Anasayfa
20 Aralık 2021, 22:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada parçalanmış insan görmek
Merhabalar rüyamda avm gibi ya da iş yeri gibi bir yerin tuvaletinde parçalara ayrılmış birbvücut gördüm ve bu vücudun eşimin vücudu olduğunu sanıyorum. Bunu sanmamın nedeni de oranın tuvaletini kullanan eşimin geri dönmemesi.Dolapta asılı kanlı bir gömlek ve bir dolap üzerinde inşaat demirine geçirilmiş, üzerinde kıyafet olmayan belinden ve başından ayrılmış bölünmüş şekilde vücudunun üst kısmı, yanında da parçalanmış ama tam hatırlayamadığım başka uzuvlar vardı. Olayı başkaları görmüştü ben de seslerden dolayı bu yerin tucaletine çıkmıştım ve göz yaşlarıyla her gördüğüm parçadan sonra çevredekilere eşimin nerde olduğunu soruyordum. Tam olarak bir anlamı var mıdır? Neye yorumlamak lazım?


Yorum: Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

arifselim
Merhabalar. Bir görüşe göre bu rüya gören kişinin alacağı üzücü haberler anlamındadır. En makbul olan görüşe göre ise, çok zor durumda olduğu için desteğe ihtiyacı olan bir kimseye de işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada ölen dedemin mezarini köye tasiyordum babanneme dedemi sana getirdim diyordum tabutta dedem bas gövde ayaklar gbi parcalara ayrilmisti mumya gbi sariliydi baska bir ölü daha varmis ve korkuyordum kardesimle kuran acip onlari mezarina gondermek için dua okuyorduk çok korkuyorduk bütün ölüler uyanmistı ve bu korkuyla uyandim
Ben 4 aylik hamileyim ve bu rüya beni çok korkuttu bir an önce yorumlayabilir misiniz lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada oyun oynamak

Yorum: Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

arifselim
Allah onlara rahmet eylesin. Bu rüya bebeğin yada hamileliğinle ilgili değildir. Bu rüyayı gören kimse için kendisini yenileyemediğine, hala eski şeylere kafa yorduğuna ve bu yüzden aile içerisinde sıkıntıları olduğuna alamet edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada mezarlıkdaydım sonra bıseyler vardı tam olarak hatrlamıyorm ama hatrladgm seylerden birinin bir insan vucudunun parcalandıgını görmüş olduğum taze bir beden dı ve ölü beden çürümemişdi ve ben o bedeni parçalıyodum lütfen yorumlarmısınz bu rüyayı daha dün akşam gördüm ve korkuyorum hala tesiri üzerimde


arifselim
Bu rüya hayırla tabir edilmez. Bir çok olumsuzluklara, evdeki hesabın çarşıya uymamasına, sorunlarla karşılaşmaya ve çok zor durumlara düşerek yardım edilmeye muhtaç hale geleceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bir bebek cesedi buldum ilk buldugumda bütün haldeydi sonra küvetin içindeydi almak istedim posete koyacaktim bı baktım ceset parçalanmış o sekilde posetlere korken uyandim lütfen acil yorumlar mısınız?


arifselim
Aleykum selam. Güzel ve iyi yorumlanmaz. Rüya sahibi için hoşuna gitmeyecek olaylarla karşılaşmaya, üzülmeye ve planlarının istediği gibi gitmeyeceğine alamet olarak tabir edilir. Daima rüyanın hayrını dilemek ve Allah’a havale etmek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler öncelikle. Beni sebepsiz ölüm hissi kaplamıştı ve içim daralıyordu. O gece bir rüya gördüm. Rüyamı anlamı ne olursa olsun kendi içinizde başta hayıra yorun lütfen . Rüyamda ben sınavlara hazırlandığımdan olsa gerek bir yere gidiyorum ders çalışmaya arkadaşımı görüyorum sohbet ediyorum ve eve dönüyorum.Eve dönerken iletişimi kestiğim bir arkadaşımla dönüyorum. Bana aslında benimle iletişimi kesmek istemediğini ama biri yüzünden (değişik bir isim veriyor o esnada) kestiğini söylüyor.Muhabbet ederek eve dönüyorken bir anda kendimi morgda buluyorum.Niye girdim bilmiyorum ama orada parça parça paketlenmiş etler görüyorum.Görünüşte inek eti gibi olsalar da orada bunların insan eti olduğunu biliyorum. Rüyanın anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek

arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle bilinçaltı düşüncelerden ve bunların rüyaya herhangi bir şekilde yansımasından dolayı görülebilir. Boş yere endişe edecek bir şey yoktur. Bu rüya bazende insanın canının sıkılmasına işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda şöyle bişey gördüm
Babam kasap dükkanın deposu gibi bir yerdeyiz annem Babam ben Babam bu adama baya kızmış bağırıyordu sonra bir anda bişey oldu Babam adami öldürdü ve annemle parcalara ayirdilar baya korkuyla kalktım lütfen bu rüyanın anlamı nedir söyler misiniz


arifselim
Bu rüya ya gören kişi için yada rüyada görülen kimseler için çok zor ve sıkıntılı günlerin geleceğine ve sıkıntılarla geçecek olan bir döneme gireceğine işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen bir gencin etleri paramparça olmuştu ve bu et parçalarini buyuk cigliklarlan uyudugum odanin camindan uzerime atiyorlardi bagiriyodum agliyodum ama kimse duymuyodu …

Okudunuz mu?  Rüyada obruk görmek

arifselim
Rüya sahibinin büyük üzüntüler duyacağı haberleri almasına ve moralinin bozulmasına alamet edilir. Bazende hesapların tutmamasına ve kayıplar yaşayarak canının sıkılmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uzaktan akrabam olan birinin dedesi ölmüştü. Aslında adam 2 ay kadar önce vefat etmişti. Bu gün rüyamda daha yeni ölmüştü. Onu önce kefenletip dua okudular sonra kefeni açtılar ben çok korkup kaçtım. Sonra geri geldim. Adamı parçalara ayırıyorlardı iğrenç ve korkunç görünüyordu ben gözümü kapatıyordum. Sonra gömüceklermiş. Ama gömdüklerini görmedim. Etraf çok kalabalıktı.


arifselim
Rüyada cesedin parçalanması hayırlı olarak yorumlanmaz. Rüyayı gören kişi kötü bir haber alacağına, canının sıkılacağına ve bundan dolayı sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret olarak tabir edilir.Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gresty
Merhabalarbende sabaha karşı görmüş olduğum rüya baya etkiledi..bi kaçma durumundayım ve bulunmasını istemediğim birşeyi nereye saklasam diye aranıp duruyorum sokakta bir çeşmenin oraya saklıyorum ama hep kaçma durumu var..çünkü o bölge zaptedilmiş..neyse çok yüksek bir binanın en üst katındayım cam aralık ve bir sürü insan öldürülmüş toplu toplu araçlarla onları taşıyorlar ve uzun bir trenle..sonra onu taşıyan tutuyor ölüleri elim kadar bütüklükte parçalara kesmişler onları benim olduğum yere fırlatıyor o yüksekliğe rağmen aralık olan camdan giriyor bende toplayıp bir poşete dolduruyorum enterasan hücreler halen canlıymış ve geri atıyorum.bana nasıl elledin onlara diye hayret ediyorlar hatırladıklarım bunlar

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

arifselim
Merhaba. Rüya sahibi için sıkıntılara ve üzüntülere işaret eder. Hayatın zor günlerinin yaklaştığına, kederleneceğine ve zorluklarla mücadeleler edeceğine tabir edilir. Genellikle hayal kırıklıkları ifade eden bu rüya adeta evdeki hesabın çarşıya uymamasına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sevdiğimiz ve vefat etmiş bir akrabımızın yine cami önünde cenazesini gördüm fakat vücudu göğüs kısmından ayrılmış vaziyetteydi ve yine vefat etmiş olan kayınpederime ordaki insanlar bunu sen yaparsın ancak diye telkinde bulunup eline makas veriyorlar ve kayınpederimde makası alıp onu yine göğüsünden yukarı doğru kesiyor lütfen acil yorum bekliyorum ..sevgiler….


