Anasayfa
30 Aralık 2021, 11:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Selemunaleykum ben bu gece rüyamda hastaneye bİr hasta ziyaretine gidiyorum hasta ziyaret esnasında yan yatakta bİr sağlık memurunun Öbürü Öldü buda Ölüyor dediğini duydum ve ona doğru gittim yatağın başına geldiğimde yeni doğmuş bir bebeğin can Çekiştiğini gördüm ve yanımda Öldü ama Ölürken gözlerini açtı ve Çok güzel bir gözü vardi yeşildi ve o kadarda kilolu ve güzeldi bununla İlgili bana bilgi verebilir Misiniz hayirli günler


rüyada doğan bebeğin ölmesi

mum
Rüyada ölü çocuk doğurmak ne anlama gelir?

Rüyada ölü bebek doğurmak, hayal kırıklığı yaşamak anlamına gelir. Rüya sahibinin mutsuz olmasına neden olacak olayların yaşanacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalet eder. Başarısızlık olarak kabul edilir.


Cevap: Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
bayramınız mübarek olsun.ben dünen rüyamda yeni doğan bir akrabamızın hastaned öldüğünü gördüm bunun anlamı nedir

Okudunuz mu?  Rüyada yağmurda yürümek ve ıslanmak

arifselim
Merhabalar. Rüyada bebek ölmesi yaşanacak olan acıların eşiğinde olmaya yorumlanır. Bu rüyalar sıkıntılara karşı hazırlıklı olmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda tanımadığım bir eşim var hamile kalıyor ve doğuruyor ama çocuk ölü doğuyor anlamı nedir?


arifselim
Bu rüya yaşanacak sıkıntılara tabir edilir. Çocuk ölmesi özellikle aile içerisinde meydana gelebilecek bazı huzursuzluklarla tabir edilmiştir.


Kayıtsız Üye
Merhaba; Rüyamda lavaboya giriyorum bir bakiorum deliginde bir bebek yuz ustü yerde olü bir vaziyette ama yuzunu gormuyorum bebek benimmis ve kizmis nasıl ağliorum neden tuvalet deligine attinız kizim ölmus die kimse onemsemiyor ruyamin etkisinde çok kaldim nedemek oluyor yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Merhaba. Rüyan senin için bazı planlarının yolunda gitmeyeceği ve bazı aksilikler yaşayacağın manasına tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ikiz erkek bebek doğuruyorum.Fakat bebeklerden biri nefes tıkanması ile aniden ölüyor.Ve ben çok Ağlıyorum .

Okudunuz mu?  Rüyada Yoğurt Görmek

arifselim
Rüyada ikiz bebek doğurduğunu görmek hayırlıdır ve art arda müjdeli haberler almaya tabir edilir. Birisinin ölmesinin yorumu ise bazı planların yolunda gitmemesi şeklinde yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selam ben bugün birinin doğurdugunu gördum ama bebek ölü doğmadı oldukdan sonra öldü anlami nedir


arifselim
Aleykum selam. Olmasını istediğin bir işin veya planladığın bir şeyin olmamasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Normalde bekar bir kizim rüyamda bebegim olmus oluyor anneme soruyor bebegim nerde diye oda olmus diyor yok oluyor bende uzuluyorum agliyorum


arifselim
Hem doğurmuş olman hemde bebeği kaybetmiş olman aslında tek bir manaya işarettir. Kısmetin açık olmasına, işlerinin yolunda gitmesine ve iyi haberler almaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Erkek olduğum halde rüyamda annemle Deniz kenarında bir çarşı meydanı gibi bir yerdeydik. Ve benim karnım sancılanıyor hemen bir yere geçiyoruz hiç zahmetsiz annem benden oğlumu çıkartıyor yani Doğum yapıyorum. .( çocuğum vücudumun neresinden çıktığını bnde bilmiyorum) sonra ben dinlenirken annem oğlumu getiriyor. Acuç kadar çocuk. Ben mutluluktan ağlayacağım. Sonra çocuğu 5 dk bir yere emanet ediyoruz nedense. Emanet ettiğimiz adam oğlumu sandalyeye oturtuyor ama oğlum ordan başının üstüne düşüyor. Sonra bir yere tutunmasını sağlıyor oğlumun ama daha bebek ordan da düşüyor .sonra biz annemle dönüyoruz . Emanet ettiğimiz yere gelince adamlar masada oturmuş oğlum yok. Önce farketmiyorum bir dakika geçmeden telaşla oğlum nerde diye soruyorum. Onlarda kaybetmiş gibi tam endişelenip aramaya başlayacağız ki önümde oturan adam kafasını masanın altına sokuyor sonra acıyla bana bakıyor. Ben uzanıyorum ve görüyorum ki oğlum sandalyenin ayağının altında ezilmiş. Tabii ben çıldırıyorum ağlıyorum deliriyorum oğlumun başında. Garibi ise baktığım yerde ne oğlum var ne bişey. Ama ben görüyorum. Anlamı nedir bu rüyanın gerçekten uyandığımda ağlayacaktım ya 😞😞😞

