Anasayfa
3 Kasım 2021, 5:32
Namaz
Abone

Kıl dönmesi ve namaz sorunu

Kıl dönmesi ve namaz sorunu

Kayıtsız Üye
Hocam vakit namazlarimi kilmaya calisiyorum ama 5/6 gundur iltlihapli kanamam var herhalde kil donmesi olmus sürekli değil ama egilip kalktikca oldugunu hissediyorum; Birde ben Sakarya`ya geleli bir ay oldu burada Allah utandimasin ise basladim ama ailem evim ikametim Ankara’da.Ayda bir hafta sonu için Ankara’ya gidip geliyorum.Sakaryada’ki Namazlarimi normal kiliyorum Ankara’dakilerini seferi kiliyorum; Hocam bu iki durumumu aydinlatirsaniz sevinirim. TESEKKUR EDERIM ALLAHA EMANET OLUN

Okudunuz mu?  Namazdan Sonra Yapılabilecek Dualar

Cevap: Kıl dönmesi ve namaz sorunu

imam
< Hocam vakit namazlarimi kilmaya calisiyorum ama 5/6 gundur iltlihapli kanamam var herhalde kil donmesi olmus sürekli değil ama egilip kalktikca oldugunu hissediyorum; Birde ben Sakarya`ya geleli bir ay oldu burada Allah utandimasin ise basladim ama ailem evim ikametim Ankara’daAyda bir hafta sonu için Ankara’ya gidip geliyorumSakaryada’ki Namazlarimi normal kiliyorum Ankara’dakilerini seferi kiliyorum; Hocam bu iki durumumu aydinlatirsaniz sevinirim TESEKKUR EDERIM ALLAHA EMANET OLUN >
Allah şifa versin.
Namaza başlamadan kanamalı yeri yıkayın ve namazı kılın.
namaz sırasında akıntı olması sorun olmaz.

Okudunuz mu?  Cemaatle kılınan namazda imamdan önce rükudan kalkalrsak namaz bozulur mu ?

seferlikte hanefi iseniz 4 rekatlı namazları iki rekat olarak kılmak zorundasınız.


Yorum: Kıl dönmesi ve namaz sorunu

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm

Kıl dönmesi var ne zaman kanadığı belli değil. Bazen bir vakit kanarken, bazen duruyor. Bazen oturunca kanamaya başlıyor.

Bu durumda Hanefi mezhebinde olan cemaatle de kılmak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz lütfen bilgi verir misiniz

Okudunuz mu?  Namaz kılarken ağlamak günah mı

Yorum: Kıl dönmesi ve namaz sorunu

Ensar
Yara olan bölgeye tampon yapın ve namazlarınızı kılın 2 vakit arasında dilediğiniz kadar namaz kılabilirsiniz. Diğer vakitte de tampon yaptığınız bezi değiştirip tekrar böyle devam edersiniz.

Bu kategoride yer alan İlk Gece Namazı ve İlk Gece Namazı Nasıl Kılınır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kıl dönmesi ve namaz sorunu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.