Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:20
missa8
Abone

Ezber nasıl kuvvetlenir?

Ezber nasıl kuvvetlenir?

Misafir
Merhaba arkadaşlar ben Zeynep 6ya gidiyorum.Din dersinen ezberlerimi yapamıyorum.Böylece notlarım düşüyor hem ben Yüce ALLAH’ımızın kelamını öğrenmek istiyorum lütfen yardım edin.Yardım edene şimdiden ALLAH razı olsun.


Cevap: Ezber nasıl kuvvetlenir?

Galus
sevgili kardeşimiz sizlere ben bir yöntem söyleyeceğim ,ezberleyeceğiniz şeyi uyumadan önce iyi bir şekilde okuyun ve üzerine uyuyun,sabah uyandığınızda tekrar okuyun ve inşaAllah ezber işi tamam olacaktır,en öncesi tabi dua etmektir.
Allah zihin açıklığı versin.


Cevap: Ezber nasıl kuvvetlenir?

kibrit
Galus kardeşim ayet hadis veya dua var mı ezber için. Benimde hafıza problemim var, öğrendiğim kelimeleri hemen aklımda tutamıyorum…

Okudunuz mu?  Birlik ve beraberlik neden önemlidir?

ezber nasıl kuvvetlenir , ezber yapma teknikleri

Bu kategoride yer alan Yazıklar olsun kocasını kızdıran kadına, Ne mutlu kocasını kendisinden razı olan kadına başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ezber nasıl kuvvetlenir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.