Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada havuz görmek, havuza girmek

Rüyada havuz görmek, havuza girmek

Soran Adam
Selamunaleyküm,
Rüyamı anlatmadan önce rüyayı gördüğüm zamandaki hayatımdan biraz bahsetmem gerek. Şu anda boşanma sürecindeyim ve eşimin(karım) kendisi ve ailesi tarafından hakaret, beddua ve iftiralara maruz kalmaktayım. Son olarak da rüyayı göreceğim günün gündüzünde eşimin annesi tarafından anneme, bana ayrılmam için büyü yaptırmakla ilgili asılsız bir iftira atıldı. İftira diyorum çünkü ben ve ailem “Büyü yapan da yaptıran da cehennemdedir!” şiarıyla yetişmiş ve bu görüşte insanlarız. Bu durumu annemle de konuştum. Böyle bir şeyin olabilme ihtimalini düşünmem bile onu üzdü. Asla böyle bir şey yapmadığını ve yapmayacağını belirtti. İşte bu ahvalde iken gece yatsıyı kıldıktan sonra Kur’an okuyup abdestli bit şekilde yattım.
Rüyam şöyle: Rüyamda içi cam gibi berrak ve temiz bir suyla dolu, çok geniş bir havuzun içindeyim. Benimle beraber tanımadığım başka insanlar da var. Ancak bir tanesi benim avukatım. Onu tanıyorum. Hep birlikte yüzüyoruz ana nasıl bir yüzme! Uçar gibi. Huzur dolu. Yıllardır rüyamda böyle huzurla dolmamıştım. Havuzun her yanında ama hep su altında bir aşağı bir yukarı, bir sağa bir sola yüzüyorum. Hatta nefesimi o kadar uzun tutabilmeme şaşırıyorum. Bir ara suyun altında nefes bile alıyorum ve o zaman, acaba uçuyor muyum, diye düşünüyorum. Ama yüzüyorum. Uzun bir süre yüzdüm ve huzurlu bir şekilde uyandım.
Şimdi, merak ettiğim; internette havuz rüyasıyla ilgili olumuz tabirler olsa bile bu kadar huzur dolu bir rüya, neyin göstergesi olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Vesselam.

Okudunuz mu?  Rüyada kar ve kan görmek tabiri nedir

Selamunaleyküm,
Öncelikle rüyayı gördüğüm zamandaki hayatımdan biraz bahsetmem lazım. Şu anda boşanma sürecindeyim ve eşimin(karım) kendisi ve ailesi tarafından birçok hakarete, bedduaya, iftiraya maruz kaldım. Son olarak da anneme, bana ayrılmam için büyü yaptırmış olduğuna dair iftira attılar. Bu kesinlikle iftiraydı çünkü ben ve ailem “Büyü yapan da yaptıran da cehennemdedir.” şiarıyla yetişmiş ve bu görüşte insanlarız. Annemle de bu konu hakkında konuştum ve böyle bir şeyi düşünebilmem bile onu üzdü. Asla böyle bir şey yapmadığını ve yapmayacağını belirtti. İşte bu ahvalde iken gece yatsıyı kıldıktan sonra Kuran okuyup abdestli bir şekilde yattım.
Rüyam şöyle: Rüyamda içi cam gibi berrak bir suyla dolu çok geniş bir havuzun içindeyim. Benimle beraber başka tanımadığım insanlar da var. Ancak bir tanesi benim avukatım. Onu tanıyorum. Hep birlikte yüzüyoruz ama nasıl bir yüzme! Uçar gibi. Huzur dolu. Yıllardır rüyamda böyle huzurla dolmamıştım. Havuzun her yanında ama hep su altında bir aşağı bir yukarı, bir sağa bir sola yüzüyorum. Hatta nefesimi o kadar uzun tutabilmeme şaşırıyorum. Bir ara suyun altında nefes alıyorum ve o zaman acaba uçuyor muyum, diye düşünüyorum. Ama yüzüyorum. Uzun bir süre yüzdüm ve huzurlu bir şekilde uyandım.
Şimdi, merak ettiğim; internette havuz rüyasıyla ilgili olumsuz tabirler olsa bile bu kadar huzur dolu bir rüya neyin göstergesi olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Vesselam.

Okudunuz mu?  Sabah ezanına yakın görülen rüya

Yorum: Rüyada havuz görmek, havuza girmek

arifselim
Aleykum selam. Kendinden ve durumundan kısaca bahsetmen isabetli olmuş. Bu rüya esasen yaşadığın olumsuzlukları, sorun ve sıkıntıları gösterir. Ama senin huzurlu hissetmen ise senin iç alemini ve vicadının rahatlığını ve olaylar karşısında olan haklılığını ifade eder. Sende daima Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihareden sonra görülen rüya

Rüyada Havuza Atılmak

Kayıtsız Üye
S.a rüyada turistik bir yere gidiyorum biraz gezindikten sonra yüksek bir yere cıkıyorum 3 kişi gelip bana sarılıyor bir tanesi bizi havuza itiyor yüksekten havuza düşünce bir tanesi hala bana sarılıyor havuzun dibine cekiyor ben zar zor ondan kurtulup suyun yüzeyine cıkıyorum suyun yüZeyine cıkınca da derin bir nefes aliyorum.rüyamın anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Allah diye bağırmak

Yorum: Rüyada havuz görmek, havuza girmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı kimseler tarafından zorluk çekeceğin duruma düşürüleceğine bu durumdan sıkıntı çekeceğin ve kurtulmak için çaba göstermen olumlu netice vereceği şeklinde tabir edilmektedir. Etrafındaki kişilere dikkat edip yapacaklarını iki kez düşünmen gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah tarafından mesaj almak

