Anasayfa
14 Mayıs 2022, 16:56
sizden92
Abone

Bir kıza tecavüz etmek, erkeği dinden çıkarır mı?

Bir kıza tecavüz etmek, erkeği dinden çıkarır mı?

konya442
EsSelamu Aleykum

bir kiza tecavüz etmek,erkegi dinden cikarir !

yazmis biri bir sayfada bende cevapladim günahkar olsada dinden cikmaz , acaba doğru mu yazmisim yanlis mi ve doğru olani ne acaba

oda geri

cikarsin yazdi
sonra baska biri
cikmasin 🙂 diye biliordum
oda
eğer tavavüz etmissen,namuslu kadina iftira etmissen

Okudunuz mu?  Üç kereden fazla anal ilişki

Cevap: bir kiza tecavüz etmek,erkegi dinden cikarirmi?

kibrit
Çıkmazsın. Hatta cübbeli ahmet hocanın bir sözü vardı sanırım imamı Rabbani hz. lerinden alıntı olmalı. Bir kişi babasını öldürse, kafatasına şarap doldurup içse sarhoş olup annesi ile zina etse… dinden çıktı denmez, diyordu.

Okudunuz mu?  Kuran-ı Kerimin dili arapça mı?

Her ne kadar iğrenç mi iğrenç bir fiil olsa da imanı gitmez. Tabi bunu yapacak kişi de ne denli iman vardır orası başka bir konu.


Cevap: bir kiza tecavüz etmek,erkegi dinden cikarirmi?

musab
kibrit kardeşim cevabı vermiş zaten.nasıl belli kibrit kardeşimin hangi hocaları dinlediği.karma okul konusunda haklı.tüm düşündükleri doğru.niye?çünkü o profesörleri değil cübbeli ahmet hocayı dinliyor.sorun onu dinlemesi değil ehli sünnet bir alimi dinlemesi.görüyoruz kendini müctehit sanan profları dinleyenleri.çoğu onlar gibi sapıtmışlar.Allah senin gibilerin sayısını artırsın.son olarak sitede mesela islamyolu kardeşim var.onun da belli kimi dinlediği

Okudunuz mu?  Aile içerisinde açık giyinmek haram mı?

Cevap: bir kiza tecavüz etmek,erkegi dinden cikarirmi?

kibrit
Allah razı olsun kardeşim. Önemli olan analiz edebilmek. Ehl-i sünnet bir alim olduğunu kestirdiğin anda eteğinden tutacaksın. Ben ne zaman bir mesele merak etsem hemen cübbeli ahmet hocanın sohbetini ve fetvasını bulmaya çalışırım. Allah muhafaza sapıklar sardı etrafımızı. Sapıklar dışarıda fink atar… Ehli sünnet alimleri cezaevlerine atılır. Allah bir gün hesabını soracak.

Okudunuz mu?  Eşim gusül almak istemiyor üşeniyor

HAMMADUN
Zina etmek ayrı, tecavüz etmek ayrıdır.

Dinin zina hakkında verdiği hükümde, hükümlerde bellidir.

Birde bunun üzerine TECAVÜZ’ü ekleyecek olursanız ki; Allah Muhafaza…..

Dinden çıkarmısınız, çıkıp girebilirmisiniz, takdirini size bırakıyorum.

Tövbe etsem kabul olmazmı….????

Diyetine hazırsan tabiki kabul olur. Ancak ZİNA’nın diyetini bilirmisin….. Ya ZİNA artı TECAVÜZ’ün…..

Okudunuz mu?  Biri annemize küfür ederse ona karşılık vermelimiyiz ?

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


Bedirde
Selam aleyküm,dini bilgim çok zayif ama bu anlatigin sey çok agir bir durum hattta felaket denilebilr,Allahim bizleri bagisla ve merhamet et,amin.


musab
evet kibrit kardeş doğru söylüyorsun.bende cübbeli hocamın fetvasını bulmaya çalışırım.her önüne gelen hoca dinlenmez ki.o dinlediğinin ehli sünnet olması lazım.bizim de ilmimiz olmadığı için ehli sünnete muhalif bir görüşünün olup olmadığını bilemeyiz o kişinin.çoğu kişi şöyle düşünüyor mesela abdülaziz bayındırb tvye çıkıyor.gören bir bakıyor başında prof.yazıyor.oo bu her şeyi bilir diyor.diyorum bazılarına o hoca dinlenmez cübbeli hocayı dinle diyorum.diyor ki cübbelinin tahsili ne o prof.diyor.bende diyorum tahsille ne alaka hocamız medrese eğitimi almış diyorum ama anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar.çünkü cübbeli hocamız her zaman hakkı söylüyor ve çoğu kişinin işine gelmiyor bu durum

Okudunuz mu?  Gelinin ayrı ev istemesi

tecavüz etmek günah mı, tecavuz etmek gunahmi

Bu kategoride yer alan Kendini zincire vurmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir kıza tecavüz etmek, erkeği dinden çıkarır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.