Anasayfa
5 Mart 2023, 19:48
missa7-2
Abone

İbni sinanın kişisel özellikleri

İbni sinanın kişisel özellikleri

Misafir
hemen gelsin sorular acelem var bu arada herkeze selam


Cevap: ibni sinanın kişisel özellikleri

Fetva Meclisi
İbn-İ Sinanın Fiziksel Özellikleri Nelerdir kısaca
İbn-İ Sinanın Fiziksel Özellikleri Hakkında Bilgi özet

İbni sina tıp ilimin başlangıcını oluşturan alimlerdendir. İbn-i Sina 980 yılında günümüz Özbekistanında yer alan Buhara yakınlarındaki Afşana kentinde doğdu.Buhara’da iyi bir eğitim aldı. Olağanüstü hafızası ve zekası da bu konuda ona çok yardımcı oldu. 14 yaşına geldiğinde öğretmenlerini geçmeye başlamıştı. 16 yaşında tıbba döndü ve bu konudaki bilgileri öğrenmekle kalmayıp yeni tedaviler de geliştirdi. 19 yaşında doktor ünvanı elde etti ve ücret almaksızın hastaları tedaviye başladı.

Okudunuz mu?  İşlerim kötüye gidiyor acaba bana bir şey mi yaptılar?

İbn-i sina’nın fiziksel özellikleri hakkında kaynaklarda pek bir bilgi yoktur. O dönemde sadece yapılan bazı çizimler vardır.


ibni sinanın kişisel özellikleri, ibni sina kişisel özellikleri, ibni sina nın kişisel özellikleri

Bu kategoride yer alan Kuran kursu hocası olmak için gerekenler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İbni sinanın kişisel özellikleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.