Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada başbakan görmek

Rüyada başbakan görmek

Kayıtsız Üye
merhaba
rüyamda başbakan recep tayyip ERDOĞAN ,bulunduğum ve yemek yemekte olduğum masanıın hemen önündeki masaya oturdu.Oturduğu masada yemek masasıydı ve yuz yuze idik.Yanındakilere benden yakındı ,ben gelirken ayağa kalkmadı,selam vermedi,beni görmezden geldi dedi.Bana duyurarak söylediği bu sözlere ben hemen cevap verdim,kusura bakmayın,kötü bir niyetim yoktu,ayağa kalkarsam dikkat çekmek için gibi olurdu,bu yuzden kalkmadım gibi açıklamalar yaptıysamda bana kırgınlığı tam olarak geçmedi.Masamdan kalktım elini öptüm.Ama yinede ikna olmuş gibi değildi,hiç yüzüme bakmadan elini verdi. Sonra kalabalık ve herkesin ayakta olduğu bir ortamda ooluyorum.Salon gibi geniş bir yerdeyiz.Salonun içine üst kattan inen bir merdiven var.Bu merdivenden Başbakanın eşi Emine hanım iniyor,üzerinde vişne rengi kadife bir kıyafet var.Yanımdaklilere ve Emine hanıma kıyafetini harika bulduğumu söylüyorm,Sonra Emine hanım aynı merdivenden birbirinden şık giysilerle iki üç kez daha iniyor.rüyam burda bitti,uyandım,lütfen yorumlarmısız.Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Bal görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada başbakan görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada başbakan görmek tabiri, rüyada başbakan görmenin anlamı

Rüyada başbakan görmek, iltifat etmesi veya hiddetli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin davranması, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yapılır.
Yukarıdaki açıklamaya göre rüyada başbakan görmek, hayır ve esenlik, nzık ve nimet, mutluluk ve itibar; bela, mihnet, zahmet ve sıkıntı, darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.
Rüyada başbakan tarafından başbakanlık makamında kabul edildiğini görmek, hayır ve itibarla yorumlanır.
Rüyada başbakanın kendisine bir şey danıştığını görmek, ehil kimse için üst düzey bir makamda danış-
manlığa getirilmeye işarettir. Bu rüya aynı zamanda başbakanın halkın ne düşündüğünü önemsediğini gösterir.
Rüyada başbakanın bir yere geldiğini görmek, oraya gelecek bir devlet hizmetine yahut yaklaşan seçimlere işaret eder.
Başbakanın kendi evine misafir olduğunu görmek, devletten bir fayda görmeye yahut başbakanın halkın desteğini arkasında görme arzusuna işarettir.
Halk tarafından seçilmiş bir başbakan görmek, hayır ve berekete; atanmış bir başbakan görmek, ülke sorunlarının katlanarak artmasına, hayat pahalılığına ve ağır vergilere işarettir.
Devletten bir beklentisi olan kimsenin, rüyada başbakan görmesi, arzu ettiği şeyin gerçekleşmesine işarettir.
Başbakanın yüksek bir yere çıktığını görmek, ülkenin onun yönetiminde kalkınıp güçlenmesine ve iktidarının uzun olmasına; yüksek bir yerden aşağıya indiğini görmek, işlerin bozulmasına, başbakanın itibar kaybederek iktidardan uzaklaşmasına işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada baklava görmek

Yorum: Rüyada başbakan görmek

Kayıtsız Üye
rüya ne kadar zaman görürlür bilmiyorum ama sanki saatlerce ziyaretime gelen başbakanı gördüm birlikte gezdim.
bu iki defa oldu başbakanı rüyamda görüyorum.
hayrolsun inşAllah


Yorum: Rüyada başbakan görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada başbakan görmek bir makama erişmeye işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Bostan görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın aleykum Hocam. Istihare yattım konuştum kişi ile umut varmı diye. Rüyamda bir kiz gördüm, belası vardı rahat bırakmıyor diye bir türlü sevdiğine kavuşamıyor kiz. Kiz bir sürü ağladı souğk su ile yüzünü yıkadı. Bir anda Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve bir kaç polis ile o kötü adamın evine bastılar. Kız da kurtulmuş oluyor. O evde başka çok açık beyaz gelinlik giyen bir kadın vardı. En sonda Kızın sevdiği adam beyaz takım elbise giymişti ve Sevdignin ellini tutuyordu ve kızın boynunda kırmızı bir şal vardı biri çok güzel bir şal bu dedi.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz at ve beyaz kuş görmek neye işarettir?

arifselim
Aleykum selam. Şu kimse ile nasip olacak mı veya şu işim olacak mı diye istihare yapılmaz. Yapılsa bile hiç bir anlamı olmaz. Çünkü istihare sadece kararsız kaldığın bir konuda Allah’tan kalbine bir işaret vermesini dilemektir. Eğer evlilik düşüncesi varsa ilk önce o kişi hakkında bir araştırma yapılmalıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin konuştuğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda Recep Tayyip Erdoğan bize misafirliğe gelmiş babamla ikisi koltukta oturuyor gülüşüyorlar bende yanlarındayım sohbet ediyoruz ben diyorum ne kadar iyi bir insanmış diye sonra diyorum size yemek yapayım acıkmışsınızdır diyorum olur diyorlar ve gururla sevgiyle yemek pişiriyorum sofra kuruyorum ve hep beraber yemek yiyoruz mutlulukla … böyle bir rüyaydı yorumlarsanız çok sevinirim 🙏🙏🙏

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz tülbent görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. En güzel mevki ve konuma yaraşır güzellikle sıfatlanan cumhurbaşkanı bir simgesel olup hayatına yönelik bu tür güzelliklerin olabileceğine ilişkin bir rüyadır. Bereketin eksik olmadığı, rızkın çok olduğu, kısmetin arttığı, üzüntüye dair sıkıntıların geride kalacağı bir hayata delalettir. En doğrusunu bilen tabiki Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

rüyada başbakanla yemek yemek, rüyamda başbakanı gördüm, başbakanı rüyamda gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada başbakan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.