Anasayfa
20 Kasım 2021, 10:02
missa9
Abone

Evlenmek için dua, evlenmek için dualar, evlenmek için etkili dua, evlenmek için ne yapmalı?

Evlenmek için dua, evlenmek için dualar, evlenmek için etkili dua, evlenmek için ne yapmalı?

Kayıtsız Üye
evlenmek için dua, evlenmek için dualar

dua, evlenmek için dua, evlenmek için dualar, evlenmek için etkili dua, evlenmek için ne yapmalı, evlenmek için okunacak dualar, evlenmek için yapılacak dua, evlenmek istiyorum, evlilik duaları, evlilik duası
Günümüz şartlarında gerek eğitim hayatının uzun yıllar devam etmesi, gerek iş hayatının getirdiği belirsizlikler, gerek ekonomik sıkıntıların getirdiği olumsuzluklar yüzünden insanlar evlilik hayatlarını ertelemek zorunda kalıyorlar. İnsanların çeşitli sebeplerle evlilik hayatlarını erteleyen engellerin ortadan kalkıp hayırlı bir evliliğe sahip olmaları için tavsiye edilen bazı duaları bu makalemizde paylaşacağım sizlerle.

Okudunuz mu?  Yakarış Duaları

– Cuma günü oruç tutularak öğle saatinde sela ile ezan arasında gümüş bir yüzüğe Allah Lafza-i Celali yazar veya yazdırır sonrada bu gümüş yüzüğü sağ elinde yüzük parmağında, boynunda, giysisinin cebinde, çantasında taşırsa kısa zamanda hayırlı evliliğe kavuşacağı rivayet edilir.

Okudunuz mu?  En güzel zikirler

– 21 gün boyunca her gün 1 bardak suya 101 defa, ”Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba” okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir.
– Cuma günü abdest alınıp 2 rekât tövbe namazı kılıp 18 defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir.
– Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu duanın okunması tavsiye ediliyor, anlamına da dikkat ederseniz ne kadar isabetli bir dua olduğunun farkına varırsınız.
”Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru ”
Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım "

Okudunuz mu?  Hüddam edinmek

Etiketler: dua, evlenmek için dua, evlenmek için dualar, evlenmek için etkili dua, evlenmek için ne yapmalı, evlenmek için okunacak dualar, evlenmek için yapılacak dua, evlenmek istiyorum, evlilik duaları, evlilik duası


Cevap: evlenmek için dua, evlenmek için dualar, evlenmek için etkili dua, evlenmek için ne yapmalı? bu dualar doğrumu?

Muhammed
< – Cuma günü oruç tutularak öğle saatinde sela ile ezan arasında gümüş bir yüzüğe Allah Lafza-i Celali yazar veya yazdırır sonrada bu gümüş yüzüğü sağ elinde yüzük parmağında, boynunda, giysisinin cebinde, çantasında taşırsa kısa zamanda hayırlı evliliğe kavuşacağı rivayet edilir.

Okudunuz mu?  Fetih kalem ve yasin sureleri adetliyken okunur mu

– 21 gün boyunca her gün 1 bardak suya 101 defa, ‘’Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba” okunması ve bu suyun evlenmek isteyen kişinin içmesi tavsiye edilmiştir.
– Cuma günü abdest alınıp 2 rekât tövbe namazı kılıp 18 defa Cuma suresi okunması hayırlı evlilik için tavsiye edilir.
– Evlenmek için her gün okuyabildiğiniz kadar şu duanın okunması tavsiye ediliyor, anlamına da dikkat ederseniz ne kadar isabetli bir dua olduğunun farkına varırsınız.
‘’Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru ‘’
Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım”" >
Bu tür şeyler ne bir hadiste nede bir alimin sözünde geçmektedir.Bu tür şeyler batıl inançlardandır.

Okudunuz mu?  Secde ayetinin açıklaması ve anlamı

evlenmek için ne yapmalı, evlenebilmek için en etkili dua, evlenmek için dua

Bu kategoride yer alan Asuman kan ağlıyor bir çare feryadına duası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenmek için dua, evlenmek için dualar, evlenmek için etkili dua, evlenmek için ne yapmalı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.