Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada havuzda yüzmek

Rüyada havuzda yüzmek

Kayıtsız Üye
Normalde evli değilim rüyamda havuzda yüzüyorum havuzda iki bayan daha var tanımıyorum sonra eşim arıyo telefonu yüzerken açıyorum bana kızıyo neden kadınların olduğu havuzda yüzüyorsun diye gercek hayatta normalde evli değilim sizce bu rüya nedir ne demektir


Yorum: Rüyada havuzda yüzmek

arifselim
Bu rüya, hayırsızlık, nankörlük ve iyiliğe karşı kötülük görmeye alamet eden rüyalardandır. Umduğunu bulamamak ve hayal kırıklığına uğramak olarak tabir edilir. Kısaca tatsız şeylerle karşılaşarak üzülmeye işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada havuzda yüzmek

samet_006
Rüyamda şuan ayrı olduğum eşimle açık bir havuz kenarında olduğumu gördüm. Ben içlerinde bir erkek kuzenim ve oğlu olan bir kalabalık içinde suyla oynuyordum. Daha sonra eşim bana kızmış gibi küsmüş gibi bakarak gitti oradan bense aldırmadım. Bende oradan çıkıp kapalı havuza girdim çok büyüktü burada da biraz yüzdüm dolaştım. Üst katlarda eski hanlara benzer salaş odalar vardı odalarda buz dolabı yoktu sular şişelerle yerlerle bekliyordu, odalar bağımsız değildi, eliyle yemek yiyen değişik tipli insanlar vardı biri galiba tanıdığımdı. Daha sonra havuz tarafına tekrar döndüm sanki stat gibiydi burada 3 erkek genç tezahürat yapıyorlardı, bendende katılmamı istediler ben bilmiyorum dedim, gençlerden biri hemşerim çıktı tanışıyorduk.
Yorumlayabilirseniz sevinirim hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada Haccetmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada havuzda yüzmek

arifselim
Rüyan tek bir şekilde tabir edilemeyecek kadar bir çok şey içermektedir. Yani en doğrusu sana özel yorumlanırsa daha isabetli olur. Genel bir manada ise, yardım sever ve geniş gönüllü biri olmaya, sıkıntılarından ve yaşadığı zorluklarından kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hızır (a.s) görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda havuzdaydım havux 2-3 metre derinliğindeydi arkadaşlarım da susuyun içindeydi bende dalış tüpü falan vardı onları kurtardım,sonra tüpü çıkarıp havuza ekipmansız girmemi istediler ben korktum giremedim.Anlamı nedir açık olarak açıklayınız lütfen…


arifselim
Bu rüya birilerini sıkıntıdan kurtarmak demektir. Dikkatli ve tedbirli olmaya, düşünerek hareket etmeye tabir edilir. Esas doğru olacak olan yorumu ise kişiye özel bir şekilde yapılacak olan yorumdur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam Aleykum .Ben rüyamda havuzda uzdugumu gördüm .yanimda biride vardi . Ama kim oldugunu hatirlamiyorum . Ordan ciktigim zaman Sonra biz arkadaşlarla yeniden havuza girmeyi dusunduk. Bu zaman artik kendimi kendi odamda goruyordum Arkadaslr diğer odadaydilar Onlar benden önce giyimlerini giyib ciktilar .Odadan ciktigim zaman Kimse kalmamisti hepsi gitmisdi . Evde iki tane misafir vardi .Misafirlerden birini taniyorum . Ablamin kocasinin yakin arkadaşi gercek hayatta bizde taniyoruz onu . Digerinin kim oldugunu bilmiyorum .Ablam oradan bana bakiyordu . Benim uzmeye girecegim yerde tam misafirlerin yaninda boyu benim uzunlugumda olan bir kabın iine uzandim . Kafami suyun içine saldim su burnumdan dolub beni boguyordu . 3 kere oyle yaptim .Sonra O tanidigimiz misafir geldi havuzun suyunu degistirdi Suyu bosaltdi Baska suyla degistirdi . Soguk sonra sicak suyu dokerek duzeltmeye calisiyordu . Ama su yuzecek kadar fazla degildi . Brn su çok az dedimama burasini yalnis hatirlamiyorsam o suyu artirmaga calisiyordu .Ben o zaman uykudan ayildim . Bu uykunun anlami ne lütfen bana yardımcı olun

Okudunuz mu?  Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüya açık ve berrak değildir yada anlatma şeklinden kaynaklanıyor olabilir. Genel olarak rüya sahibinin incinmesine, üzülmesine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işaret olarak tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dile ve bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleykum yakın zamanda evlencem ben, rüyamda eşim olcak insanla temiz su dolu olan bir suda birlikte yüzüyorduk ve habızun kenarında oturup bizi izleyen eşimin annesi ve aile fertlerinin bazılarıyla havuz çıkışında tartışıyordum ve ben havuzdan eşimi omuzlarıma alarak çıkıyordum. Bunun yorumunu rica edebilir miyim? saygılarla


arifselim
Aleykum selam. Rüyada yüzmek iyi olsa da bu şekilde görülen bir iyi olarak yorumlanmaz. En açık anlamıyla hayal kırıklığını ifade eder. Ümitlerinin boşa çıkmasına ve sıkıntılı bir döneme girmeye tabir edilir. Sonuçta bir rüyadır ve hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada görülen Arapça harflerin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyorum.

