Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayı görmek

Rüyada ayı görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda ayı gördüm ama bana bişey yaamıyor babaannemlerin evine geliyor bana hiç bişey yapamıyor ben saklanıyorum sonrada beladan uzaklaşıyorum.


Cevap: rüyada ayı görmek

Muhasibi
Rüyada ayı görmek, belaya, kötü kimseye, esaret ve hapse delalet eder. Ayı şiddet ve kuvvetli olmayan delil ve düşmanlığında hileye başvuran namert bir hırsızdır. Ayı görmek, yolculuğa da yorulur. Beyaz ayı kazançlı bir işe, siyah ayı ise evde bir tatsızlık olacağına işarettir.

Rüyada ayı görmek, aynı zamanda ahmak ve düşünceden yoksun düşmanla yorumlanır. Ayıya bindiğini gören, devlet tarafından bir menfaat görür. Rüyada ayı eti ve derisi düşman malı; ayı sütü ise korku ve endişe ile tabir olunur.

Okudunuz mu?  Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

Rüyada ayı görmek

ankarali
Selamınaleyküm kardeşlerim rüyamda kahverengi bir ayı geliyordu ve bende yüksek bir yere çıktım yanımda 2 kişiyle beraber . Ayı benim gözlerime bakarak kükremeye başlıyor yer yerinden oynuyor sesle heryer titriyor . Sizce tabiri nedir


Yorum: Rüyada ayı görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada ayı kovalaması bu şekilde görüldüğünde toplum tarafından insanın eleştirileceği bazı hatalar işlemesine delalet eder. Aynı zamanda bir diğer yorumu ise gören kişinin hata ve günahlarından tövbe etmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anne görmek anlamı ve tabiri

arvenim
Merhaba hocam.
Rüyamda eşimle evleniyorum.
Gelinlik ve damatlikla foto çekinmek uzereyiz ki.
Tam foto cakincegimiz yere ayi geliyor.
Ben çok korkmuyorum ama fotocu kadin çok korkuyor ayrica ayibda evcil bir ayi gibi sakin.
Ben gelinlikle eşim damatlikla ekiplerin ayiyi almasini bekliyoruz.
Tam ekipler geliyor.
Yakalam için ip atiyor.
Birde bakiyorum o ayi degil.
Bir boga olmuş .
Ama boğada sakin uysal bir boğa.
Bu arada ben gelinlikli eşim damatlikla annem de yanimda saçi basi daginik eski pusku elbiseli..
Bir garip garip oynuyor annmin delirdiginibdusunuyorum.
Yorumlarslmisiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada Akarsu Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Rüyanızda hem bir çok canlı türü hem de olaylar mevcuttur. Bunların ayrı değerlendirmesine göre tabir etmek gerekir. Yaşadığınız bazı şeyleri tekrar yaşayacak, bela, fitne gibi olumsuz olayalara maruz kalacak fakat eşinizden aldığınız destek ve güç ile bunun üstesinden geleceksiniz. Hakkıyla bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
SELAMIN ALEYKUM. ALLAH yorumlayacaklardan razı olsun. Dunya ve ahirette iyilik versin INSAALLAH.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağaç Görmek (imam nablusi)

Yine birbirinden garip 4 farkli rüya gördüm ayni gun içinde. Hepsini çok net hatirlamiyorum hatirladigim kadar yazdim

Rüyada önce herkesin is aradigi bir yere gidiyorum. Buyukce bir alan içinde ahsap küçük burolar var gibi dusunun hepsi baska bir is için orada. Bende ozel guvenlik gibi bir siraya giriyorum polislik oldugunu dusunerek. Sonra polis değil normal guvenlik oldugunu ogrenince siradan cikiyorum.

