Anasayfa
16 Temmuz 2022, 20:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çıplak erkek görmek neye işarettir?

Ruyada Çıplak Erkek Gormek Diyanet

Thebetter
Merhabalar, rüyamda çok kalabalık bir evdeydik, akrabalarımız ve arkadaşlarınızla doluydu ev bizde eşimle babaların yatağında uyuyorduk babam bizim yatakta yattığımızı görünce sanki kızdı gibi oldu ve içeri doğru gitti bir zaman sonra uyandım ve daha önceden bir arkadaşıma, evimizdeki bir şeyleri tamir etmesi için Matkap gerektiğini hatırlayıp içeri gitmek için odadan çıktım giriş kapısından babamı eve girerken çırılçıplak gördüm elinde beyaz havlu vardı vücuduna sararak önümden geçti önce arkasını kapadı ben Cinsel organını görünce önünü kapadı bende kızdım ona bu kadar kalabalıkta böyle dolaşılır mı diye… daha sonra uyandım..


Yorum: Rüyada babayı çıplak görmek

arifselim
Merhabalar. Aile bireyleri arasındaki muhabbetin artmasına, sorunların paylaşılmasına işaret eder. Kısaca aile açısından hayırla tabir edilmiştir. Bir diğer yorumu ise çıplak olarak görülen kişinin sırlarının ortaya çıkmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada demir paralar görmek

Rüyada çıplaklık

Candeha
Selamın aleyküm

Rüyamda bir polis otosu içerinde birileri var, az bir mesafe ötede de polisin yakaladığı araç duruyor. Aracın yanına gidiyorum bagaj açık , içerisinde üst üste yığılmış oyuncak şişme kadınlar ve en altta da gerçek çıplak bir kadın var. Hepsinin çıplak olduğunun bilincindeyim ancak yüzleri elleri ayakları dışında bedenlerinden bir yer görmüyorum. Yorumlarsanız sevinirim


Rüyada çıplaklık

arifselim
Aleykum selam. Bu karmaşık ve berrak olmayan rüyalardandır. Rüyaların çoğunluğu da böyledir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyada üstü kısmım çıplak (hiçbir şey yok) sonra ben ellerimle saklamaya çalışıyorum ve kalabalık bir yerdeyim (dışarda). Sonra biri bana bir üst veriyor giyiyorum ama biraz kısa. Sonra bir yere girip elbise istiyorum falan derken bir arkadaşım tam üstüme göre bir elbise bulup geliyor ve sonra yemeğe gidiyoruz birlikte. Ne anlama gelir acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun dişinin çürüdüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam. İki şekilde yorumlanabilir. Birincisi kendisini ayıplanacak bir hale duruma sokmaya ve utanmaya yorumlanır. İkinci yorumu ise gizlediği ve kimsenin bilmesini istemediği sırlarının ortaya çıkacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Elasema
Rüyamda hiç bilmediğim bir yerdeyim. Kocamın ağabeyi odada oturuyor.Öbür odada ise kocam ve bir arkadaşı yatıyorlar aynı yatakta.Belden yukarıları çıplak.Eşim yataktan kalkıyor ve tamamen çıplak olduğunu görüyorum.Yanındaki de en yakın erkek arkadaşı.O kalkmıyor ama onunda çıplak öldüğünü düşünüyorum.Hiç konuşma olmuyor ve uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmenin yorumu nedir ?

arifselim
Bu rüya her ne kadar hoş gibi görünmese de yorum açısından güzeldir. Yarı çıplak görülen kişilerin haksız yere iftiraya uğrama ihtimali olduğuna ve tamamen çıplak görülen kişinin ise her türlü manevi kirden arınarak temizlenmesi manasında tabir edilir. Rüyanın hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
hayırlı günler rüyamda annemlerin evinde odanın kapısının arkasında soyunmuş haldeyken tanıdık birinin de (erkek) o odaya çırılçıplak girmesi ben kızarken diğer odada eşi otuyor haberi yok sonra oğlum kapıdan bize bakıyor bizi görüyor o anda karşımdaki erkek çıplakken belden aşağısını beyaz bir havlu ile kapalı olarak gördüm.


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada hem kendisi hemde çıplak görülen kişinin bir iftiraya uğrama ihtimali olduğuna yorumlanır. Bazende kötülüklerden ve günahlardan arınarak güzel bir tövbe edilmesine işaret olarak tabir edilir. Bu sonuçta sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlerin yardım ettiğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada bir etkinlik alanındaydım herkes çok şık sonra kendimi ve sanırım erkek kardeşimi ve tanımadığım etkinlikte dikkatimi çeken gen bir erkeği bir yerde uyuya kaldığımızı gördüm ve erkek kafasını benim karnıma koymuş uyandım 3ünü ve olduğumuz alan teras gibi bir yetmiş meğer genç adam çok zengin holding sahibi ve uzun boylu biriydi bir tek annesi vardı onunla yaşıyordu ev altın varak ile çoğunlukla döşenmişti sonra ben ona aşık oluyorum o bana ama birbirimize söylemiyoruz ve ben gidicem diyr tutturuyorum hiç aşık olmamış gibi davranmaya çalışıyorum ama sonra izin veriyor falan iş falan uğraşıyor asistanı geliyor kıskandırmak ister gibi falan herkes gidiyor o işini yapıyor masada ben başka yerde oturuyorum ona bakıyorum o bakmaya başlarsa hemen kafamı çeviriyorum o da aynı şekilde sonra kardeşim lavaboya gitti nerde kaldı diye bakmaya sonra pat diye banyodan çıkıyor aşık olduğum kişi havlu elinde vücudu kuruluyor saracak ama cinsel organı gördüm hemen saklandım utandım falan sonra uyandım uykudan

