Anasayfa
30 Temmuz 2021, 15:52
dualar
Yönetici

Akıl hastalığı için okunacak dua Nihat Hatipoğlu

Akıl hastalığı için okunacak dua Nihat Hatipoğlu

Fetva Meclisi
Akıl hastalığı için okunacak dua Türkçe Arapça Ve Anlamı:

Anlamı: "Gerçek hamd, Allah’a mahsustur.O’na hamd eder, ve O’ndan yardım dileriz. Allah kime hidayet ederse, kimse onu sap- tıramaz, kimi de saptırırsa, ona kimse hidayet edemez. Şahitlik ederim ki, Allah’tan başka ilah yoktur, birdir, ortağı yoktur. Muhammed O’nun kulu ve resulüdür"

Okudunuz mu?  Şahmaran Duası

Okunuşu: (Innel hamde lillah, nahmedühu ve nesteınühu.Men yehdihillahu fela mudille leh, vemen yudlil felah hadiye leh.Ve eşhedü en la ilahe illAllahu vah- dehu la şerike leh, ve enne Muhammeden abduhu ve resulüh…)


Cevap: Akıl hastalığı için okunacak dua Nihat Hatipoğlu

HADİE
dua herşeye derman olacağı gibi ruhani sıkıntıları rahatsızlıkları olan kişilerede iyi gelecek bir şifadır bu rahatsızlıklar üzerine olan duaları okumak ve gerçekten inanarak okumak inşAllah iyi gelecektir

Okudunuz mu?  3 kere elhamdulillah demenin sevabı

nihat hatipoğlu duaları, akıl hastalarına okunacak dualar, akıl hastalarına okunacak dua

Bu kategoride yer alan İstemenin (duanın) Esrarı: İçtenlikten, ruhanîler yaratılır. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akıl hastalığı için okunacak dua Nihat Hatipoğlu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.