2.ruya bir yerdeyim karsida buyun bir dag var. Birden dagin uzerinde kocaman kahverengi birkac ayi goruyorum. Ozellikle bir tanesi normal boyutunun çok cok uzerinde ve acik kahverenginde. Saldirmasin diye uzaklasiyorum. Sanirim bir de baska birinin kucuj oglan kardesi var ona zarar gelmesin diye onu da aliyorum cocugun abisine haber vererek. Kucuk cocugu kendi kardesimmis gibi çok benimseyip ,seviyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Ana Görmek (imam nablusi)

3.ruya çok Amerikanvari.. Yasi 35 lerde bir kadin kafasini dinlemek için deniz kenarinda olsa gerek bir daga gidiyor. Uzerinde mavi kot gomleklerden var denize bakiyor , çok dertli gozukuyor. Tam donecekken bir araba duruyor seni birakayim benden sonra geleceklerin kim oldugu belli olmaz sana kotu bir sey yapabilirler diyor..(adam bruce willis olabilir) Neyse kadin tedirgin olarak biniyor arabaya adam gercekten iyi bir adam onu evine kadar birakiyor ve sanirim arabada evlenmek istedigini soyluyor. Kadin da inince bunu cocuklarina soyluyor bir tanesi zitlik cikariyor digeri ikna ediyor vsvs. Hatta kadinin oldugu evde yasli bir kadin var muhtesem ahsap bir sistem kurmus. Dolap yerine askilip yaptirmis. Her seyi oraya koyuyor. Bunlarin hepsi Turkce konusuyor ama guya hepsi Amerikali.

Okudunuz mu?  Rüyada Altın Görmek (imam nablusi)

4. Ruya ben bir programin sunuculugunu yapmaya baslamisim televizyonda. Unluler geliyor bu yuzden kuafor falan var program oncesi unluler hazirlaniyor. Yildiz Tilbe Demet akalin gelmis. Kameralar da acik ama bir odadayiz hala gercek studyoya gecmemisiz. Yildiz Tilbe güzel bir sarki soylemeye basliyor bende eslik ediyorum sonra herkes eslik ediyor. Ardindan Demet Akalin in siyah uzunca bir elbisesi var onu bana veriyor bende deniyorum…

Okudunuz mu?  Rüyada anneyi öldürmek

Boyle garip ruyalardi. Bilincalti olduklarini sanmiyorum cunku normalde Demet akalin ve Yildiz tilbe falan dinlemem 🙂 Yorumlayacaklardan ALLAH razı olsun.


arifselim
Aleykum selam.

– İlk görmüş olduğun rüyan gerçekte de kendini geliştirmeye ve daha iyi bir konuma gelmeye işaret eder.
– İkinci rüyan ise, rakip ve düşmana karşı tedbir almak gerektiğine tabir edilir.
– Üçüncü rüyanı tabir edemeyiz.
– Son rüyan ise, sıkıntılardan ve darlıklardan kurtularak kişinin rahata ereceğine işaret olarak yorumlanır. Gördüğün rüyaların hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada asansör görmek

Celildanr
Rüyamda hatırladığım kadarıyla dedemi gördüm (dedemin yanına uzun zamandır gidemiyorum ve aklı başında değil şu aralar) onun dışında askerdim ve bir evdeydim güzel bir evdi bir ayıysa evin içine girdi tek tek kapıları zorladı benimle beraber birisi daha vardı saklandı bende saklandım ayı tek tek kapıları zorlayarak açıyordu ben kendi bulunduğum odanın kapısını kapatıp kitleyecektim ki benim oldugum kapıya da vurdu ve kapı açıldı köşeye sinip (o anki düşünceyle) gözlerimi kapattım ve uyudum onun dışında bir kelimeyi hatırlıyorum o da abdalex ama onun hakkında hiçbirşey hatırlamıyorum yorumunu bilmiyorum internetten araştırdım çok karışık sonuçlar çıkıyor toparlayamadım şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Ameliyat Görmek (imam nablusi)

Tohat
Rüyada görülen her ayrıntı önemli olduğu ve tabiri mevcut olduğu anlamına gelmez. gördüğünüz kelimenin de bir önemi yok. Belirgin olan diğer hususlara göre rüyanızın tabiri şu şekildedir. Size yakın ve yardım eden biri olarak görülen kişinin aslında farklı bir yüzü olduğu ve size kötü niyetle yaklaşarak zarar vermek isteyen kişiye işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağız Görmek (imam nablusi)

rüyada ayı görmek, rüyada evde ayı görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada abinin öldüğünü duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.