Anasayfa
7 Şubat 2022, 12:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evi su basması ne anlama gelir

Rüyada evi su basması ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyamda evin içini temiz su basmıştı ve içinde renkli balıklar yüzüyordu yorumu nedir?

selamun aleykum ben rüyamda evin içini su basmis tatli su ve tertemiz içindede yuzlerce renkte sus balik vardi yuzuyorlardi sonra yni hacdan gelmis bir koylumle benden yasca çok buyuk bir yere gidiyorduk ve yerler pisti pis kanallardan gecmk zorunda kaliyorduk saygilar


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Allah’a şükredin çünkü bu rüya çok hayırlı rüyalardandır. Rahat ve huzura kavuşmaya ayrıca bereket ve bol kazanca tabir edilir. Bazende bu rüya kısmetin açılması şeklinde yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Cevap: Rüyamda evin içini temiz su basmıştı ve içinde renkli balıklar yüzüyordu yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
S.a.ben rüyamda evin icerisinde bir havuz ve içinde buyuk bitane balik beni gorunce uzerime atladi ve elimi isirdi anlami ne tsekurederim


Cevap: Rüyamda evin içini temiz su basmıştı ve içinde renkli balıklar yüzüyordu yorumu nedir?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada görülen balık nasip ve rızıktır. Bu rüya kazanç ve bereket kapılarının üzerinize açılacağı şeklinde yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
yatakta yatarken önce bı sülük goruyorum camı acıp atıyorum atıp kapatınca cama 4 5tane daha suluk ypstını goruyorum..sulugu attktan sonra yerlerin su doldunu ve içinde balklar bitanesi dıgerlerine gore daha büyük ve bnm arkmdan geliyo..

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlının ailesini görmek

arifselim
Merhaba. Rüyanda iki mana vardır. Birincisi sürekli çevrende dolanan peşini hiç bırakmayan birisine işarettir. Bu kişinin gayesi sevgi ve ilgi değildir. Sıralarını öğrenmeye ve açıklarını öğrenerek koz olarak kullanmasına yorumlanır. Balıklar ise bol rızık ve berekettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız üye
Rüyamda yan komşumda tadilat varmış ve su patlamış güya benim evin üst katına çatıdan pis sular gelmiş halılar berbat olmuş parkeler ayrılmış bir de kadının yüzü çok çirkindi ne tamire yanaşıyordu nede düzeltmeye açıklarsanız çok memnun olurum hayırlı günler


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya sizin iyilik ve güzellikten yana olan şeylerinizi çekemeyen kimsenin varlığına tabir edilir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamun aleykum bunuda yorumlarsanız sevinirim.rüyamda bütün evi su basmıstı evdeki bütün mobilyalar evde yoktu.banyomda ki lavoboyı açınca hep su taşıyordu.kılozetin olduğu yerde kılozet yoktu orası kazınmış ve altındakı toprak görünüyordu.evin dış kapısını açtıgımda ise evdeki sular apartmanın boşluguna kadar akıyordu.eşim banyoya girdiginde kılozetin oldugu tarafa yöneldi ama orası toprak çamur oldugu için paçaları çamur oldu ve hemen çıktı ordan.bu nun manası nedir acaba.hayırlı günler.


arifselim
Aleykum selam. Evi su basması çok güzel rüyalardandır. Nimetten, dünya mallarından, kazançtan, sağlıktan, huzurdan ve neşeden yana zenginlik yaşayacak ve çok mutlu olacak manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Sa. Ruyamda evimizi su basmisti ama ev farkli ve kötü bir evdi su klozetin suyuylada karismisti duvarda sülük vardi esime soyluyordum ama ilgilenmiyordu çok korkuyordum manasi nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyle mesajlaşmak

