Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:03
sizden01
Abone

Gusül abdesti alırken yaşadığım şu olaylar gusüle engel olmuş mudur ? Bakar mısınız.

Gusül abdesti alırken yaşadığım şu olaylar gusüle engel olmuş mudur ? Bakar mısınız.

ziya3400
Birinci husus , Gusül abdesti almadan önce tırnaklarımı keserken serçe parmağımın etini kestim ve kan aktı kan biraz durur gibi oluyordu ama kanıyordu böyle banyoya girdim gusülü almaya başladım. Bu birinci şüpheli durum acaba kanlı parmağımla bir yandan ara ara kan akarken gusül aldım sorun olur mu ?

Okudunuz mu?  Evlenmeden (nikahsız) elele tutuşmak günah mı ?

İkinci husus gusül abdestimi alırken burnumu 4-5 kere su verdim sonunda iyice garanti olsun diye burnuma verdiğim suyu burnumun deliklerini kapatıp başımı havaya kaldırdım burnumdaki su gırtlağıma dayandı ağzımdan geldi, tükürdüm bir yandan burnumu sildim. Acaba burnumdan ağzıma su gelmesi bu şekilde gusüle engel oluşturmuş mudur ?

Okudunuz mu?  Sınıfı geçersen Kurban keseceğim demek adak mıdır?

Sonuç olarak yukardaki durumlara göre benim gusül tekrarı yapmam gerekir mi ? Gerekmez mi ? Allah razı olsun.


Cevap: Gusül abdesti alırken yaşadığım şu olaylar gusüle engel olmuş mudur ? Bakar mısınız.

ziya3400
Hiç cevap gelmemiş :S


Cevap: Gusül abdesti alırken yaşadığım şu olaylar gusüle engel olmuş mudur ? Bakar mısınız.

ziya3400
O Gülücük ifadesi yanlışıkla oldu 🙁

Bu kategoride yer alan Kaç dakikada gusül alınır ve kurtulmanın yolları nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti alırken yaşadığım şu olaylar gusüle engel olmuş mudur ? Bakar mısınız. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.