Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:04
Sozler
Yönetici

İnsanların sorumsuzluğu il ilgili atasözleri

İnsanların sorumsuzluğu il ilgili atasözleri

Kayıtsız Üye
İnsanların sorumsuzluğu hakkında atasözlerine ihtiyacım var ödevim için İnsanların sorumsuzluğu ile ilgili atasözleri lütfen cevaplayın acele edin


Cevap: insanların sorumsuzluğu il ilgili atasözleri

imam
insanların sorumsuzluğu il ilgili atasözleri

Sorumsuzluk hakkında

Sorumluluk sahibi olmak kişinin davranışı hakkında cevap vermesi anlamına gelen geleneksel bir değerdir. Eğer soru sormak gerekirse yada bir şeyler ters giderse, sorumluluk sahibi kişinin üstlenmesi beklenir. "henüz bitmedi" ve "henüz bitiremedim" ifadeleri arasında önemli bir fark var. Yaptıklarınız ve yapamadıkarınız için sorumluluğu üstlenmeniz karakterli olmanın en önemli işaretidir.

Okudunuz mu?  Sağlık ve temizlik ile ilgili atasözleri

Sorumsuz insanlar bahaneler arasında dolanır, başkalarını ve içinde bulundukları şartları suçlarlar, çok az iş üretir, işlerin yürümesini engeller, anlamamış görünür ve yardıma muhtaç insanı oynarlar. Kapılarının, bilgisayarlarının, dosyaların ve başka insanların arkasına saklanarak bilmiyormuş gibi davranırlar. "Bilmiyordum, "Orda değildim," "Zamanım yok," "Benim işim değil ," Napalım ben böyle bir insanım," "Kimse bana söylemedi," "Kimseye zararım yok," ve "Ben sadece emirleri yerine getiriyorum." gibi laflar sarfederler. Sorumsuz insanlar hareket etmekte çok yavaş ama şikayet etmekte çok hızlıdırlar. Firmalarda sorumsuzluk oldukça bulaşıcı bir hastalıktır.

Okudunuz mu?  Doğrulukla ilgili atasözü ve deyimler

sorumsuzluk ile ilgili atasözleri, sorumsuzlukla ilgili sözler, sorumsuz insanlarla ilgili sözler

Bu kategoride yer alan Grup dergah kerbela ilahisi ve sözleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanların sorumsuzluğu il ilgili atasözleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.