Okudunuz mu?  Rüyada yolculukta ters yöne girmek

arifselim
Erkek için olsa bile doğrum yapmak sıkıntılarından kurtulmak olarak yorumlanır. Erkekler için bu bazen yaşayabileceği olumsuzluklara ve sıkıntılara işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, rüyamda hamile oldugumu farkedediorum ve cocuk bir süre sonra doguyor ve bir erkek bebek oluyor. Büyütüyorum, seviyorum onu gezdiriorum. Ve birde o kadar tatli o kadar güzel gülüslü bir bebek di ki gözleri parliodu çok güzel bir yüzü vardi. Sonra rüyamda yine günler gecior bebek 8 aylik fln. Herkeze evde esime fln soruyorum kimse cevap vermior önce. sonra o öldü diorlar. Ben inanmiorum ve oturmaodasinin kapisini acdimda yerde bir namazlik görüyorum ve kenarda bir besik. Uzakdan elini oynatiodu ve ben bir anlik sevincle yanina gidiorum. Bebegin kafasi tersdi sonra hiç kiprdamadi sonra kucama aldim düzeldi eli yüzü. Herkeze diorum hayir yasior ölmedi elini oynatdi gördüm diorum kimse bana inanmior. Sonra ben bebege yine bakiorum elimde bebek bir bezbebegine dönmüs. Ve ben bebegim öldü diye agliorum çok üzülüyorum. ( buarada yeni evliyim ve cocugum yok ve hiç düsünmiorum buara hamile kalmayi. Anlam veremedim yardımcı olursaniz sevinirim )

Okudunuz mu?  Rüyada yatağa işemek

arifselim
Aleykum selam. Rüyanın içeriği genel olarak güzel, hayırlı ve sevinçle yorumlanır. Bebeğin ölmesi veya başka bir şeye dönüşmesi ise gören kimse için bazı plan ve işlerinin yolunda gitmemesi manasında yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Aysun sami
Merhaba ben rüyamda yeni doğurdum bebeyimi süt vermeyip öldüğünü görüyordum
Bebek bir parmak kadardı yanımdakiler diyor sen onu emdirmedigin için açlıktan bebeğin öldü diyorlar

Okudunuz mu?  Rüyada Zayıflık Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüya sembolik ve psikolojik açıdan tabir edilir. Kişinin hayallerinin bir bir yok olduğuna, kendisini ayakta tutan değerlerin zayıfladığına ve güçsüz kaldığını hissetmesine yorumlanır. Elbette gerçek manasını ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Mrb rüyada yenı dogum yapmiştim çok hastaydım bebegımı eniştem alıyordu evıne ğoturdu bakmak için orda oğlu istemeyerek bebegın üstüne düşüyordu karnı delık oluyordu öldü Bebek


arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse için alacağı kararları ile ilgilidir. Bu kişinin alacağı kararlarda yanılacağına e hata edeceğine ayrıca planlarının yolunda gitmeyeceğine tabir edilir. Bu rüyayı bir uyarı olarak kabul edilebilir. erşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yürüyebilen çoçuğa sarılıp ağlamak

bado
merhaba bir sorum olucak ben 2,5 aylık hamileyim rüyamda bebek doğdu ama nasıl dogdugunu hatırlayamıyorum bebegin üstünde sadece örtü vardır bembeyaz bebekti herkeze cinsiyetini soruyorum kimse bana söylemiyor sonra bebegi yıkamaya götürüyorum sonra bebekle geri dönüyorum bebegin kafası kanıyor sonra bebek ölüyor çok aglıyorum heryerde baktım anlamı ne bulamadım yardımcı olurmusunuz


arifselim
Merhaba. Öyle rüyaların yorumunu zaten bulamazsın. Çünkü hamile kadınların çoğu bu dönemlerde benzeri korkutucu ve ürkütücü rüyalar görmeleri normaldir. Allah’ın izniyle endişelenecek bir şey yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hamile bir bayanım rüyamda ikisi kız üçü erkek beşiz bebek doğurduğumu gördüm. Doğumdan hemen sonra kızların ikisi de öldü ben ağladım iki kızım da gitti diye sonra da 3 erkek bebeğim de peşpeşe ölüyorlar. Ben de anneme kızıyorum evde doğum yaptıgim için öldüler neden hastaneye gitmedik diyorum . Bu arada bebekler oldukça ufaktilar ve balığa benziyorlardı. Lütfen yardımcı olur musunuz tabiri için

