oraya ittirdim ortasına sonra birisi gelip diğer kapıyla oynayarak arasına sıkıştırdı 2 kapının ortasında çivi varmış sonra ayı kurtulmayı başardı biraz daha kavga ettikten sonra bir anda barışıp pat diye apartmanın içinde sofra kurduk 😀 sofrada sadece ekmek vardı. sonra bir cin de gelip o da sofraya oturdu ve 3 ümüz beraber ekmek yedik. bu rüyanın anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabının ayağı sıkması

Yorum: Rüyada ayı ile boğuşmak görmek

Tohat
Rüyada ayı ile mücadele ediyor olmanız gerçekte herhangi bir durumdan dolayı biri ile veya birileriyle mücadele edecek rakabet haline girerek çaba sarf edeceğiniz şeklinde tabir olunur.


rüyada ayı ile boğuşmak, rüyada ayı görmek, rüyada beyaz ayı görmek

Bu kategoride yer alan Aklımdaki kişi kaderimde var mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayı ile boğuşmak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.