Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:04
missa01
Abone

Vefat eden yakınını rüyada görmek için dua

Vefat eden yakınını rüyada görmek için dua

Kayıtsız Üye
vefat eden yakınını rüyada kabir ve ahiret halini rüyada görmek için dua


Cevap: vefat eden yakınını rüyada görmek için dua

Ercan
Vefat eden yakının halini görmek için dua etmektense, onun kabir azabının hafifletilmesi, hesabının kolaylaşması için dua edip, onun hayrına hayırlı işler yapmak daha yerinde olur kardeşim. Allah rahmet eylesin.

Okudunuz mu?  Hz.Ali kaç kez evlendi ve çocuk sayısı

Yorum: Vefat eden yakınını rüyada görmek için dua

arifselim
Kişi vefat ettikten sonra ona edilen dualar ona ulaşır. Ruhuna olmak üzere işlenen hayırlar ve verilen sadakaların sevapları da Allah’ın izniyle ona iletilir. Ölüleri rüyada görmek hakkında özel bir dua bilmiyoruz ama onlara hayırla dualar edilebilir ve kuranı kerim okunarak sevapları hediye edilebilir. Ayrıca ölüler için kısaca şu şekilde de dua etmek mümkündür: Erkek için: Allahummeğfir lehu ver-hamhu.. Kadın için: Allahummeğfir leha ver-hamha denilir.

Okudunuz mu?  İslam'da dolandırıcılığın cezası hırsızlık ile aynı mıdır ?

güzel rüya görmek için dua, rüyada görmek için dua, rüya görmek için dua

Bu kategoride yer alan Depresyon hastalığı için zikir ve dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vefat eden yakınını rüyada görmek için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.