Tohat
Merhaba. Ahlakı güzel olan ve buna bağlı olarak yardım etmeyi, destek göstermeyi seven, ihtiyaç sahiplerinin yanında bulunan güzel bir dost ile tanışarak onunla muhabbetinizi ilerleteceğinize delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Merhaba biz tatile gidiyoruz kaynım ve eşi ve bizim ailemiz tatile gidiyoruz köy gibi bir yer otele yerlesiyoruz sonra pencereden bakıyorum ve dışarda birbirini ölduren insanlar görüyorum ve korku içinde kapıları kapatip oturuyorum sonra pencereye yaklaşıyorum ve her yer ceset parçalarıyla dolmuş sokaklar ve eşime gidelim buradan diyorum sonra içeriye yeşil gözlü bir çocuk giriyor bu çocuk büyüyüp bizi oldurucekmis bende korku içinde onu kapının önüne koydum sonra kaynimin arabasına binip gidiyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz ve uğursuzluk olarak . Rüya sahibinin karşılaşacağı aksiliklere, kötü olayların meydana gelmesine, düzenin ve huzurunun bozulmasına işaret olarak tabir edilir. Elbette bunun rüya olduğunu ve asla kesin bir mana çıkarılamayacağını unutmayın. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda 2001 de ölen babamı gördüm. tekrar olmuş ve bizim onun cesedini ufak ufak parçalamamış gerekiyormuş ablam parçalıyor babamın cesedini bıçakla ufak parçalara bölüyor ama ben yapamıyorum ve durum karşısında midem bulanıyor çok etkilendim rüyadan nedir acaba yazarsanız sevinirim


Tohat
Uzun zamandan beri tanıdığın kişiler ile aranızın açılacağı orta yolu bulmada zorlanacağınıza fakat bir şekilde tekrar eskisi gibi olacağınıza delalet eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba 4ay önce vefat etmiş olan komşumun kendi evleri önünde bedeninin parçalandığını derisinin soyuldugunu gördüm o an içimden tıpkı inek gibi parçalamışlar Ada’mı diye düşündüyordum ve uyandım çok sevdiğim bir komşumdu onu böyle görünce çok üzüldüm rüyamı yorumlarmısınıZ teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın farklı yorumları olabilir ama genel olarak rüya sahibinin çok üzüleceği, hesaplarının yanlış gideceği ve sonunda pişman olacağı sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler
Babami kaybedeli henüz bir ay olmadı. Bu sürede birisi babam ölmeden bir hafta önce ikisi de sonra olmak üzere hep aynı şekilde rüya gördüm. Rüyamda babamı parçalanmış ve etleri ayrılmış görüyorum. Bu esnada kendisi de bize bakıyor bizi duyuyor o halinden sanki hiç rahatsız olmuyor gibi. 3 defa aynı şekilde rüya görmek beni çok korkuttu ve tedirgin etti.Acaba hayatımızda bir eksiklik yapmamız gereken bir şey mi var. Lütfen acil yorumlarsanız çok sevinirim çok tedirginim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedemin kendi adına Ruhun-a el Fatiha okuttuğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler, Allah rahmet etsin inşAllah. Rüya sahibi olarak sıkıntılı dönemler geçirmeye, üzülmeye ve kederlenmeye, başa gelecek sorunlara ve bundan dolayı huzursuz olmaya işarettir. Genel görüşe göre ise kafaya takılan bazı durumların gereksiz yere düşünülmesi ve bundan dolayı üzüntüye mahal vermesidir. Doğruyu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir yolda yürüyordum, sağ tarafımda arabalar park edilmiş haldeler. Ilk önce hava aydınlık dı sanırım (tam iyi hatırlamıyorum) etrafta insanlar vardı, birde yakın arkadaşım vardı. Konuşuyormuyduk, yoksa şakalaşarak yürüyormuyduk, yoksa hiç konuşmadanmı yürüyorduk hatırlamıyorum. Ama yürürken bir süre sonra arkadaşım önden gidiyordu ve aramızda biraz mesafe oluştu, sonra sol tarafımda çukur gibi bir yer gördüm, dört köşe ve taştan bir çukur (evin bodrum katına inersiniz ya, onun gibi bir çukurmu diyeyim bilmiyorum) ama çukur su ile dolu idi, ve parçalara ayrılmış bir insan vardı (ayaklar, kollar vücuttan ayrılmış, sanırım sadece üst gövde ve baş birleşikti) su ak deyildi, öyle olsaydı çukurun derinliğini görürdüm. Hava karanlık deyildi, ama aydınlıkda deyildi, bulanık gibi. Ve bu esnada arkadaşım etrafta yokdu, belki gördüğüm cesetin şoku ile etrafımın farkina varmadım veya bakmadım. Bu ne demektir, kaç gündür unutamadım? Bir staj bulmuştum, iki hafta sonra başlıcaktım staja, rüyanın ertesi günü stajdan red aldım. Acaba bununla alakası varmı rüyanın?

