Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:06
missa07
Abone

Dükkanım için bereket duası

Dükkanım için bereket duası

Kayıtsız Üye
Dinimizde dükkanım için bereket duası var mı bana yardımcı olur musunuz ?


Cevap: dükkanım için bereket duası

Galus
Öncelikle şunu belirtmek isterim dükkana asacağınız dualar okunmadıktan sonra asmanızın bir anlamı olmaz siz günlük şekilde okuyun inşaAllah yararı dokunur.

Bereket için dualar

Rızkın Bollaşması İçin Okunacak Dua

Okudunuz mu?  İslamın güzel ahlaka verdiği önem

"Yâ Allahu, yâ Rabbi, yâ Hayyü, yâ Kayyûmü, Yâ Zel Celâli ve ikram. Es’elüke bismikel azîmil-a’zami, enterzukanî helâlen tayyiben. Allahümme in kâne rızkunâ fissemâi enzilhu, ve in kâne fil ardi ezhirhu ve in kane ba’iden karribhu, ve in kâne kâriben yessirhü, ve in kâne kalîlen kessirhü ve in kâne kesîren ihfazhü bilbereketi"

Okudunuz mu?  Sevdiğimin beni aramasını istiyorum bunun için bir dua varmı?

Anlamı: Ya Allah, Ya Rab, ya Hayyü ya Kayyûm. Ya Zel Celali vel- İkram. Yüceler yücesi olan isminin hakkı için senden isterim. Bana helâl rızık ver. Allah’ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir."

Okudunuz mu?  Hutbe dualarını türkçe olarak öğrenmek istiyorum

Bu mübarek dua rızkımızı çoğaltmak ve bereketli olmasını sağlamak içindir. Rızkımız yerde, gökte, az ve çok her ne ise onu Mevla’dan istiyoruz. Rızkımızın bilhassa helâl olması için bu duayı ısrarla tekrar edersek, faydasını yakında inşAllah görürüz.

Rızkımızın Çoğalması İçin Okunacak Dua

Allahummer’zuknâ, rızkan helâlen tayyiben bilâ keddin, vestecib duâ enâ bilâ reddin, ve neûzübike anilfazî hateyni el-fakri veddeyni, sübhanel müferrici an külli mahzûnin ve mağmûmin, sübhâne men ca’ale hazainehü bir kudretihi beynel kâfi ven-nûn, innemâ emrühü izâ erade şey’en en yekûle lehü kün fe ye’kün, fe sübhanellezî bî yedihi melekûtü külli şey’in ve ileyhi turce’ûn. Hüvel Evvelü minel evveli vel Ahiru ba’del âhiri vez-Zahirü vel Bâtinü ve hüve bir külli şey’in Alîm.

Okudunuz mu?  Amenerrasulü nüzul sebebi

Bu dua sabah akşam rızkın çoğalması ve bereketli olması için okunur. En az on ilâ yirmi defa arasında aynı niyet üzerine sabah akşam okunacaktır. Faydası çok fazla olduğuna şüphe yoktur. Alimler bunu böyle bildirmişler ve devamlı olarak bu duayı okumuşlardır.

Okudunuz mu?  Köpek ve diğer hayvanları emzirmek caiz mi

Cevap: dükkanım için bereket duası

Kayıtsız Üye
Allah sizden razı olsun duanın çok faydası oldu


Cevap: Dükkanım için bereket duası

Kayıtsız Üye
Okudum hepde okuyacağım inşAllah rabbimden istemeye devam edeceğim


Kayıtsız Üye
Allahrazi olsun yeni gördüm okumaya devam edecem


Kayıtsız Üye
Bayan kuaforu açtım acarkende rabbim işime haram katmayı nasip etme dedim.çok şükür haliyle işimi yapıyorum ama hiç rizkim yok bir duzelemedim.Allah rızası için dua edin

Okudunuz mu?  İhfa ne demektir?

Kayıtsız Üye
Sizlere teşekkür ederim bu dua çok güzel ve çok hayirli teşekkür ederik


Kayıtsız Üye
Sizden ve tüm insanlardan hayırlı dualar beklıyorum dua edenlere teşekkürler


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm bütün duarınızı Allah kabul etsin ben bir mobilya dükkanı açtım işlerim zayıf ve Allahıma çok şükür yinede benim içinde dularınızı eksik etmeyin

Okudunuz mu?  Neden baş örtüsü takmamız gerekiyor Kuranda saç kapatmak yazmıyor

murat ay
okudum rabbim inşAllah dükkanımın bereketini arttırır


Kayıtsız Üye
Yeni bir giyim dükanı açtım vaziyet kötüye gidiyor hepinizden dua bekliyorum şimdiden çok teşekür ederim.


Kayıtsız Üye
Önce açtığımız işte Allah’ın rızası varmı onu sorgulamak lazım


Kayıtsız Üye
Tekirdağda çiğköfte dukkanı açtım Helal ve bol kazanç için hergün dua ediyorum siz değerli ziyaretçi arkadaşlar ALLAH rızası için dua eder misiniz Rabbim herkesin rızkını helalinden versin aminn

Okudunuz mu?  Dua etmeyi bıraktım

dükkan için bereket duası, ticarethanenin bereketli olması için dua, dükkana müşteri gelmesi için dua

Bu kategoride yer alan Dünya ile ilgili şiirler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dükkanım için bereket duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.