Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:22
missa03
Abone

Muska taşımak caiz mi ?

Muska taşımak caiz mi ?

Kayıtsız Üye
– Muska taşımak caiz mi ? Dinimizde muska taşımak dinen caiz midir açıklar mısınız ?

– Bu tür içerikli muskalari takmakta sakinca varmi ?
bu muska çok büyük bir kitlesi olan kitap satan bir sitede satılıyor. ücretli olarak, içeriğide bu şekilde bunu takmakta sakınca varmı, işe yaayıp yaramamasından ziyade zarar vermesi konusunda çekincem var ? teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Çocukları Koruyan Dua

Yorum: Muska taşımak caiz mi ?

arifselim
– Muskanın içerisinde ayetler ve dualar varsa özellikle de çocukların taşımasını caiz gören alimlerimiz vardır.

– Ne olduğu belli olmayan içinde tılsımlar ve çeşitli şifreler bulunan şeyleri taşımak caiz değildir. Ne olduğunu bilmediğin bir şeyi taşıman zaten doğru değildir helede resimdeki gibi tılsımların olduğu şeyleri taşımak kesinlikle caiz olmaz.

Okudunuz mu?  30 yaşından sonra namaza başladım geçmiş borçlarım için ne yapabilirim

Yorum: Muska taşımak caiz mi ?

Kayıtsız Üye
Hocam selamün aleyküm
Hastalığımdan dolayı muska taşımak zorunda kaldığım için muska takıyordum bu muskayı içinde cevşen duası bulunan bu cevşene koymuştum ve takıyordum. Ve o içinde muska bulunan cevşenle bikaç defa unutarak ve bir defa da unutmayarak o cevşenle ve muskayla birlikte mast yaptım. Şimdi o cevşenle birlikte başka hocanın verdiği bir muska takıyorum. Hocam bu durumda o mast yaptığım cevşenle yeni muskayı takmamda bir sakınca var mıdır ?

Okudunuz mu?  Fetih suresinin ilk ayeti

Okb hastasıyım farklı farklı takıntılarım var. İçimde şüphe var o yüzden soruyorum hocam. Cevşeni kullanmaya devam edebilir miyim hocam. Ne olur bu sorumada cevap verin hocam
Allah razı olsun


Yorum: Muska taşımak caiz mi ?

sedatt
Aleykümüsselam. Böyle bir durumda üzerindeki tüm elbiseleri çöpe atıyorsan eğer onuda elbiselerin gibi artık kullanmazsın. Yok elbiselerini kullanmaya devam ediyorsan onun elbiselerinden ne farkı var.

Okudunuz mu?  İslamda erkek nasıl olmalı?

muska taşımak günah mı, muska takmak, muska taşımak caiz midir

Bu kategoride yer alan Esmaül Hüsna hadisleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Muska taşımak caiz mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.