Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada aslan yavrusu görmek ne anlama gelir

Rüyada aslan yavrusu görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm

rüyamda aslan yavrusu bana yardım ediyordu korktuğum kişilere karşı ne anlama geldiğini açıklarsanız sevinirim ALLAH C.C. razı olsun


Cevap: rüyamda aslan yavrusu bana yardım ediyordu korktuğum kişilere karşı ne anlama geldiğini açıklarsanız sevinirim

Muhasibi
Rüyada arslan, zalim, casus, şiddetli ve cebbar bir hükümdara ve bazen de ölüme delalet eder. Zira ölüm, ruhları kabzeder. Hastanın afiyet bulmasına da delalet eder.
Dişi arslan görmek şerli, zalim ve çocuğu üzerine galip bir kadına delalet eder. Arslan görmek cehre, kibire, kendisini beğenmeye, günah işleme ve nazlanmaya delalet eder. Bazı tabirciler arslanın, saldırıcı düşman olduğunu söylemişlerdir.
Rüyada arslanı gördüğünü fakat arslanın onu görmediğini ve ondan kaçtığını gören kimse korktuğundan emin, ilim ve hikmete nail olur. Arslanın kendisine yaklaştığını ve kendisinin de arslana yöneldiğini gören, sultan tarafından bir üzüntüye giriftar olur ve sonra bundan kurtulur. Arslanın kendisini yere yatırdığını fakat öldürmediğini gören kimse, daimi bir sıtmaya yakalanır. Zira yırtıcı hayvan ve arslandan sıtma, dert bela ayrılmaz. Yahut o kimse zindanda hapsedilir. Çünkü humma hastalığı Allah’ın zindanıdır.
Arslan ile güreş tuttuğunu gören kimse hasta olur. Çünkü hastalık insanın etini telef eder.
Bir kimse arslanın, etinden, kemiğinden ve kılından bir şey aldığını görse, sultandan veya kendisine musallat olan düşmanından mala nail olur.
Bir kimse korktuğu halde yırtıcı hayvandan birisine bindiğini görse bir musibete düşer. Yahut altından çıkamayacağı bir iş başına geçer. Eğer hayvandan korkmazsa galip geleceği bir düşman ile tabir edilir. Korkmadığı halde arslanı yanı üstüne yatırdığını gören kimse hastalıktan kurtulur.
Yırtıcı bir hayvanın, hastası bulunan bir eve girdiğini görmek, hastanın ölmesi ile tabir edilir. Eğer evde hasta yoksa padişahtan korkmalarına delalet eder.
Arslandan korktuğunu, buna rağmen aslanı görmediğini gören, düşmanından emin olur. bir kimse rüyada arslanı görüp, onunla bir arada olmadıkları halde durduğunu görse, padişah tarafından bir korkuya uğrar, fakat bu korku ona bir zarar vermez. Bu rüya bazen ölüme ve ecelin yaklaşmasına delalet eder.
Arslanı evinde gören kimse hayra, saltanata ve uzun ömre erişir.
Birkimse arslanın kendisini ısırdığını görse, ısırdığı miktar düşmanından birşeye erişir.
Arslanla föbüştüğünü gören, azgın düşmanla kavga eder.

Dişi bir aslanı nikah ettiğini gören kimse çok belalardan kurtulur ve düşmana muzaffer, emri âli ve insanlar arasında şöhret sahibi olur.
Arslan etini yediğini gören kimseye padişah tarafından mal gelerek zengin olur veya düşmanına galip gelir. Arslan başı yediğini gören, büyük saltanat sahibi ve çok mala sahip olur. Arslanın azalarından birini yediğini gören, o aza nisbetinden azgın düşmanından mal sahibi olur.
Arslanın derisinden yahut kılından bir şey aldığını görenin eline düşmanın malından bir şey geçer. Çok kere bu, miras malına delalet eder.
Rüyada arslan görmek, harbedici, hırsız ve zalim bir hükümdara, şart ve mukavele yapan bir kimseye delalet eder.
Arslanın şehre girmesi, o memlekete taun hastalığının, şiddetli ve cebbar bir hükümdar yahut düşmanın girmesine delalet eder.
Arslanın camiye girip minbere çıktığını görmek, kendisinden bela ve korku gelecek, insanlara zulmedecek bir hükümdara delalet eder. Arslan yavrusu, çocukla tabir edilir.
Bazı tabirciler, "arslanı öldürdüğünü gören kimse zalim olur.” demişlerdir. Bazı tabirciler de "dişi arslan, melikin kızıdır.” demişlerdir.

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabılarının çalındığını görmek

İmam nablusi


rüyada aslan görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada atların bana koştuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada aslan yavrusu görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.