Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:23
missa9
Abone

Eşim ailemle görüşmüyor

Eşim ailemle görüşmüyor

Kayıtsız Üye
eşimle bigün çok şiddetli tartıştık ve beni fena şekilde dövdü. biz o sırada izinde memlekette kayınvalidemlerdeydilk. beni daha öncelerdede dövdüğü için bir kez daha olsun affetmem dedim ve o da söz vermişti olmayacağına dair. neyse sözünde durmadı bve dövünce bende beni bırak babamlara dedim.bıraktı neyse, 1 hafta sonra beni almaya konuşmaya geldi, babamda oğlum bu kızın kaburgası çatlayana kadar neden dövdün dedi. ve tek suçu babamın eşime hesap sormakmış, eşim 1 yıldr ailemden kimseyle görüşmüyor ve benide görüştürmüyor. ne olur bir akıl verin napıyım..

Okudunuz mu?  Mezara neden tahta koyarlar

Cevap: Eşim ailemle görüşmüyor

imam
< eşimle bigün çok şiddetli tartıştık ve beni fena şekilde dövdü. biz o sırada izinde memlekette kayınvalidemlerdeydilk. beni daha öncelerdede dövdüğü için bir kez daha olsun affetmem dedim ve o da söz vermişti olmayacağına dair. neyse sözünde durmadı bve dövünce bende beni bırak babamlara dedim.
forumduasi.com/soru/204052-esim-ailemle-gorusmuyor.htmlEşim ailemle görüşmüyor bıraktı neyse, 1 hafta sonra beni almaya konuşmaya geldi, babamda oğlum bu kızın kaburgası çatlayana kadar neden dövdün dedi.
ve tek suçu babamın eşime hesap sormakmış, eşim 1 yıldr ailemden kimseyle görüşmüyor ve benide görüştürmüyor. ne olur bir akıl verin napıyım.. >

Allah, kendisine kız nasip ederse aynı ahlakta bir damat ve sanada senin gibi aynı ahlakta bir gelin nasip ederse o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu görürsünüz

Okudunuz mu?  Müslüman elinden ve dilinden baskalarina zarar gelmeyen kimsedir hadis

eşim ailemle görüşmüyor

Bu kategoride yer alan Seyyid'ler kimlerdir ? Ehl-i Beyt'ten midir ? Mehdi, Seyyid soyundan mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim ailemle görüşmüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.