arifselim
Aleykum selam. Bu su temiz ve kirli olmak üzere yorumlanır. Eğer temiz değilse bu aile içerisinde yaşayacağın sıkıntılara işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.ben bugün rüyamda yeni tamir etdigimiz evimizin su bastigini goruyorum.simdi kirada oturuyoruz tamir isleri hala devam ediyor, babamda bende şaşiriyoruz nasıl evi su basar diye sanki ev yamuk gorunuyo bizde anlamiyoruz nerden oldugunu qaliba tavandan su sizmis.ve rüyada yine rahmetli babaannemi goruyorum.son zamanlar ruyama çok giriyor bunun nedeni ne ola bilir. yorumlarsaniz sevinirim simdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba kardeşim. Rahmetli babaanneyi görmek ile eve su bastığını görmekte hayır ile yorumlanır. Rüya sahibinin, iş hayatında çok iyi bir yere geleceğine ve bu sayede çok rahat bir şekilde uzunca bir hayat geçireceğine delalet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Ben rüyamda olmus anneannemin evini gördüm.Suyu kimin acdigini hatirlamiyorum ama evin bazi odalarini su basmaya basladi.Ama diz boyunu gecmiyordu.Ben de çok tedirgindim.Cunku anneannemin pianosu ve bazi degerli esyalarinin mahv olmasini istemiyordum.Sonunda su kesildi ve ben evi kurtardigim için çok sevindim.Acaba ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba. Evin temiz su basması çok hayırlıdır. Bu berekete, kazanca ve güzel gelişmelere yorumlanır. Ayrıca sıkıntılarının artık sona ereceğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada farkında olmadan meni suyu gelmişşe cünüp olunurmu ?

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda arkadaşımın evinin havalandırmasına akvaryum yaptığını ve çeşit çeşit rengarenk balıklar koyduğunu ama daha sonra bu akvaryumun taştığını ve eve su dolmaya başladığını gördüm ne anlama geldiğini çok merak ettim teşekkürler


arifselim
Merhaba. Hem akvaryum hemde suyun taşması bereket, bolluk, rızık ve mutluluk anlamlarında tabir edilir. Çok hayırlı ve bereket dolu bir rüyadır. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler nisanlimin arkadaşı rüyasında bizi görmüş evlenmişiz 3 çocuğumuz olmuş ve evimi su basmış ben nisanlimin arkadaşina eve ayakkabıyla girdigi için kiziyormusum evimiz çok büyükmüş ama su temiz mi kirli mi onu hatırlamıyorus yorumlarsanız çok mutlu olurum tekrardan hayırlı günler


arifselim
Hayırlı günler. Evi su basması görmek çok hayırlıdır. O evde yaşanacak olan maddi ve manevi güzelliklere, mutluluğa, huzura ve berekete işaret eder. Kısacası dileklerinin ve dualarının kabul olması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba ben rüyamda evimi su basıyor ve evim yıkılıyor bir​ kaç dakika sonra tanımadığım insanların enkaz altında çıkarılan esyalarimi caliyolardi eşyaları mı değil ama altinlarimi alabildim bide esyalarimi yağmaladılar diye onlara karşı çıkıp eşyaların çok az bir kısmını kurtara bildim yorumu nedir acaba


arifselim
Merhaba. Her ne kadar bu rüya insana hoş gibi gelmese de hayırlı anlamlara işaret eder. Aile içerisinde sorunların çözülmesine bolluk ve bereketin artacağına yorumlanır. Daima rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Emzik görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda eski oturdugum evi goruyorum sanki hala orda oturuyorum.Evi su basmis.Ama temizdi su.Hersey su içindeydi.Eşimin ailesiyle konusmuyorum.Onlara diyorumki esyalarimi almaya geldim.Siz ben esyalarimi almim diye eve su bastirdiniz diyorum.Oyle uyandim.Yorumlarsaniz sevinirim.Saygilaar..


