Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:04
missa91
Abone

Kaybolan kimseye kavuşmak için okunan Dua

Kaybolan kimseye kavuşmak için okunan Dua

Misafir
Kaybolan kimseye kavuşmak için dua


Cevap: Kaybolan kimseye kavuşmak için okunan Dua

maydın
Kaybolan kimseye kavuşmak için okunacak dua

Ce’fer-i Huldî hazretleri buyurdu ki: Birşeyin kaybolduğu veya bir kimse ile buluşmak istediğin zaman yâ câmi’an-nâsi li-yevmin lâ raybe fîh innAllahe lâ yuhlifül mîâd icma’ beynî ve beyne (71) deyip kimle ve neyle buluşmak istiyorsa beni onunla buluştur söyleyip noktaların olduğu yerde onun ismini belirtir Böyle söylersem Allahü teâlâ muhakkak seni o şey veya o kimse ile buluşturur Bunu söylediğim her zaman duâm kabûl edildi.

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimizin Amcalarının İsimleri Nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaybolan kimseye kavuşmak için okunan Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.