Okudunuz mu?  Rüyada ölüp başka bir yere gitmek

Tohat
Can sıkıcı durumlar ile karşılaşabilirsin. Bu senin hayatını etkilemeden gerçekleşip kısa bir süre sonra ortadan kalkacak olaylar anlamına gelmektedir. Buna karşın senin olaylar karşısında dirayetini koruman, güçlü olman, olaylara geniş bir bakış açısıyla bakarak seni duygusal olarak etkilemesine izin vermemendir. Her koşulda Allah’a dayanıp dua etmelisin. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


merak-lı
merhaba iyi günler rüyamda 2 yıl önce ölen annanemin yeni öldüğünü gördüm. evin balkonunda bir masanın üzerindeydi abim ve ben önce üzerini çamurla kapladık yanında çamurla kaplı bir ölü daha vardı daha küçük ne veya kim bilmiyorum,kimse görmesin diye her ikisinide bıçakla küçük parçalara ayırıp poşete koyduk bir yandandan herkese ne diyeceğiz mezera ne koyacaklar cenazeyi görmek isteyecekler ne göstereceğiz diye telaş içerisindeyiz ev kalabalık olmasına rağmen kimse bizim cesetleri parçalayıp poşete koyduğumuzu görmedi.sonra evden çıktığımızda yanımızda bir gelin vardı tanımıyorum büyük minibüs gibi bir arabaya bindik gelinle birlike ceset parçalarının olduğu torbalarıda koyduk ve arabanın içinde yatan bir kaç kişi vardı ölümü sağmı bilmiyorum çok korkmuştuk ve ne yapacağımızı bilmiyorduk.lütfen yorumlarmısınız.


Tohat
Hayırlı günler. Karışıklık, buhran, sıkıntılar ile geçecek günlere işaret etmektedir. Meydana gelecek olaylardan daha az etkilenmen adına doğru adımlar atman, doğru düşünüp doğru kararlar atman gerekebilir. Rüyaların çıkıp çıkmayacağını Allah bilebilir. Önceden görülmesi tedbir almamız ve ona sığınmamız içindir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş insanın kendi bebek torununu öldürmesi

Kayıtsız Üye
Ben hemşireyim. Rüyamda bir kız çocuğu yatırılmış hastaneye. Ona tecavüz edilmiş. Bir yandan müdahale ediliyor tam hatırlamıyorum. Sonra çocuktan saç teli gibi bişey çıkarmışlar. Ama çocuk olanın bitenin farkında değilmiş gibi. Sonra kendimi hastanenin avlusunda gördüm. Saçımı başımı örtüp gözlüğümü çıkarıp güvenliğe çocuğu soruyorum noldu nasıl diye. O da diyor şuanda arka kapıdan çıkıyor karşılarsan toparlar o çocuk diyor. Ben de gidiyorum arkaya. Bi adam elinde ne olduğunu anlamadığım iki parçayla çıkıyor çocuk nerde öldümü ikiye mi ayırdılar diye ağlıyorum. Adam diyoki böylesi daha iyi toparlar iyileşir diyor. Nasıl olur iki parçaya ayrılmış nasıl mümkün olabilir ki iyileşmesi diye düşünüyorum acı çekerek uyandım. Hayrolsun sizce bu rüya neye yorulur