arifselim
Merhaba. Eski oturduğun evi görmek demek, geçmişi özlemeye veya geçmişteki anıları hala unutmadığına alamet eder. Evi su basması çok hayırlıdır. Bereket ve bolluk gibi manalara işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda sadece yatagimin etrafını su basmış olarak gördüm kalkıp diğer odaları dolaştım hicbirsey yoktu yattım ve tekrar yatagimin etrafı su doluydu elimi uzattım dirsegime gelecek kadar dolmuştu yorumlarmisiniz lütfen


arifselim
Aleykum selam. Eğer basan su temiz ise çok hayırlıdır. Ama kirli ve pis su ise olumlu değildir. Temiz su, berekete, bolluğa ve bir çok dileklerin kabulüne tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selâmün aleyküm. rüyamda banyodan su taşıyordu. bütün odalarda halıların üstü su içindeydi fakat su temizdi. sonra bu sular kendiliğinden gitti ve halılar kupkuru oldu.anlamını öğrenebilir miyim? şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Aleykum selam. Bu çok hayırlı bir rüyadır. En kısa bir tabir ile o evde her türlü hayırlı şeylerin artmasına ve çoğalmasına yorumlanır. Rüya sahibi nimetten, dünya mallarından, sağlıktan ve huzurdan yana rahat etmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada falcı görmek

Kayıtsız Üye
Mrb.rüyamda üst kat komşumun tuvalet giderinden yatak odamın tavanından doğru idrarlı su akıyordu.Hemen temizlerim bezlerle idrarlı su ilerlemesin diye kirli suyun üstüne yorgan atıyorum ki kirli suyu çeksin diye neyse ki tavandan su akması kesiliyor.Komsuya haber veririz tamir ettir diye ukala ukala konuşurlar sinirlerimi bozarlar şunlara bak kusura bakmayın bile demediler diye sinirlenirim.Ama su resmen idrarlıydı ve odaya dağılmadan temizledim.Hayirlara vesile olsun inşAllah ?


arifselim
Merhaba. İdrarı bu şekilde görmek genellikle çevresi ile yaşanacak sorunların habercisidir. Elbette böyle bir rüya ancak gören kişilerin durumlarına göre yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam,rüyamda çok büyük bir evdeyim,çok büyük salonu ve aşağı inen merdivenli gösterişli bir ev,rüyamda yerler halılar hap ıslanmış etrafı su basmış diyorum,beyaz renkli hali sırıl sıkmamı su ve suyun rengi çok temiz,anneme vanayı kapatın biryerden sular akıyor diyorum,üskattan aşağı kata çok büyük bir halının üzerine basarak aşağı iniyorum iyi halı kirlenmemiş diye seviniyorum,yorumunuzu merak ile bekliyorum şimdiden teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi kazancın manevi hayatınıza da etki ederek huzurlu ve rahat bir hayat elde edeceğinize işaret eder. İşte ve ailede gerçekleşecek maddi gelirlerin bolluk ve berekete nail olmasıyla rahatlayacasınız. En doğrusunu bilen Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada evli birini bekar görmek

HAKAN63
selamun aleyküm ilk öncelikle benim doguştan yüzüm çok zayıftı hayatımı olumsuz etkiliyordu ve ben bundan yıllar önce bir operasyon geçirdim elmacık kemiklerime implant takıldı sonraki halimi görünce çok pişman oldum yüzüm esksinden kötü olmuştu ve doktorumla konuştum çıkarması için ama kabul etmedi şuan benimle irtibatı kesti çok pişmanım şuan operasyonu olduguma çok dua ettim Allah a çok agladım daha sonra bir rüya gördüm evde oturuyorum babam karşımda yüzümdeki şeyler çıkarılmış eski halime dönmüşüm çok sevindim o sırada odanın içine sular geldi ve odanın içini bastı halıları götürüyordu bunun anlamı nedir Allah rızası için yardım edin ne yapmalıyım.


arifselim
Aleykum selam. Geçmiş olsun. Rüyanda evi basan su eğer temiz ise sevin ve bereket manasındadır. Ancak bu durumda öyle bir rüya görmek büyük ihtimalle bu konu hakkında kafanı yorduğun için görmüşsündür. En doğrusu ise Allah’a havale etmek olur. Sağlığın konusunda ise mutlaka uzman doktorların tavsiyesine göre hareket et.


