Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:53
Gusul
Yönetici

Her ıslaklık gusül gerektirir mi?

Her ıslaklık gusül gerektirir mi?

Kayıtsız Üye
herkese hayirli sabahlar benbir bayanim kotu ve pis rüya gormedigim halde çok idrarim gelmis olarak uyandim ve normaldede afedersiniz çok idrarim geldiği zaman hafif akintim olur çok duru sivi gibi degilde biraz kati gibive sanki camasira degincede kopuklu gibi olur yataktan kalktim ve bes dk sonra falan vc ye gittim camasirimada boyle bir şey gördüm bence bu akinti kalkınca vcye gitmeden oldu cunku çok yeni bir akintiydi undan dolayi gusül gerekirmi şehvetli rüya falan gormedimdaha sonra kuruyuncada belli belirsiz krem rengi gibi olmus sari falan degildi bildigim kadariyla bayanin menisi sari oluyor vesveseye dustum gusül almak gerekmi onceleri en küçük nemde islakta gusül aliyordum zorda kaliyordum simdi ne yapmaliyim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Gusülden sonra meni gelirse gusül gerekir mi?

Cevap: her ıslaklık gusül gerektirir mi?

Ercan
Çıkan şeyin meni olduğundan eminseniz gusül gerekir, eğer emin değilseniz tedbiren gusül abdesti almanız yerinde olacaktır. Selam ve dua ile.


ıslaklık gusül gerektirirmi

Bu kategoride yer alan Gusül Abdesti Aldıktan Sonra kullandığım sabun köpüğü elimde kalıyor bir şey olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her ıslaklık gusül gerektirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.