Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Çok Pişmanıım! bunun bir çıkar yolu? NASUH tövbesi etsem olur mu?

Çok Pişmanıım! bunun bir çıkar yolu? NASUH tövbesi etsem olur mu?

lorzek
Selamun Aleyküm arkadaşlar…

Ben eskiden çok günaha bakardım. Ama artık kızla erkeğin yaptıklarından sıkıldım, ve birde erkekle erkeğin yaptığı harama bakayım dedim, ondan ben erkekle erkeğin yaptığı haramı izleyedurdum. ancak sonradan çok pişman oldum!!! Eskiden erkeklere karşı bir şey hissetmezken, şimdi eskiden kadınlara baktığım gözle erkeklere bakmaya başladım? yok mu kardeşlerim bunun bir çıkar yolu? NASUH tövbesi etsem olur mu?? Şimdiden teşekkürler kardeşleriiim!!

Okudunuz mu?  Youtube'den Para Kazanmak Caiz mi?

Cevap: Çok Pişmanıım!!!

metro44
Eğer kadın erkek haram şeyler izlemeseydin, erkek erkeğe haram şeylerde görmezdin. Bir laf vardır : ”İnsana ne gelirse meraktandır.” diye…

ALLAH YARDIMCIN OLSUN . AMİN.


Cevap: Çok Pişmanıım!!!

lorzek
Haklısın kardeşim ama işte malesef ergenliğin verdiği şeyle izledim. Çok pişmanııım!!! TÖVBE ETSEM OLUR MU NOLUR CEVAP VERİN NOLUR!!!

Okudunuz mu?  Dinimizde evde kedi beslemek

Cevap: Çok Pişmanıım!!!

hakan aydın
tövbe etsen olur tabi Allah çok merhametlidir ve tövbeleri kabul edendir Allah yardımcın olsun


Beyza34
Kardeşim önce gusül abdesti al sonra namaza oturmadan önce salavat , tövbe istiğfar çek , Tövbeni et Rabbimizin keremi sonsuzdur Rahim’dir Rahman’dır
Tevvab ismi şerifi hürmetine kabul buyursun namaz kıl yatsı namazını kıl şimdi eğer kıldıysan , tövbe namazı kıl 2 rekat niyet ettim Allah rızası için namaz kılmaya de … Rabbimiz kabul eder inşAllah namazın sonunda tesbihini çek Ayetel kürsi , Felak ve nas oku tövbeni içten ve samimi şekilde bir daha dönmemek üzere et … Allah yardımcın olsun Rabbim sen ve bizler gibi kullarının ne derdi ne sıkıntısı varsa geçirsin inşAllah:)

Okudunuz mu?  Yaptığını sağlam yapan ve yaptığında bir hikmet bulunandır ayetini tevsirlermisiniz?

hasipusta
Allah affetsin ….


lorzek
beyza bacım. şimdi nasıl yapıcam şunları bir sıraya koyalım. zaten yarından sonra namaza başlamak geldi içimden bugün zaten isteyerek yatsıyı kıldım, neyse…

ilk olarak salavat ve tövbe istiğfar çekeceğim (Ayrıca tövbe istiğfarda ALLAH’a pişman olduğumu mu söyleyeceğim?)

Okudunuz mu?  Utanmak ve ümitsizlik

Yatsı namazımı kıldıktan sonra 2 rekat tövbe namazı kılıcam (Niyet Ettim ALLAH Rızası İçin Tövbe Namazı Kılmaya desemde olur mu?)

Tesbihi mi çekeyim sonra ayetel kürsi, nas ve felak okuyayım. (Tesbih çekerken tesbihat yapmama gerek yok değil mi bacım? ve bir de ayetel kürsiyi kağıttan okusam bir şey olur mu?)

Okudunuz mu?  Gelin ayakkabısına isim yazmak caiz mi

Beyza34
sen yatsı namazını kıl 🙂 ilk olarak salavat ve tövbe istiğfar çekeceksin Ayrıca tövbe istiğfarda ALLAH’a pişman olduğunu söyleyeceksin

Yatsı namazını kıldıktan sonra 2 rekat tövbe namazı kılıcaksın (Niyet Ettim ALLAH Rızası İçin Tövbe Namazı Kılmaya desemde olur mu?) ister de ister deme ister bu namazı kıl ister kılma Rabbimiz samimi ve içten yapılan ihlas bir duayı ve namazı kabul edecektir yeter ki bizler Rabbimizin yolunda gidelim.

Okudunuz mu?  Kız kaçırmak günah mıdır?

Tesbihi mi çekeyim sonra ayetel kürsi, nas ve felak okuyacaksın. (Tesbih çekerken tesbihat yapacaksın 33 kere Allahu ekber , 33 kere subhanAllah , 33 kere ElhamdülilAllah ( La ilahe illAllahu vahdehu la şerike leh lehul mulku velehul hamdu yuhyi ve yumiti ve huve ala kulli seyin kadir) bunu söyleyin günahı affolunur …. ve bir de ayetel kürsiyi kağıttan okusam bir şey olur mu?) oku kardeşim 🙂

Okudunuz mu?  14 Yaşında Mastürbasyon.

bu aşağıdaki yazıyı da oku

Hz. Ebû Hüreyre (radıyallâhu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kim: "Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu’l mülkü ve lehu’lhamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr" duasını bir günde yüz kere söylerse, kendisine on köle âzad etmiş gibi sevab verilir, ayrıca lehine yüz sevab yazılır ve yüz günahı da silinir. Bu, ayrıca üç gün akşama kadar onu şeytana karşı muhafaza eder. Bundan daha fazlasını okumayan hiçbir kimse, o adamınkinden daha efdal bir amel de getiremez. Kim de bir günde yüz kere "SübhânAllahi ve bihamdihi" derse hataları dökülür, hatta denizin köpüğü kadar (çok) olsa bile." (Buhârî, Daavât 54, Bed’ü’l-Halk 11; Müslim, Zikr 28, (2691); Muvatta, Kur’ân 20, (1, 209); Tirmizî, Daavât 61, (3464).)

Okudunuz mu?  Müslüman olmak istiyorum.

deniz1
Allah bağışlayandır kardeşim … ALLAH yardımcın olsun .


Kayıtsız Üye
Nur suresinin 5.ayetinde Allah tövebe edenleri bağışlar dio ama bir daha yapmamak şartıyla Allah sığın ve ondan umut kesme o çok merhametlidir kul pişmansa Allah affeder hiç vaz gecmeden bıkmadan ibadet et taki ölene kadar

Okudunuz mu?  İbni kesirin 6 ciltlik tefsiri ile 16 ciltlik tefsiri arasındaki fark nedir?

nasuh tövbesi namazı, nasuh tövbesi nasıl yapılır, nasuh tövbesi

Bu kategoride yer alan Hoşlandığım bir bayan kendısının deist, anarka feminist falan olduğunu söylüyor ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok Pişmanıım! bunun bir çıkar yolu? NASUH tövbesi etsem olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.