Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda vefat eden annemi bizim koyde eski banyoda yikiyor olarak goruyorum alzaymirdan vefat etti rüyadada oyleymis hayattaykende yerinde durmadigi için yikamakta zorlanirdim ayni o pskolojideydim annem bezli idi saclari uzun simsiyahti uzeri çok pisti ve agzinin kenarimda necaset vardi yikamaya calisoyorum aciyorum uzuluyorum onun için bezini cikariyorum yikarken ama birturlu tam manasiyla temizleyemiyorum evdede hiç tanimadigim kadinlar vardi anneme çok dualar ederim sadakalarda veririm onun adina kuran okurum onu hiç unutmam onun adina hayirlar yaparim acaba benden razı deilmi diye düşünüyorum çok korkuyorum yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş kız çocuğu görmek

Yorum: Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Tohat
Ve aleyküm selam. Anladığım kadarıyla anneniz hayattayken ona bakmış ve elinizden geleni yapmışsınız. Büyük bir sevaba nail olmuşsunuzdur. Bundan dolayıdır ki bu rüyayı görmeniz annenizin sizden razı olmadığını gösterir. Bu rüya sizin maneviyatınızla alakalıdır. sürekli düşünmeniz, üzülmeniz ve kendinizi huzursuz edecek düşünceler taşımanızdandır. Bunlardan maneviyatınızı artırarak kurtulabileceğinizi gösterir. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedesini canlı görmek

Yorum: Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Kayıtsız Üye
Anladigim kadariyla annemin benden razı olmadiginimi soyluyorsunuz evet elimden geleni yaptim onun için bazi hatalarimda oldu tabi bundan mutevellit ic alemimde huzursuzluklarimda vardir napmam lazim hocam benden razı olmasi için yardim edin lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün ineğe dönüşmesi

Yorum: Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Tohat
Gördüğünüz rüya annenizin sizden razı olmadığını göstermez. Demek isterken yanlışlık olmuş affedin. Rüyanızı tabirlerken devamında bu rüyanın annenizle alakalı değil sizinle alakalıdır demiştik. Belki de geçmişteki bazı şeyleri gereğinden fazla aklınıza takıyorsunuz ruh haletiniz rüyanıza yansımış. Anneniz için yaptıklarınızı devam ettirmeniz elbetteki güzel ve yeterli bir davranıştır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş arkadaşını görmek

Filiz öztürk
Merhaba ben 19 sene önce annemi kaybettim bu rüyayı ikidir görüyorum annem beraber yaşadığımız eve geliyor çok seviniyorum annemden ayrılmıyorum sanki arkamda büyük bir dağ varmış gibi hissediyorum.annem aniden rahatsızlanıyor hastaneye gidiyoruz doktorlar muayene ederken bende bir köşeye geçip annen bizi yine bırakıp gitme nolur gitme diye ağlıyorum,bu rüyayı ikidir görüyorum bu rüya neye yorumlanır acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada oyuncak görmek

Tohat
Merhabalar. Öncelikle Allah rahmen kalanlara sanır versin. Bu tür rüyalar rüya sahibi için işaret ve mesajdır. Ölümlü olan dünyada kişinin bunlardan ibret alarak ibadetlerinde aksaklık yaşamadan titizlikle sürdürmesi gerektiğine ve ahiretine yönelik olarak dünyasını yaşaması gerektiğine delalettir. Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada okul ve öğretmen görmek

rüyada ölmüş anneyi hasta görmek, rüyada ölmüş birini hasta görmek, rüyada ölmi§ birini süreklihasta görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölü bebek görmek yorumu anlamı tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.