Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:04
Sozler
Yönetici

Söz gümüşse sükut altındır sözü ile ilgili kısa bir hikaye

Söz gümüşse sükut altındır sözü ile ilgili kısa bir hikaye

Misafir
söz gümüşse sükut altındır sözü ile ilgili kısa bir hikaye örneği paylaşabilir misiniz ?


Cevap: söz gümüşse sükut altındır sözü ile ilgili kısa bir hikaye

maydın
Söz Gümüşse Sukut Altındır Hikayesi

Okudunuz mu?  Yalan ile ilgili anlamlı sözler

Bazen kavgalar yaparız .Bizi haklı çıkarıcak,Sözcükler vardır. Bilirizde teleffuz edemeyiz sanki üzerinde birşeyler yüklüdür karşımızdakine söyleyerek agzını bir çırpıda tıkayı vericek kelimeler ama üzerlerindeki agırlıgı arındırıpta söyleyene kadar vakit geçer ve söyleyemeden karşımızdaki gidiverir ve biz üzerini örten kelimeleri ordan oraya atarak öfkenizi dagıtmaya çalışırız.ama nafile iş işten geçmiştir. Sonra kendimizle kavga ederiz ben bunu niye söylemedim diye,niye?niye Aptal gibi hissederiz kendimizi, mızıkçılık yapan çocuklar gibi huysuzlaşırız. Bazen tam tersi olur.Öfkeyle agzımızdan çıkana engel olmayız.Ama sonra pişman oluruz söylediğimiz sözler bizi ezer .üzer,taş bir kere gediğine konmuştur. Bazende iyi dedim diyeyek kendimizle gurur duyarız. işte bende üzerinde yıgılı kelimelerin altından yazmak istediğim sözü bulup çıkaramıyorum .Bilenler anlar yorumlarınızdada düzeltirseniz memnun olurum .Dostuna sırrını verme gün olur düşman olursun .Düşmanına kötü davranma gün gelir dost olursun. Birde dost dediğin ,kötü günde sevgisi azalmayan ,iyi günde sevgisi çogalmayan bilenler düzeltirse sevinirim.

Okudunuz mu?  Kardeşlik ile ilgili güzel ve anlamlı sözler

söz gümüşse sükut altındır hikayesi, söz gümüşse sükut altındır ile ilgili hikaye, söz gümüşse sükut altındır kompozisyonu

Bu kategoride yer alan Farsça özlü sözler ve anlamları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Söz gümüşse sükut altındır sözü ile ilgili kısa bir hikaye Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.