Okudunuz mu?  Rüyada Cübbe görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Yarıma ihtiyacı olan bir kimseye maddi veya manevi olarak destek göstereceğine tabirdir. Başka şekilde tabir eden alimler de bulunmaktadır. Amaç edindiğin hayallerini gerçekleştirmek için atığın adımların sağlam ve temkinli olarak atman gerektiği, önüne çıkacak ufak tefek sorunları önemsememen gerektiğine işarettir. Doğrusunu ancak Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamlar, ben çok tuhaf bir rüya gördüm ailem ile izin yapacağız ve uçağa giriyoruz uçak havalanıyor ve ben lavaboya gidiyorum ama lavabonun yolu uzadı ve kendimi sanki başka yerde hissettim sanki bir kafedeyim lavaboya giderken ve birden bire karşıma daracık giyimli dekolteli bayanlar çıktı ve sonunda lavaboya girdim ve tekrar ailemin yanına doğru ilerledim, bu seferde başka bir yerdeyim üstü başı köpüklü erekler, kimisi ayakta kimisi küvette ama hepsi çıplak ve ereksiyon halindeler hatta birisi önümü kesti ve o an çok korktum… Sonuç olarakta yanlış uçakta olduğumuzu anladık… İlk defa böyle iğrenç bir rüya gördüm bunu açıklayabilecek ilme sahip olan yada aşağı yukarı yorumlayabilecek olabilen varsa bir zahmet cevap bekliyorum çünkü kaç gündür aklıma takıldı… Rabbim hayırlara yorsun

Okudunuz mu?  Rüyada Çarşı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir evdeki odada saçlarımı yapıyordum ve sevdiğim kişi de beni görmeden o odaya giriyordu bir anda beni görüyordu ve üstündeki tişörtü yoktu hemen yatağa gidiyor üstünü örtüyordu ben de kapının arkasında aynanın önünde duruyordum sonra içeriye erkek kardeşi olmamasına rağmen erkek kardeşi giriyordu ve onu çağırıyordu o biraz bekle diyordu ve kardeşi beni fark edip gülerek çıkıyordu daha sonra içeride ailelerimiz çok hararetli bir konu konuşuyordu o da onlara dahil olup içeri gidiyordu ama ben hala aynada saçımı topluyordum anlamı nedir

Okudunuz mu?  Cuma günü bin tane salavat okur ve iki rekat namaz kılarsa Peygamberimizi rüyada görür mü

Tohat
Sevdiğin ile aranda kuvvetli bir bağ olması bu ilişkiye karşı çıkacak olan kişileri razı etmeye yetecek ve onların hayır duasını alarak işi ciddiye bindirebileceksiniz. İş hayatı ile alakalı da mesajlar veren rüyanın kazançlı bir işe başlaman ile rahat edeceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cinlere dönüşmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda abimle konuşuyorduk o sırada erkek arkadaşım telefondan görüntülü aradı abim açtı baktım çırılçıplak karşımızda şok oldum tabi abimle konuştular ama abim sinirli sonra biranda bir resim tablosu çıkıyor ortaya ordada yine erkek arkadaşım çırılçıplak kendi resmini göndermiş abimde al bak şu adama diyor sanki karşımıza bu adamı mı çıkarcaktın der gibi ben tabi yıkılmış bir vaziyette ilişiğimi kesiyorum ve uyanıyorum


Tohat
Dünya hayatına aldanmak olarak tabir edilir. Dünyanın kendi güzelliklerini sana göstermesi ve senin buna meyl ederek dünyaya dalman, dünya işlerine aldanman anlamına gelerek bu konuda dikkat etmen gerektiğine, ahiretini unutmadan dünya işlerini yapman gerektiğine işaret etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çeşitli kuşlar görmek

Tohat
Tutkunun bir simgesi olarak kabul edilen rüyanın sevdiğinle birbirinize olan bağlılığınızı simgelediği gibi, kavuşup mutlu olmak, bir ömrü birlikte geçirmek gibi arzulara sahip olduğunuzun bir göstergesidir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle es selamün aleyküm bu annemin rüyası sürekli rüyasında çıplak erkek görüyor en son gördüğü rüya da annem banyo ederken babamın içeri girdiğini görüyor ve babamın arkasında çıplak bir erkek var annem üstünü kapatıp babama bağırıyor üstüm müsait değil neden yanında çıplak erkek getiriyorsun diye babama bağırıyor . Buna benzer çok rüya görüyor şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Kişinin bazı durumlara karşı daha doğru adımlar atması gerektiğine işarettir. Rüya sahibinin hal durumuna bağlı olarak da yorumlanması gereken rüyada eğer kişi sağlığına önem vermiyorsa daha dikkatli olması gerektiğine, başka birinin bedenini görüyorsa bu nefsiyle hareket ederek kendine ve ailesine olması gerektiği kadar ilgilenmediğine, dünyevi heveslere takıldığına işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmek

rüyada çiplak erkek görmek ne demek, rüyada çıplak erkek görmek, rüyada ciplak erkek gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada cemaat ile namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çıplak erkek görmek neye işarettir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.