Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Eşim ban sürekli boşol diyor. nikah bozuluyor mu?

Eşim ban sürekli boşol diyor. nikah bozuluyor mu?

Hajar
Eşim ban sürekli boşol diyor. nikah bozuluyor mu?

Hocam benim eşim daha önce ayni anda 3 talak verdi ama tekrar nikah kiydirdik 4 ay sonra sms ile uc defa talak dedi bunu ciddiye almadim ama bir iki hafta sonra degersiz bir seyin uzerine sinirlenip bana telefonda 3 defa bosol dedi ama eşim pisman simdi barismak istiyorus aceba dini nikahimiz hepsi gittimi son soylediginde ben adetliydim simdi ne olacak

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre kızın velisi kızının nikahını kendisi koca adayına kıyamaz mı?

Yorum: Eşim ban sürekli boşol diyor. nikah bozuluyor mu?

Kaptan
3 talak bitince herhangi bir müftülüğe gidip sordunuz mu ? Yoksa kendi başınıza gidip birbirinizle nikah mı kıydınız ? Eğer kendi başınıza nikah kıydıysanız şuan Allah gözünde evli değilsiniz. Eğer 3 talakta bitmişse, kadının başka biriyle evlenmesi daha sonra ilk kocasına dönmesi gerek. Bunu yapmayıp direk seninle evlenmişse HARAM bişey işlemişsiniz demektir.

Okudunuz mu?  İnsanın Kader Konusundaki Yanılgılarını örnek vererek anlatabilir misiniz?

Yorum: Eşim ban sürekli boşol diyor. nikah bozuluyor mu?

loser
Eşiniz evcilik oynadığını sanıyor sanırım.

Bu kategoride yer alan Hatırlanmayan günahlara nasıl tövbe etmeli? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim ban sürekli boşol diyor. nikah bozuluyor mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.