Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada biri ile tartışmak

Rüyada biri ile tartışmak

Kayıtsız Üye
Rüyada biri ile tartışmak

Rüyamda birkaç arkadaşımla birbirimizi yakalamaya çalışıp ebeliyordik. Sonra sıra bana gelmişti benim onları ebelemem gerekiyordu ama ben birini ebeledigimde bunun oyun kurallarına aykırı olduğunu söylediler. Sonra çok sinirlendim orda bunu söyleyen biriyle tartıştım sesimi yükselttim o da çok fazla bağırmaya başladı en sonunda tansiyon çok yükseldi ama ben ikimizin de hatalı olduğunu düşünerek sesimi alçattim ve özür dilerim sonra o da yaptığı hatayı anladı ve oda özür diledi sonra sarılıp barıştık. Yorumu var mı acaba?


Yorum: Rüyada biri ile tartışmanın tabiri nedir?

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada tartışmak ve kavga etmek tam aksine yorumlanır ve hayırlıdır. Bu rüya iyi geçinmeye, iyilik etmeye ve birisine destek olarak sıkıntılarını gidermeye tabir edilmiştir. Aynı zamanda sevdikleri ile hoşça vakit geçirmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağını kaldırarak şehadet getirmek veya euzu besmele çekmek

Yorum: Rüyada biri ile tartışmanın tabiri nedir?

BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Babaannemlerin evinden dedemin emlak dükkanına gidiyorum, işlerimle, ödevlerimle uğraşmak için bir sabah vakti. Ben giderken yaklaşık 2 sene önce bozuştuğumuz çocuklar karşımıza çıkıyor ve ellerinde su tabancası gibi bir şey ve birbirlerine sıkıyorlar. Ondan sonra beni gördükleri zaman bana sıkıyorlar ve kafama geliyor, kafamda da başlık var.

Neyse, kafama geliyor ve ben çok sinirleniyorum ama karşımdaki çocuklar arasında bir tane bilmediğim kişi var ve o da onlardan. Neyse, sonra gidiyorum bunların yanına büyük bir hırs ve cesaretle ve “Ne yapıyosunlan!” gibisinden sert bir çıkış yapıyorum ve ondan sonra yeni olan çocuk oradan bana artislik yapıyor “Yaparsam n’olur” gibisinden bir şey diyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Sevişmek Orucu Bozar mı

Sonra ben, benim kavga ettiğim çocuğun arkadaşının yakasına yapışıyorum ve onu itiyorum ve sanırım diğerlerine de öyle yapıyorum ve ondan sonra o yeni gelen çocuk bana “sıkıyorsa arkanı çağır, ben de çağırıyorum” diyor ve sonra ise ben “sıkıyorsa teke tek gelsene arkanı falan çağırıyorsun, sen korkak mısın?” diyorum. Ondan sonra o susuyor.

Bir şey daha diyor ama hatırlayamadım. Neyse, tartışma bitiyor ve ben dükkana giderken eski sınıf arkadaşımı görüyorum motorla. Motoru da bozulmuş ve beni yolda görüyor bana el uzatıyor el sıkışmak için ve bende elimi uzatıyorum, el sıkışıyoruz falan ve sonra ben “ne oldu” diyorum ve ondan sonra o da “motor bozuldu” diyordu.

Sonra ayrılıyoruz. ve o motorundan inerek motoru ittiriyor ama nereye götürüyor bilmiyorum. Ondan sonra bende kendi yolumda devam ediyorum dükkana doğru derken rüya burada bitiyor.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir. Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada Sirke Gitmek/Sirk Görmek

Yorum: Rüyada biri ile tartışmak

arifselim
Aleykum selam. Hayırlı olarak tabir edilir. Bu rüya senin için hem tanıdık birinden hemde yabancı birinden iyilik, destek, yardım ve faydalı şeyler dokunacağına ve bundan dolayı da sevineceğine ve mutlu olacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüya yı daha önce gördüm aklımda kaldıklarıyla yazacağım şimdiden Allah Razı Olsun.
Rüya da site de oturan arkadaşımla bir konuda tartışıyoruz bana tokat atıyor bu ara da ayaktayız hatırladığım kadarıyla ben onu kovalarken ya da bana tokat attıktan sonra giderken arkamdan diğer site de oturan çocuk gelip bana göğsüme karnıma doğru yumruk atıyor ben de tam hatırlamıyorum ama dur diyorum küfür ediyorum ona kafa atmaya çalışıyorum atıp atmadığımdan emin değilim ya da atıyorum ama sert atamıyorum
Olay akışını tam hatırlamıyorum emin olmadığım yerlerde var ama iki türlü yorumlarsanız sevinirim
Allah Razı Olsun

Okudunuz mu?  Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

arifselim
Nasıl görüldüğü tam hatırlanmayan ve berrak olmayan rüyalar sorulmamalıdır çünkü tabir edilse bile eksik veya yanlış olabilir. Genel olarak o kişilerden veya birilerinden iyilik, destek ve hayır göreceğine tabir edilir. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda okuldayım ve beden öğretmeni bana futbol topu veriyor oynamamız için. Daha sonra dışarı çıkacakken iki tane kürt çocuk geliyor ve topla azıcık oynayabilir miyiz diyorlar ve topu veriyorum bunlara. Daha sonra bunlar çığırdan çıkıp tavandaki lambalara şut atmaya, dikmeye çalışıyorlar. Ondan sonra birazcık izledikten sonra bunları, inanılmaz sinirleniyorum ve çocuklara bağırıp bir tanesinin yakasına yapışıyorum. Daha sonra ne oluyor tam emin değilim. Bu rüyanın öncesi de var sonrası da ama hatırladığım kısım bu olduğu için sadece burayı anlattım. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek

————–

Selamın Aleyküm. Rüyamda okuldayım ama okul ders görme yerinden çok insanların kaldığı bir yere dönüşmüş yani en azından benim anne tarafının, çünkü okulun en üst katında biz kalıyoruz, aynı otelde kalıyormuşuz gibi. Neyse okulun dışında kendini insanlardan soyutlamış vahşi bir grup var, onlara sataşırsan sana saldırıyorlar hatta yanlarından geçip onlara selam versen bile, işte ben bu grubun varlığını öğreniyorum ve bunları alt etmek ve dize getirmek için planlar yapıyorum. Sessizce okulun dışına çıkıp bunları bir yerden izliyorum ve daha sonra erkek iki kuzenim geliyor ve bir tanesi gerçek hayatta artık büyümüş neredeyse 7-8 ya da 9 yaşına gelmişken rüyamda onun 4-5 yaşlarındaki halini görüyorum ve onu annemin yanına geri yollamaya çalışıyorum. Daha sonra geri gelince kucağıma alıp götürmeye çalışıyorum ama gidiyor muydu yoksa gitmiyor mu emin değilim fakat rüyanın biraz ilerlerinde bunların yanına kadar gidiyorum ve buna top atıyorum ve geri atmasını söylüyorum. Tekil ifadeyle konuşuyorum çünkü dışarıda çadır kurmuş insanlar bunlar ve sadece bir tanesi dışarıda olduğu için böyle konuştum ayrıca söylemeyi unuttum ki üstleri başları hatta çadırları bile simsiyah bunların. Neyse onlardan topu atmalarını geri isteyince çadırdan da bir kişi daha çıktı ve saldırmaya çalıştılar. Daha sonra bunlarla anlaştık ve futbol maçı yapmaya karar verdik ama nesine bilmiyorum. Neyse futbol maçı başladı ve biz gayet iyi bir şekilde eğleniyoruz gol de atıyoruz ama onlar gayet ciddi. Hatta bir ara top bize doğru gelirken, yani vahşi adam ve bana. Onla topu kim alacak diye göğüs tokuşturduk ve gayet de güçlü çıktı o adam ve beni göğsüyle ittirdi. Çok küçük bir tartışmadan sonra ben tekrar beni ittir bakayım dedim ve tekrar ittirdi ve tekrar ittirmesini isteyince bu sefer nasıl durduğuna baktım ve aynı şekilde durarak birbirimizi ittirmede nötrlendik. Daha sonra rüya biraz daha böyle ittirmeli falan geçtikten sonra bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan iki türlü tabir edilmektedir. İlki senin huylarına yönelik olup davranışlarını, sözlerini, yapacaklarını ve insanlar ile olan ilişkilerini etkileyecek boyutta olan huylarını yumuşatman ve insanlara ve dolayısıyla sana zarar vermesini engellemene işaret olduğu gibi yaşadığın çevrede oluşacak düzene insanların arasının iyi olması ve iyi bir şekilde geçinmesine, huzurun tesis olmasına delalet etmektedir. İstikbalin ve yapmak istediklerin hakkında hırs ve azim ile hayatını en iy noktaya getirme gayreti içinde olacağına bunun için elinden geleni fazlası ile yapacağına, elini taşın altına koyarak sorumluluklarının bilincinde hareket edip gereğini yapacağına işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şehit mezarı görmek

Kayıtsız Üye
Hayirli günler hocam, rüyamda bir evde eşimin ailesinin hepsi vardı eşimi aralarına almışlar ve hepsi sınırlı ve öfkelikerdi bana karşı. Eşim beni istemediğini söyleyip duruyordu , ve ailesi tek tek eşimi bana karşı dolduruyorlardı kötü konuşuyorlardı özellikle görümcem hep iftiralar atıyordu eşim sinir küpüne dönmüştü dinlemiyordu inanmıyordu bana ben çocukları evi bırakıp çıktım gittim çaresiz olarak sokaklarda dolaşıyordum hep fırın görüyordum vitrinlerde ekmekler vardı ve çok acıkmıştım rüya bu kadar hocam sürekli eşimi ve görümcem görüyorum hep tartışıyoruz rüyalarımda gerçek hayatta eşim sürekli ayrılmak istediğini ailesiyle sürekli görüşüyor beni hep yabancı gibi görüyor hep dualar ediyorum düzelsin diye 14 yıldır evliyim çocukların öksüz büyümesin diye Allah a sığınıyorum yorumunuz için teşekkür ediyorum hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada Sansar Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Yaşadıklarının yansıması olma ihtimali yüksektir. Sürekli görmen bunun kanıtı niteliğinde. Yine de kişi tedbir amaçlı olarak etrafında veya kendinde şüphe duyan, kuşkucu olup olmadığına bakarak kendini düzeltmeye ya da etrafında böyle kimseler varsa önlem almaya çalışması gerektiğine, bunun yanı sıra bereketin hiç bir zaman azalmayacağına çocuklarının bereketinin azalmaması için bazı sorunlara göz yumarak sabrettiğine delalet etmektedir. Her serde bir hayır mutlaka vardır dua etmeye devam etmelisin. Allah herşeyden haberdardır elbette. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada sivilce patlatmak

rüyada biriyle tartışmak, rüyada biri ile tartışmak, rüyada birisi ile tartışmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Salyangoz Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada biri ile tartışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.