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

arifselim
Merhaba. İkiz ve daha fazla bebek doğurduğunu görmek çok hayırlıdır. Ancak bebeklerinin ölmesi ise, işlerin bozulmasına, aksiliklerle karşılaşmaya ve planlarının tutmamasına tabir edilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam benim görmüş olduğum rüyada erkek bebekle oynuyorum bebek gayet mutlu güler yüzlü daha sonra bebeği annesinin kucağına veriyorum ve bebek annesinin kucağında ölüyor ne anlama gelir yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bebekle oynamak hayırlı olsa da bebeğin öldüğünü görmek iyi değildir. Hayal kırıklıkları ve üzüntülü bir dönem yaşamak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bugün rüyamda bir bebek gördüm kimin bebeği olduğunu bilmiyorum doğduktan sonra bebeği benim kucağıma verdiler sonra öldü dediler ben ölemez o daha yeni doğdu diye ağlıyordum uyandığımda gerçekten ağladığımı farkettim sizce bunun yorumu nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresini dinlemek

Tohat
Umut edip yapmak istediklerinizi gerçekleştiremeyip üzüleceğinize delalet eder. Hayalini kurduğunu ileriye dönük bazı adımların yarım kalma olasılığının söz konusu olabileceğini ifade eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Merhabalar benim rüyamda annemin bir bebeği oluyor hastaneye gidiyorum ölü diyorlar kucağıma alıp çıplak sırtına dokununca gözünü açtı ve bana hatırlamadığım birşeyler söyledi sen çok güzel bir kız olacaksın dedim ağlıyordum ve iki akrabamız merdivenden çıkıp yanımıza geliyordu röntgen çekilse Yaşar dediler ancak o anda öldü o ölünce haykırarak lütfen yaşa diye hıçkırarak ağlıyordum. Lütfen benimde rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Merhaba. Kızkardeşinin doğarak bu şekilde öldüğünü görmek iyi olarak yorumlanmaz. Üzülmeye, hayal kırıklığı yaşamaya ve ümit ettiklerinin gerçekleşmemesine işaret olarak tabir edilir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm

Kayıtsız Üye
Selam aleyküm hocam. Bu akşam 19.00/gibi uzanmıştım yorgundum uyuya kalmışım.
Rüyamda sağ tarafımda ablam kucağında yeni doğmuş küçücük bir bebekle oturuyordu.yeni doğmuş bir bebek yeğenim ama ablamın mı abimin mi bilmiyorum sadece yeğenim olduğununu biliyorum. Derken küçük kardeşim (yeğenlerimi kıskandığı için seviyormuş gibi çimdikleyip mıncıklayıp acıtıyor sevmiyor) bebeği ablamın kucağında olduğu vaziyette mıncıklayıp itmeye çalışınca.engel olmak için bebeği elime kucağıma alıp karnımın üstüne oturtup dizine yasladım bebeği onunla oynuyordum kafası arkaya doğru sarktı boynunun kırıldığını düşündüm bebeğin gözünden kocaman bir göz yaşı aktı çok acı çekmiş gibiydi, sonra bebek kusmaya başladı ağızdan burnundan kusmuk akıyordu hiç durmuyordu babam karşıda oturmuştu ve ne oldu küçücük bebeğe ne oldu diyordu çok korktum dehşete düştüm ve o şekilde korku içinde uyandım.
Yarım saat bile uyumamıştım aslında.

Şuan yazarken bile yaşıyorum sanki çok etkilendim atamıyorum etkisini üstümden
Yorumlarsınız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun emeklerinizden…

Okudunuz mu?  Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İlgi ve sevgi arayışı içinde olduğunu bunun eksikliğini hissettiğini işaret ettiği gibi senin gerçekleştirmek isteyip de hayata geçiremediğin ve umduğunu bulamadığın bazı hayallerin olduğuna bundan dolayı da üzüldüğüne işarettir. Rüyan aynı zamanda sırları bilmiyormuş gibi gizlemen, harama el sürmemen, helal olmayan kazançların peşinden gitmemen gerektiğine de delalettir. Doğrusunu en iyi Allah bilebilir.


rüyada doğan bebeğin ölmesi, rüyada ölü bebek görmek, rüyada yeni doğan bebeğin ölmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada zina yaparken yakalanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.