Tohat
Hayırlı günler. Özel hayatın ile ilgili olup sevgilin ya da eşinle çözüme kavuşturamayacağıniz bir mesele yüzünden sorun yaşayabilir ve bu sorun bir süre uzayabilir. Ayrılık siz konusu olabilir ya da birbirinizden biraz uzak kalmayı tercih edebilirsiniz. Allah hakkıyla bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
rüyamda normal bir hayat yaşıyordum ve sonra aniden bir uçak gördüm ve uçak düşüyordu. Havai fişek gibi patlıyordu kıvılcımlar saçarak sonra havadan insan parçaları yağıyordu.Bende korkmuş saklanacak bir yer arıyordum eski evin apartmanına saklanıyordum. Lütfen en açık haliyle anlatır mısınız.

Okudunuz mu?  Rüyada örümcek karınca ve kedi görmek

Tohat
Hayırlı günler. Olumsuz bir rüyadan ziyade tabirini hayatına yansıtmanla hayırlı olabilecek bir rüyadır. Gerçekten uzak daha çok hayali olan düşüncelerini ayağını yere basarak tasarlaman gerektiğini, hayallerini ve ideallerini buna göre kurman gerektiğini işaret eder. Gerçekten uzak olması yüksek olması erişmeni engellediği için hayal olarak kalacağından üzülmene de sebep olacağını göstermektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Aihl17
bir kaç ay önce konu açarak yazmıştım ama ne konu var ortada ne mesaj ne de bir cevap var. nasıl oldu anlamadım. yorum atarak sormayı deniyorum şu an. rüyamı detaylı hatırlayamıyorum aradan zaman geçtiği için ama şöyle;
bir yerdeyiz hafiften kalabalık. nasıl ve neden oluyorsa orada benim deccal olduğumu söylüyorlar ben de deccal olduğumu o an öğreniyorum ama doğruymuş gibi geliyor. beni götürmeye çalışıyorlar ben de diyorum ki eğer ben hissedersem size deccalın kim olduğunu söylerim. sanki Deccallık birinden birine sirayet edebilen bir şeymiş de, benden sonraki kişinin adını vereceğimi söylüyorum. neyi nasıl hissedeceğime dair bir fikrim yok. sanırım bırakıyorlar beni ve sanırım o an birini gösteriyorum, hatırlamıyorum. neyse sonra bir an geliyor evdeyim abimle babam tartışıyor ben geliyorum tartıştığınız şey çok saçma sakin olun vs diyorum sonra hepsi arka odaya falan gidiyorlar ben orada tek kalıyorum. ben mi diğer tarafa gidiyorum onlar mı bir anda bulunduğum yerde oluyorlar bilmiyorum ama bir bakıyorum ki annemle babam et doğrayıp poşetliyorlar hiçbir şekilde o etin ne eti olduğunu bilmediğim ve görmediğim halde diyorum ki saçmalamayın abimin etini mi yiyceksiniz diyorum. ve hemen gerçi çöpe atacağımıza yiyelim diye düşünüyorum sonra yine hemen kendi kendime saçmalama o senin abin diyorum. onlar da yok bu abinin eti değil falan demiyorlar demek ki abimin etiymiş. rüyam bu kadar. bir de rüya içinde rüya görmek nedir? ve bazen rüyalarımda hissettiğim duygular o kadar gerçek oluyor ki bu normal mi? şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada otobüs görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanın anlamı bir mesaj niteliğinde olup dikkat etmen gereken bazı hususların varlığına işarettir. Özellikle dini gereklerin yerine getirilmesi ile alakalı olarak hassas davranman gerektiğine, ibadetlerine, ve genel olarak Allah’ın emir ve yasakları konusunda titizlikle adım atman ve hak olanı yapmaya gayret etmen bu konuda Allah’ın yüceliğine sığınarak onun yardımını dilemene isarettir. Öte yandan dünyadaki imtihanlar ile ilgili olarak sabır göstererek her türlü kötülükten Allah’a sığınmak gerektiğine delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada ceset parçalamak, rüyada insan eti görmek, rüyada parçalanmiş insan

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.