Anasayfa
7 Mayıs 2021, 13:58
Sure Ayet
Yönetici

Namazlardan sonra tesbihat için ayetel kürsiyi bilmiyorum yerinde ne okuyabilirim?

Namazlardan sonra tesbihat için ayetel kürsiyi bilmiyorum yerinde ne okuyabilirim?

Kayıtsız Üye
Namazlardan sonra tesbihat için ayetel kürsiyi bilmiyorum yerinde ne okuyabilirim.teşkürler


Cevap: Namazlardan sonra tesbihat için ayetel kürsiyi bilmiyorum yerinde ne okuyabilirim?

Muhasibi
Peygamber Efendimiz (s.a.v.) Ayete’l- Kürsi’yi okumanın fazileti ile ilgili şöyle buyurmuştur: "Her kim farz namazların peşinden Ayete’l-Kürsî’yi okursa, diğer namaza kadar Allah’ın zimmetinde olur."(Taberani)
"Kim mü’min suresinin baştan üç ayetini ve bir de Ayete’l-Kürsi’yi sabahladığında okursa akşama kadar bu iki ayetle korunmuş olur. Akşamleyin okuyan kimse de sabahlayıncaya kadar korunmuş olur." (Tirmizi, Darimi)
Hadisi şeriflerden de anlaşıldığı gibi bu sureyi okumanın pek çok fayda ve sevabı vardır. Size tavsiyemiz en kısa zamanda ezberlemeniz ve okumanızdır.


ayetel kürsi bilmeyen ne okumalı, tesbihatta ayetel, ayetel kürsi bilmiyorum

Bu kategoride yer alan Kuranda geçen yağmur ile ilgili ayetler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazlardan sonra tesbihat için ayetel kürsiyi bilmiyorum yerinde ne okuyabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.