amaçsızadam
Merhaba.Ben evde kendimi mutfakta görüyorum.Tezgahta içmek için bir kola açıyorum ama tezgaha dökülüyor ve tezgah kirleniyor.Ben de temizlemek için çeşmeyi açıyorum ve temizliyorum ama bir bakıyorum ki evi bu açtığım musluktan gelen su basmış.Yerden kısmi 10-15 cm yükseklikte.Ben de kapıyı açmak için dış kapıya gidiyorum bu arada görüyorum ki tüm odaları su basmış.Su tertemiz ve şeffaftı ayaklarımı görebiliyordum.Sonra bir bakıyorum ki dış kapı da açık.Su evimizin birkaç metre ötesinde taşmış gibi duruyor ama belli bir uzaklıkta duruyor gibi.Bir bakıyorum etrafta bir kişi hariç kimse yok mahalleden bir komşu elinde bardakla evimizin dışındaki bölgede olan suyu dışarı doğru atıyor.Ben de evi su bastığı için tedirginken bu kişiye yardım ettiği için teşekkür edip içeriye mutfağa koşuyorum.Bir de bakıyorum ki su kalmamış ve hatta bizim evin mutfağın yer döşemesi mermerdir.Hatta bu mermerler bile tertemiz pasparlak olmuş.Yani su hem yok olmuş hem de etraf tertemiz olmuş.Annem de ”merak etme,geçti yok oldu” gibi bir cümle kuruyor ve rahatlıyorum.Bu rüyamı ve o dışarıda gördüğüm komşunun da bağlantısı nedir bilgi verebilir misiniz…

Okudunuz mu?  Rüyada eski nişanlıyı mutlu görmek

Merhaba.Bu sabah rüyamda mutfakta tezgahta kola içmek için şişenin kapağını açarken kola tezgaha dökülüyor ben de temizlemek için musluğu açıyorum ve temizliyorum ama bir bakıyorum ki eve su taşmış.Yerden 15-20 cm civarı yükseklikte ama şeffaf tertemiz hatta yerdeki mermer ve ayaklarım bile çok net görülüyor.Bende eve su bastı diye dış kapıyı açmaya gidiyorum tüm odalar aynı şekilde.Meğerse dış kapı açık ve su evin dışına da taşmış vaziyette.Evin 4-5 metre önünde yokuş var ama yokuştan akıp gitmiyor öylece bekliyor gibi.Sonra bir bakıyorum evin dışındaki suyu bardakla daha da dışarıya atmaya çalışan bir komşuyu görüyorum.Diyorum kimse yok bir tek bu kişi var kendi içimden sonra o kişiye de eve girerken sağ ol falan diye sesleniyorum.Halen su var ama mutfağa bir giriyorum hiç su yok etraf tertemiz.Yerdeki mermerler tertemiz parlıyor.Annemde mutfakta ”geçti, bitti merak etme.” gibi bir cümle kuruyor rahatlıyorum.Sonra da uyandım zaten…Açıklar mısınız? O komşumun olayı nedir neyi çağrıştırıyor?

Okudunuz mu?  Rüyada Fındık görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Evi su basması genellikle hayırla yorumlanmayan rüyalardan kabul edilir. Ama temiz su basması öyle değildir. Rüyada evi temiz su basması, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında elde edeceği ve karşılaşacağı güzel kısmetlere, berekete ve kazançlara işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Lilamor
Sayın hocam birbuçuk yıl önce rüyamda kafamın arkasında bir yıldız işareti çizilmiş ve yanında saçımın bir kısmı bir lira büyüklüğünde döküldü ama ben dökülen yeri kapatıyorum kimseye göstermiyorum yıldızda Davut peygamberin yıldız işaretine benziyor yüzüm çok güzel ama ben korkarak uyanıyorum o günden beri belim ağırıyor doktor önemli değil küçük bir fıtık dedi fakat ben o yıldızı ve bu rüyadan sonra iyi olamadım tşk ederim

