Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

Şehvet azaltıcı ilaç kullanmak caiz midir

Şehvet azaltıcı ilaç kullanmak caiz midir

Misafir
Şehvet azaltıcı ilaç kullanmak caiz midir


Cevap: Şehvet azaltıcı ilaç kullanmak caiz midir

Misafir
Caiz değildir..


Cevap: Şehvet azaltıcı ilaç kullanmak caiz midir

Kayıtsız Üye
cevap olarak caiz değil dersen. adam aklına neden değil niye olmasın ben kendimi muhafaza için kullanıyorum der. kullanır. neden caiz olmadığını avam lisanıyla vede üst mertebeden örnekler vererek açıklarsanız daha iyi olur. kestirip atmayın.

Okudunuz mu?  Çocuklara kayınvalide ve kayınpeder ismi koymak

Yorum: Şehvet azaltıcı ilaç kullanmak caiz midir

Çaylak2017
Birisi bu konuyu açıklayabilir mi? Evlenemeyenler, doktor uygun görürse, yazılacak bir ilacı cinsel isteklerini yatıştırmak için kullanamaz mı? Sonuçta sokağa çıkmanın bile bir Müslüman için eziyet haline geldiği bir dönemde yaşıyoruz. (Özellikle bekarlar için tam bir felaket. Her yer çıplak kadın dolu, her şey sizi zinaya teşvik ediyor.) Topluluk içine çıkmamaya özen göstersek de işe gidip gelme mecburiyeti var. Evde her türlü uyarandan korunabiliyorsak da sonuçta dışarı çıkmak zorundayız. Sadece "Sabredip ibadet edin, oruç tutun" filan demeyin lütfen. Ben ve benim gibi milyonlarca Müslüman bu sıkıntıyı ölene kadar çekmek zorunda mı? Tıbben bir çözümü varsa kullanılmasında sakınca nedir? Kısırlığa sebep olma ihtimali olsa bile bunun sakıncası nedir? Zaten evlenemedikten sonra kısır olup olmamanın önemi var mı?

Okudunuz mu?  Camsil içerisindeki parfüm ve alkol

Şem’a
şehvet azaltıcı veya artırıcı ilaçları kullanmak, dinimiz bu işi uzmanına havale eder ve cevabı şöyle olur "Adil bir doktor uygun görürse kullanılabilir"


şehvet azaltıcı

Bu kategoride yer alan Havuzdan denizden sonra normal abdest ile namaz kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şehvet azaltıcı ilaç kullanmak caiz midir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.