Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:03
sizden01
Abone

Rüyada gökyüzünde oturmak

Rüyada gökyüzünde oturmak

evsaaa
rüyamda annemle birlikte gökyüzündeyiz yalnız gökyüzünün ortası delinmiş biz ayaklarımı sallamış oturmuşuz her taraf bembeyaz bemim annem böbrek hastası şekeri var ben bakıyorum anneme ne anlam taşıyor merak ediyorum yorumlarmısınız


Cevap: rüya yorumu yaparmısınız

husameddin
rüyalar bizim verecegim yorumlar doğru olmaz yorum yapanda tahmini yorum yapmis olur kessin bir seye dayanarak yapmis olmaz.. rüya hakkinda bir çok hadis vardir ama yorumu hakkin bir sey yok mesela ruyani ilk kime yorumlatirsan ilk yorum yapanin yorumu makbul gecer…demis hz Muhammed (s.a.v) yorumlatacagin kisi bilge bir insan olsunki mantkli bir yorum yapsin derim 🙂

Okudunuz mu?  Önceden flört etmiş bir kız ile ciddi düşünülür mü?

Cevap: rüya yorumu yaparmısınız

HAMMADUN
İnşaAllah, annenize gösterdiğiniz şevkat ve merhametin gereği olarak, Rab’binizin Rahmet ve Merhametine ulaşırsınız….

Yalnız ufak bir tehlike var gibi, bu yakınlarda bir söz sarfettinizmi bu şeyler neden bizim başımıza geliyor gibi…..

Eğer sarfetmediyseniz, İnşaAllah yorumda yanılanlardan olalım. İnşaAllah Rab’bim hakkınızda hayırlara vesile kılsın. Amin.

Okudunuz mu?  İçimde bir sıkıntı var ne yaparsam yapayım Allah affetmeyecek gibi hissediyorum

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.

Bu kategoride yer alan Kendisine kitap indirilen 4 peygamberden hz davud hariç ulul azm sayılıyor hz davud sayılmıyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gökyüzünde oturmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.