Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

Karı koca aile arasını düzeltmek için dualar

Karı koca aile arasını düzeltmek için dualar

Kayıtsız Üye
karı koca arasını düzeltmek için dualar istiyorum çok önemli boşanmak üzere olan bir ailenin kurtulması için.


Cevap: karı koca aile arasını düzeltmek için dualar

Muhammed
Karı koca arasını düzeltmek için okunacak dua hakkında aşağıdaki duayı bula bildim.Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Eşim ayrılma aşamasında idrarını - idrarlı adet kanı içirmiş

Allah küs olan karı ve kocaların arasını düzeltsin ve aralarına sevgi muhabbet versin Amin.

Karı koca arasını düzeltmek için dua burada bulunmaktadır. Eşlerin aralarında anlaşmazlık, küslük, dargınlık vb münasebetler olduğu zaman karı koca arasını düzeltmek için dua olarak Bakara Suresi’nin son ayetleri olan "Amenerrasülü" tavsiye edilir. Karı koca arasını düzeltmek için dua budur;


Amener resûlü bimâ ünzile ileyhi min rabbihî vel mü’minûn. Küllün âmene billâhi ve melâiketihi ve kütübihi ve rusulih; lâ nuferriku beyne ahadin min rusulih. Ve kâlu, semi’na ve etâ’na, gufraneke rabbena ve ileykel masıyr.


Lâ yukellifullahu nefsen illâ vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena lâ tuahızna innesiyna ev ahta’na. Rabbena ve lâ tahmil aleyna ısran kemâ hameltehu alelleziyne min kablina. Rabbenâ ve lâ tuhammilna ma lâ tâkatelena bih. Va’fuanna, vağfirlena, verhamna. Ente mevlâna, fansurna alel kavmil kâfiriyn.

Okudunuz mu?  Osmanlı İmparatorluğu'nun Müslüman takvimi yerine (Hicri takvim), Rumi takvimi kullandığı doğru mu ?

Anlamı:
Rasûl, rabbinden kendisine inzâl olana iman etti. Hepsi de (mü’minlerin), iman ettiler Allâh ile, Allâh’a; meleklerine; kitaplarına; resûllerine. Rasûllerim arasında fark görmediler; işittik ve itâat ettik, mağfiretini isteriz rabbimiz, dönüşümüz sanadır dediler.


Allâh kimseye teklif etmez kapasitesi dışındakini. Yaptığınızın kazancı da sizedir, kaybı da!.. Rabbimiz, unutursak veya hataya düşersek bizi bundan mesûl tutma. Rabbimiz, bizden evvelkilere yüklemiş olduğun ağır yükleri bize yükleme. Rabbimiz güç yetiremiyeceğimiz görevlerle görevlendirme. Bizleri affeyle, bağışla, merhamet buyur. Bizim mevlâmızsın, gerçeği örtenlere karşı bize zafer ihsan et!..

Okudunuz mu?  Hakkı hak görme ve batılı batıl görme duası nedir?

Yorum: Karı koca aile arasını düzeltmek için dualar

Kayıtsız Üye
Eşim benimle hiç ilgilenmiyor çok kötü davraniyor hiç konuşmuyor hep kızıp bağırıyor hiç bir şey yokken bile kızıp çok ağır laflar söylüyor onunla ilgili yaptıklarıyla ilgili herşeyi başkalarından duyuyorum çok kötü Allah tan başka kimsem yok ne yapabilirim hangi duayi okuyabilirim.

Okudunuz mu?  Sabah namazını kılmak için imsak girdiği halde ezanı beklemek gerekir mi?

Yorum: Karı koca aile arasını düzeltmek için dualar

Kayıtsız Üye
Merhaba ikiz kızlarım var eşimle ailesinden onlara erkeklik yapıp beni yerle bir etmeleri yüzünden bosaniyoruz.Aslinda ikimiz arasında sorun yoktu olduğunda da onların iyice alevlendirmesiyle kopma noktasına geldik.Simdi dava açıldı bosaniyoruz kendimden çok 2 hatta karnımdaki doğmamış evladımı düşünüyorum ve bir medet ariom dua istiyorum ben sürekli okuyorum ama fayda etmiyor bilmediğim bir dua var mı? Eşimi kendine getirebilecek bir dua var mi?

Okudunuz mu?  Ayak parmak aralarını hilallemek

mum
< bir medet ariom dua istiyorum ben sürekli okuyorum ama fayda etmiyor bilmediğim bir dua var mı >
Hanım kardeş
Bunun için sözlü duadan çok fiili duaya ihtiyaç var. Hatalarınızı telafi edin ve boşanmayın. Kendinizi düşünmüyorsanız bari bebekleri düşünün
İman ve namus meselesi yoksa asla boşanmaya değmez hepiniz pişman olacaksınız

Okudunuz mu?  Sağda ve solda bulunan meleklerin adı nedir?

Kayıtsız Üye
Eşimle 8 gündür konuş mu yoruz ayrı odalar da kalıyoruz birbirimizin yüzünü hiç görmüyoruz 16 yılık evliyim


karı-kocanın arasını düzeltmek, kari-koca arasini düzeltme duası, karı koca arasını düzeltmek için dua

Bu kategoride yer alan Rüyada Birşeyin üstüne Bastırması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karı koca aile arasını düzeltmek için dualar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.