Yasemince
Hayırlı günler,rüyamda havuz görüyorum,havuzu eşim boşaltmış,tekrara dolduruyordu..niçin boşalttın,ne gereği vardı?şimdi dedim..olsun dedi böyle daha taze şu olur dedi..iyi ama havuz büyük dolması uzun sürer dedim..havuza girdim,havuzun suyu diz kapağımın hemen altındaydı..suya dikkatlice bakıyordum,şu ne kadar berrak dedim ..ayrıca havuzun dibindeki seramikleri görüyordum..çok güzel bir mavi ve turkuaz küçük küçük taş seramikti…sonra havuzdan çıkıyorum,bir kişinin kuran sattığını bir genç kızın kuran satın aldığını görüyorum..genç kızdan kurana bir bakabilir miyim?diyorum..genç kız izin verdikten sonra kuranın çok güzel olduğunu fark ediyorum..genç kıza çok güzel bir kuran almışsın diyorum..yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Havuza girmek ve havuzun berrak olduğunu görmek geleceğinin de su gibi berrak ve temiz olabileceğine işarettir. İlim irfan sahibi ve ehil kimseler ile vakit geçireceğine, çalışanlar için işlerinde başarı göstermeye, maddi kazanç sağlamaya, aile içinde muhabbet dolu anlar görmeye delalettir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, rüyamda bir binadayım, ayrı oldugum kocamin oturduğu binaymış(gercek hayatta öyle bir yerde kalmiyor) girişte posta kutuları var, hepside duvar gibi dizili fakat şefaf, bu kutuların arkasında iki kadın temizlik yapıyormuş, bana bakıyorlar. posta var diyorum kocamin posta kutusunusu anahtar ile açıyorum. posta kutusunda güya kocama dogum günü için teprikler felan gelmiş (dogum günü 4 ay önce idi), ve o birsürü boş kart koymuş postakutusuna- sanki gelen tebriklere tesekkür yazabilmek için gibi kartlar. Sağıma soluma bakıp postadan birşeyler alıyorum, tam ne hatırlayamıyorum. sonra erkek kardeşimin kayinvalidesi ile asansöre biniyoruz. binananin en yüksek katına cikiyoruz.8’ci kat. cıkarken heryer yukardan görünuyor, asansör şefaf. yukarı kat her yer havuz.kocaman bir alan , çok hayran kalıyorum, bakiyorum . HaVUZUN suyu terzemiz, her yerde insanlar var. Hiç düsünmeden üstümle (tesettürlü olarak) havuza atlıyorum. üzerim siya pardesülü, hemen geri cıkıyorum değistirecek kiyafetim olmadiğı için. degisecek birşeyler buluyorum üzerime. değisiyorum. bir yere gidecekmişiz, bir komuniyet gibi çok fazla büyük bir araba olan bir araca biniyoruz, kardeşimin kayınvalidesi ve baldizi var. kamyonet soförü neden kendi arabaniž dururken benim komyonete biniyorsunuz diyor, soförünüz mi rahatsiz ediyor sizi diye soruyor. burada uyandim. yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Geçmişe nazaran bundan sonraki hayatının yeni,lik ve değişiklikler ile geçeceğine bun zemin hazırlayacak olan senin düşüncelerin olacağı anlamına gelir. Farklı bir yol izlemeyecek veya desteklediğin bazı fikir ve isteklerinin peşinden giderek hayatına anlam kazandırmaya çalışacaksın. İlim irfan sahibi kimseler ile birlikte olmaya, aynı ortamı paylaşmaya, onları örnek alarak onların sahip olduğu bilgileri edinmeye çalışabilirsin. Manevi hayatına ağırlık vermeye çalışırken maddi hayatında da iyileşmeler olacak ve bu konuda herhangi bir sıkıntı görmeyecek, geçim sıkıntısından kurtulacak veya şimdikinden daha iyi bir konumda olabileceğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

Beyaztuz
Hayırlı akşamlar rüyamda yüksek yerden havuza atlıyor oluyorum. Su çok berrak ışıl ışıl.. dibine iniyorum sonra yavaşça yüzmeye yukarı çıkıyorum.gerçekte yüzme bilmiyorum ama rüyada yüzüyorum. Yüzünü görmediğim bir adam oluyor beni su üstünde döndürüyor.. çok mutlu oluyorum rüyamın anlamı nedir çok teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Tohat
Hayırlı günler. Başlangıçta zorluk olarak yorumlanan rüyanın bu zorluğun ardından karşılaşacağın feraha işaret eder. Özellikle iş hayatı ile ilgili olup gireceğin işlerde daha temkinli olman ve adımlarını daha sağlam atman gerektiğine aksi halde zarar göreceğine yine de bu zararı en hafif şekilde atlatabileceğine delalettir. Allah hakkıyla bilendir.


Zeynep K
Selamunaleykum
Rüyamda havuzda yüzme dersi alıyorum havuza atladım dibe batmadım üstte kaldım sanki yatakta uzanıyormuşum gibi yüzüyorum ama sadece kafamı yüzümü görüyorum bütün bedenimi değil havuzdakiler hepsi bayan yüzmenin içinde bir bayanla yürüyoruz konuşuyoruz neşeli bir şekilde şu temizdi bunun anlamı ne olabilir Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada korkmak ve sonra korkarak uyanmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Su huzur, mutluluk, nimet olarak yorumlanır. Hem özel hayatında hem iş hayatınla ilgili olarak arzu etmiş olduğun bir hayata nail olacağın veya var olan mutluluğunun süreceğine delalet eder. Herhangi büyük bir sorun, dert ve tasa ile karşılaşmadan hayatını sukunet içinde geçireceğine delalettir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada havuza girmek, rüyada havuza girmek, rüyada havuzda yüzmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada siyah elbiseli kadın görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada havuz görmek, havuza girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.