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm ben bekar memur bir hanımım. rüyamda ailemle temiz ve deniz gibi bir havuzdayız yüzme bilmem ama batmadan suda eğleniyoruz. ben havuzun derinliğinin az olduğunu farkedip dibine basmaya çalışıyorum bir ayağımı bastım ama diğer ayağım bir türlü kuvvetimi toplayıp indiremiyorum dibe. bu rüyam nasıl yorumlanabilir acaba?


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada havuza girdiğini görmek sıkıntılarla boğuştuğunuzu gösterir. Havuza tam dalamayıp yüzememeniz bu sıkıntılara karşı mücadele etmekten vazgeçmeyeceğinize ve atlatacağınıza işaret eder. Yine de Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Hediye görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selmaum aleykum hojam
Yüzmeyi bilmem ve bugün rüyamda normal havuzdu şu tertemiz biz aileye havuza girmeyi tercih ettik sonra içinde küçük balıklar vardı ve çöktü . Ve biz küçük golde yüzüyorduk ve arkası uzun ve büyük nehirdi yüzmeye devam ettik ve su pislendi siyah oldu hemen çıktık ve ban küçük çocuklar eve gitmeye karar verdik ve eve giderken elimde pisbi 2 kilo civarında et vardı ve o birden düştü ve cam parçası gibi döküldü ve onu terk ederek ve döndük evde sonra tanımadığımız bir kızla tanıştık ve bitti rüya bu anda


Tohat
Ve aleyküm selam. Yakınlarınızla kuracağınız ortak bir çalışmanın olacağına bereketli kazançların söz konusu olacağına, fakat bir süre sonra pişman olunacak adımların atılmasına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Hırka görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba dün gece üç farklı rüya gördüm ilk rüyam
1-) kocaman bir havuzda yüzüyordum havuz çok büyüktü sonu hiç görünmüyordu tatil köyü otel gibi bir yermiş havuzun suyu açık mavi ama ne kirli nede çok temiz bir havuzmuş bir sürü insan varmış havuzda onlarda otel müşterisiymiş benim yanımda da eşim abim erkek kuzenim filan var arada onları görüyorum tanımadığım insanlarda görüyorum bitane şort görüyorum kim şortunu çıkarıp havuzda bırakmış bu havuzu temizlemiyolarmı die söyleniyorum filan ama hep yüzüyorum
2-) eşimle beraber yaşadığımız evimizin sokağındayım yanımda da bir kız arkadaşım varnıs ama tanıdıgımbiri değil koşarak eve çıkıyorum hırsız mı girmiş evime diyorum eve giriyorum evimin içi çok aydınlık çok ferah ama inanılmaz dağınık heryer birbirinde eşyalar dağınık hırsız girmemiş diyorum çalınan bişeyim yokmuş ama abim bizde kalmış sözde tek kişilik yatakta onun nevresimlerini çıkarıyorum yasık kılıflarını filan evi toplamaya başlıyorum.(nevresim çarşf filan güzeldi)
3-) sultanahmet gibi tarihi bir yerde tuvalete giricekmişim tuvalette paraları alan kişi yerinde olmadığı için kenara masaüstüne 1 tl bırakıyorum
Sonra aynı masaya telefonumu da bırakmışım tuvalete giriyorum klozet gördüm sadece temizdi sonra içimden diyorum ki kesin telefonumu çalmışlardır hemen cıkıyorum bakıyorum bir sürü telefon var ama benim ki yok diyorum ki benim ki daha yeni modeldi hemen calmışlar bakıyorum telefonum yok sonra masaüstünde 50 euro görüyorum alsam mı almasam mı diye düşünüp parayı alıyorum daha sonra nasıl bilmiyorum ama telefonumuda buluyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Güneş görmek (İmam Nablusi)

arifselim
– Rüya sahibinin kendisini aşan konularla uğraştığına ve çevresinden dolayı hayal kırıklıkları yaşayacağına işaret olarak yorumlanır.
– İkinci rüya ise psikolojik anlamda ve ruhi açıdan bunalmaya ve iç aleminde sorunlar yaşamaya işaret eder.
– Son rüya ise, Hemen hemen aynı manalara yakın yorumlanır ve içinden geçtiğin manevi yönündeki sıkıntılarına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayvanat Bahçesi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bir denizde yüzüyorum normalde yüzme bilmiyorum ama suyun üstünde hiç kendimi yormadan yüzebiliyorum çok hafif hissediyorum kendimi..ve deniz çok kalabalık başka insanlarda yüzüyor sonra tekrardan bir Deniz görüyorum bu da turkuaz mavisi bir Deniz ve çok güzel hiç dalga falan da yok

Okudunuz mu?  Rüyada gökten insan inmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Kendi yağında kavrulacak ölçüde bir gelire sahip olacağın ve bundan dolayı sıkıntı çekmeden yaşantını sürdürecek kimseye ihtiyaç ve muhtaç duruma düşmeden geçimini temin edebileceğine işarettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada havuzda yüzmek, rüyada havuzda yuzmek, rüyada havuzda yüzdüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada hem düğün hemde ölüm görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada havuzda yüzmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.