Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Koyun Kesmek Ne Demek, Rüyada Koyun Görmek Anlamı

Rüyada Koyun Kesmek Ne Demek, Rüyada Koyun Görmek Anlamı

Kayıtsız Üye
Rüyada Koyun Kesmek Ne Demektir , Rüyada Koyun Görmek Anlamı Nedir Bir kişinin rüyasında koyun kesildiğini görmesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada Koyun Kesmek Ne Demek, Rüyada Koyun Görmek Anlamı

Fetva Meclisi
Rüyada koyun kesmek, rüya sahibinin iş hayatı ile ilgili bir sorun yaşayacağına, bu yüzden işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, bu sorundan kurtulmak için çok sıkı bir çalışma ve araştırma yapacağına ve bu araştırmayı hem yöneticilerine hem de karşısına aldığı kesime sunarak haklı olduğunu ispatlayacağına ve düştüğü zor durumdan bu sayede kurtularak güven tazeleyeceğine işaret eder. Aynı zamanda, iş hayatında gerçekleştirilmek istenen bir çalışma için, gereken desteği ve yardımı görememeye ve bu yüzden yapılmak istenen çalışmayı rafa kaldırmaya alamet eder.

< İftfetli, şerefli ve saygıdeğer bir kadına; ganimete, çocuğa, hayırlı ve bereketli mala,
Koyun peşinde gitmek, bir kadının ardı sıra gitmeye,
Koyun sağmak ya da etini yemek hayra ermeye, rızık ve nimete,
Koyun otlatmak yönetici olmaya,
Derisi yüzülmüş koyun birinin vefat etmesine,
Koyun sürüsü itaatli ve uysal halka,
Kirli koyunlar pis ve heşerat taşıyan insanlara,
Koyunun siyahı da, beyazı da hayra,
onun baş ve bacakları ganimet malına,
Koyunun kuyruğu kadın malına, bol nimete yahat yemin etmeye,
Koyun sağmak insanlarla iyi geçinmeye, siyaset ilmini iyi bilmeye ve rızka,
Koyun yüzücüsü halka zulmeden amir yahut memura,
Koç, şerefli ve muteber bir kimseye,
Koçun yünü ve kuyruğu şerefli bir kimseden mala yahut onun kızıyla evlenmeye,
Kuzu, anne ve babasına itaat ve hürmette kusur etmeyen evlada,
Hamile kadının kuzu görmesi oğlan doğurmasına delalet eder. >


Cevap: Rüyada Koyun Kesmek Ne Demek, Rüyada Koyun Görmek Anlamı

behıye
rüyamda bir baskasının kör bir bıçakla koyunu kestigini gördüm keseni yakın bir arkadaşıma benzettim o arkadaşımın babası elimden sıkı sıkı tutuyordu bu ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi

arifselim
Uzun zamandan beri yaşanılan maddi ve parasal sıkıntılardan kurtulmaya yorumlanır ama biraz zor bir süreçten geçtikten sonra olmasına yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir baskasının kör bir bıçakla koyunu kestigini gördüm keseni yakın bir arkadaşıma benzettim o arkadaşımın babası elimden sıkı sıkı tutuyordu bu ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyamın anlamı nedir?

mum
Rüyada Koyun Kesmek
İş hayatında çok kazanç sağlayacak bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde çok büyük başarı kazanılacağına ve hayırlı rızklar elde edileceğine yorumlanır. Ayrıca, rüya sahibinin, düşeceği bir sıkıntıdan etrafındaki insanların yardımları ve destekleri sayesinde kurtulacağına işaret eder.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyamda koyun kesılmıs dagıtıyodum

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak

2 – slm hocam rüyamda koyun kesiyor dum bide bebek vardı ne anlama geliyor


arifselim
1- Rüya hayırlıdır, sizin vesilenizle başkalarının maddi ve parasal sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir.