Hocam rica ediyorum yukarıdaki rüyamı ve dün gördüğüm sol elime ince bacaklı bir örümcek ? veya böcekte olabilir girdi bende elimi silkeleyip onu attım fakat sabah uyandığımda sol elim ağrıyor hayırlara vesile mi bu rüyalar yorumlarmışsınız Allahım razı olsun inşAllah sizden

Hocam akşam çok
Dua ettim ve yattım rüyamda Pazar’dan marul alıyorum ama satıcının verdiği marulun içini beğenmiyorum kendim daha iyisini ve göbeklisini aldım anlamını yazarmışsınız ayrıca nasıl üye olacağım

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyatü Suresini Okumak

Tohat
Rüyaların ardından yaşadığın durum büyük ihtimalle rastlantıdır bu tür durumların yaşanması pek gözlenmemiştir. İlk rüyanın tabiri bir duruma işaret eder. Mesaj ve ikaz verme anlamı taşıyan rüyanın yapacağın işlerde daha dikkatli olman gerektiğine, rızkının genişlemesi için daha çok şükretmen ve Allah’a dayanman gerektiğine delalet eder.
İkinci rüyanda ise kısmeti bol, şansı açık ve fırsatların karşına çıkması ile bunları değerlendireceğin anlamına gelmektedir.
Son rüyanın tabiri ise, Konuşmayı bilen, ilatişimi güçlü, vizyonu geniş, yaşantının güzel olmasını isteyen, makam, mevki durumlarına önem veren biri olduğuna delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler.İstanbul da oturuyorum evimiz boğazı görüyor.rüyamda boğaz taşmış masmavi sular evimize doğru geliyordu.hepimiz çıktık suyun bize doğru gelmesini izliyorduk.aileme hadi eşyalarınızı alın çıkın evi şu basacak desemde ikna edemedim.son anda kaçabildik ve evi şu bastı akrabalarımın evlerini de şu bastı.sonra geri çekildi tekrar bastı.bunun anlamı nedir acaba?


Tohat
Hayırlı günler. Görmüş olduğun rüya hakkında hayırlıdır. Suyun evine doğru taşarak gelmesi, gelecek olan bolluk ve zenginliğin işareti olup beklemediğin kadar para sahibi olma ihtimalini göstermektedir. En doğrusunu bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum iyi günler hocam, rüyamda şuan hayatta olan dedem bana doğru çok telaşlı bir sekilde geldi ölücekmiş ve diğer tarafta on ne yaptın ekili bir agacin var mi dediklerinde cevap verebilmek için bana 1 adet sarı bir bugday dalı verdi elimle çukur kazıp diktim sonra tekrar telaslı bir sekilde hayrolsun bunun manası ne olabilir hocam

Okudunuz mu?  Rüyada eski kocayı görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyaların açık mesaj niteliği söz konusu olabilmektedir. Senin rüyanda bu şekilde olup senin hakkında ve ahiretine yönelik yatırımlar yaparak dünyanı buna göre tesis etmen gerektiğini göstermektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Mabel
Rüyamda kayınvalidem yeni vefat etti onun çağırdığını söylüyorlar kötü durumu diye iniyorum soruyorum nasılsın die iyiyim diyo sonra evin tepesinden bişey düşüyo üstüne gelmesin die tutuyorum sonra kendi evimizi görüyorum evimiz köpük köpük olmuş taşıyor bu şekilde bakarsanız sevinirim


Tohat
Para, mal, mülk, zenginlik olarak tabir edilen bir rüya olup hayatının bu anlamda iyileşerek umduğunu bulacak rahat bir hayat sürme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada evi su basması, rüyada eve su basması, rüyada evi su basmak

Bu kategoride yer alan Rüyada evin bombalandığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evi su basması ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.