Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Karım evi terk etti

Karım evi terk etti

Kayıtsız Üye
Benim çok sıkıntıda olduğum bir konu var bu konu yardımızı istiyorum.Ben eşim 9 aydı ayrıym 9 ay önce tartışrık evi terk etti bende aramadım bir gün beni aradığında telefonla ben ona boşol boşol boşol dedim şimdi tabi pişmalık ve korku var bunu bu derece olduğunu bilmiyordum tekrar eşimle bir araya gelmek istiyoruz acaba nikahta bir sorun varmı..

Okudunuz mu?  Şafii mezhebinde elfazı küfür durumunda ne yapılmalı?

Yorum: Karım evi terk etti

arifselim
Dini boşama telefonla, yüzyüze ve hatta yalnızken bile edilirse geçerli olur. Ancak bir kerede bu 3 defa söylenmişse sadece bir talakınız gider ve geriye 2 talak hakkını kalır. En doğrusu bir müftülüğe giderek danışın bilgi alın ve ona göre hareket edin. Böyle yapmanız en doğrusu olur.

Okudunuz mu?  Ağız alışkanlığı söylenen sözler

Eşim evi terketti

Bu kategoride yer alan Peygamberimizin en sevdiği eşi hangisiydi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karım evi terk etti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.