2- Koyun kesmek iş hayatında yaşanacak sıkıntıların olacağına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda akşam saatleri yıldızlar vardı ve mekke görüyordum ve onun etrafında kıbleleri bana doğru yüzlerce insan namaz kılıyordu ay ve yıldızda vardı mekkenin üstünde hayatımın en güzel rüyasıydı şimdiye kadar kimseye söylemedim ama merak ediyorum anlamı ne?????


arifselim
Değerli kardeşim. Bu gerçekten çok güzel bir rüyadır. İlim öğrenmeye, helal ve harama dikkat etmeye ve salih amel işlemeye yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ailecek bir kuzu kesecek oluyoruz. Abim kesecek oluyor. Kuzuyu keserken tam beceremiyor ve kuzu aci cekiyor kafasi yarım kesilmis sekilde sallaniyor ve meliyor ben hayvan aci cekmesin diye bicagi alip kesme islemini yapiyorum. Sonra kuzu basi kesilmis sekilde kalkip meliyor ve saga sola gitmeye calisiyor.ve de kuzu sonra basi kesilmis bir teke ye (erkek keciye) dönūsüyor ben onla ugrasiyorum saga sola doğru kosmasini engellemeye calisiyorum.sonrada uyandim. Lutfen yorumlarmisiniZ

Okudunuz mu?  Üveys zikrinde görülen rüya

arifselim
Bu rüya aile içerisinde baş gösterecek bazı problemlerin ve huzuru kaçıracak olayların yaşanmasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Zekiye
Babam yatiyor üstün de bir kesilmis yuzulmus koyun etini ben parçalayip herkese dagitiyordum rüyamda bu ne anlama gelir


arifselim
Elde edilecek kazan ve bununla birlikte yapılacak infak ve hayırlara tabir edilir. Genellikle koyun eti mal edinme, mirasa konma, beklemediği yerden kişinin para kazanması anlamlarına da gelir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kol saati görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda bir kizla oturuyorum muhabbet ediyorum hemen yanimizda iki tane kuzu kesiyolar bizede kan dokundugu için bakamiyoruz bu ne demek oluyo acaba


arifselim
Bu rüya genellikle akraba ve yakın kimselerden üzücü gelişmelerin yaşanması anlamındadır. Moral bozucu gelişmelerin, ailedeki huzursuzluğun iş hayatına da yansıyacağının ifadesidir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada koyunun boynunun kesildiğini şah damarindan kan fiskiriyordu tam olecekken şah damarini tutup kanamayi engelledigimi goruyodum sonra erkek arkadaşıma ölmeden gel kes diyodum oda gelip ölmeden kesiyordu ne olabilir bu acaba


arifselim
Bu rüyan iş hayatın veya maddi manada elde ettiğin gelirlerle ilgili sorun yaşamana ve karşına birilerini alacağına tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Biz her zaman kurbanımizi arka bahçede keseriz ve babam keser yine arka bahçemizde annem babam var koyun kesicekmis anneme kimin bu diyorum bilmiyorum diyor annem bu ara beklediğim bir haber var is hayatıyla ilgili Hayır olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Allahümme salli ala seyyidina muhammed demek

arifselim
Bu rüya çok güzel şeylere ve çok güzel haberlere işaret eder. İnsanın her türlü sıkıntılarından kurtulmasına ve isteklerinin Allah’ın izniyle meydana gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Bugün bir rüya gördüm. Mutfak gibi bir yerdeyim. Ama büyük bir mutfak. Bu mutfakta da 3 tane koyun var. Ve ben bu koyunu kesmeye çalışıyorum. Büyük tezgahın üstünde. Birini kestim kafasını. Kenara koydum. Ama hiç kan görmedim. Dümdüz kesildi. Diğerini de kestim sonra. Bunda kan vardı . Sonra bıraktım ama. Üçüncü koyuna bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Ama o da hareketsiz olarak yatıyordu. Hatta sonra rüya boyunca sürekli birilerini arıyordum sanırım bu konuda bana yardımcı olmaları için . Yani kesim konusunda. Zahmet olmazsa bir yorum alabilir miyim

