Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada farenin üstüne sıçraması

Rüyada farenin üstüne sıçraması

Misafir
rüyamda sokakta komşularla konuşurken yere düştüğümü ve o sırada büyük bir farenin üzerime atladığını gördüm. yorumlarsanız çok sevinirim.


Cevap: rüyada farenin üstüne sıçraması

Fetva Meclisi
Rüyada farenin üzerinde dolaştığını görmek

Rüyada fare görmek fesatçı bir kadına veya hırsıza, korkak ve aşağılık kimseye, Evde dolaşan çok fare rızka, ucuzluk ve bolluğa, Fare avlamak kötü huylu bir kadınla ilişki kurmaya, Farenin kediyle sıkı fıfkı ve dost olduğunu görmek gösteriş ve nifaka, Fare deliği bidat işşlemeye, insanı istikametten alıkoyan görüş ve düşüncelere reğbet etmeye delalet eder. En doğrusunu Yüce olan Allah (cc) bilir…

Okudunuz mu?  Rüyada esaretten kurtulmak

Yorum: Rüyada farenin üstüne sıçraması

Kayıtsız Üye
Rüyamda gördüğüm fareden merdiven altı gibi bir yere saklandım ama fare yinede saklandığım yerden onzuma atladı üzerimde birkaç adım yürüdü ayaklarını hissettim


Yorum: Rüyada farenin üstüne sıçraması

arifselim
Rüyada fare sağlığa yani olumsuz manada işaret olur. Ayrıca fare maddi zarar ve kayıplar anlamında da yorumlanmıştır. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

rüyada üstüne fare atlaması, rüyada farenin üstüne atlaması, rüyada farenin üzerine atlaması

Bu kategoride yer alan Rüyada eski eşiyle kahvaltı yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada farenin üstüne sıçraması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.