Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:53
Gusul
Yönetici

Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da gusül ve abdesti bozan meni ve mezi var mıdır?

Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da gusül ve abdesti bozan meni ve mezi var mıdır?

Kayıtsız Üye
erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da gusül ve abdesti bozan meni ve mezi var mıdır? sık sık üst üste gusül almamı gerektirecek vesvesem oluyor bazen günde 3-4 kez, Namaz için abdest aldığımda da aklıma istemeden bir düşünce geliyor ve acaba mezi benzeri bir akıntı oldu ve abdestim bozuldu mu diye de vesveye düşüyorum, nasıl kurtulabilirim?

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken malesef ister istemez aklıma kötü şeyler geliyorve buna engel olamıyorum

Cevap: erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da gusül ve abdesti bozan meni ve mezi var mıdır?

Hoca
< erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da gusül ve abdesti bozan meni ve mezi var mıdır? sık sık üst üste gusül almamı gerektirecek vesvesem oluyor bazen günde 3-4 kez, Namaz için abdest aldığımda da aklıma istemeden bir düşünce geliyor ve acaba mezi benzeri bir akıntı oldu ve abdestim bozuldu mu diye de vesveye düşüyorum, nasıl kurtulabilirim? >
Meni ve mezi konusunda erkeler ile kadınların durumu aynıdır.
Yalnız sizin durum vesveseden ibarettir.

Bu kategoride yer alan Yara üzerinde birikip taşmayan kan abdesti bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da gusül ve abdesti bozan meni ve mezi var mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.