Okudunuz mu?  Rüyada gavsı sani abdulbaki hazretlerini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bir işe girişmeye veya bir konuda önemli bir sıkıntı ile karşılaşmaya ve bu sorunu çözmek için büyük emekler harcayacağına işaret eder. Koyun kesmek sorunla karşılaşmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm ben rüyamda yerde yatan köyün sürüsü gördüm.. bir kısmı bıçakla yaralanmış.. koyunların sahibi onları kesmeye çalışmış.. ıçlerinde bir tane beyaza yakın koç vardı o yaralı değildi.. o da yatiyordu.. bir tane vücudunun yan taraf derisi yüzülmüş gebe bir koyun vardı.. yavruları saydam bir şeyin içinde gibi net görünüyordu sanki bir camın arkasında gibiydiler.. yavruların rahatları yerindeydi hatta bir tanesi esniyor du .. adamın kafası karışık bir şeyler yapmaya çalışıyor ama boş boş dolanıyordu koyunları kesmesi gerektiğini söylüyor ama kesemiyordu… bir kızı vardı veterineri aramışlar bekliyorlar.. bir süre sonra kızı geldi telefonumda kayıtlı değil bir daha arayamadim dedi bende başka bir veterinerin telefonunu ablamdan alıp aradım.. beklerken bir kaç hayvan tüccarı daha geldi .. sohbet ettik bu işin zorluklarını sordum.. onlarda anlattı . enteresan olan bir hafta öncede kısmen bazıları kesilmeye çalışılmış on taneden fazla inek gördüm onlarda yerde normal yatıyorlar koyunlar gibi gayet sakin diler.. cevaplarsanız memnun olurum … teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyamda peygamber efendimizi gördüm fakat yüzünü göremedim neden :(

Tohat
Ve aleyküm selam. Her iki rüyanın da tabiri benzer şekilde tabiri vardır. Ömür boyu sürecek bir berekete nail olmaya, rızkının eksilmeden sürüp gideceğine bu konuda hiç bir sıkıntı çekmeden yaşantını sürdüreceğine, manevi anlamda var olan dert ve keder gibi can sıkıcı durumların son bulup ferahlık yaşayacağın günlerin gelmesine ve başarılar elde ederek tadını çıkarmana delalet eder. Bir başka şekilde tabir edenler derki manevi yönden yapmak istediklerin olduğu halde yapamadığın ve bu konuda kendini geliştirmen, ertelelememen gerektiğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Üst üste aynı rüyayı görmek ne anlama gelir

Acer
Merhaba rüyamda köydeki evimizde elimde paspas var bir türlü yerleştiremiyorum en sonunda yerleştirip balkonu temizliyorum sanki örümcek ağları varmış onu alıyorum…bu sırada tam karşıda sevdiğim adam ve babası Yanyana üç tane koyun kesmişler o ve babası koyunları postluyorlar annesi de güya varmış ama onu hiç görmedim babası bir ara benimle konuşuyor benim oğlumun adı da bu bir isim söylüyor ama şimdi hatırlamıyorum ben de kuzenimi arıyorum utangaçlıktan mı bilmiyorum ana hep kaçmak istiyorum kuzenim geliyor şu ayakkabıları ver diyorum giydiğimi görmedim ama kuzenimle gidiyorum daha karışık birçok şey vardı ama bu kadarını hatırlıyorum…bir de hatırladığım babasının sürekli beni izlemesi…bu arada yatmadan önce sevdiim Adamı düşünerek istihare duası okuyarak uymuşum…

Okudunuz mu?  Tövbe ettikten sonra görülen rüya

Tohat
Merhaba. Rüyanın tabiri, dinden ibadetlerinden uzaklaşma riskinin olabileceğine bu nedenle dininin gereklerine sıkı sıkıya bağlı olman gerektiğine, bazı durum, kişi veya düşüncelerinden kaçarak uzaklaşmak istediğine, rahatlık peşinde olmak isteyişine, ayrıca ileride elde edeceğin güç kudret gibi çeşitli anlamlar içeren çok ayrıntılı bir rüyadır. İstihare olduğundan bu anlamların bir geçerliliği olmaz sadece bir şeyler hissetmişsen bu his önemlidir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada koyun kesmek, rüyada koyun kesmek, rüyada koyun kesildiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz Musayı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Koyun Kesmek Ne Demek, Rüyada Koyun Görmek Anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.