Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada beyaz gümüş kahverengi balık görmek

Rüyada beyaz gümüş kahverengi balık görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm bir evlilik düşünüyorum bunun için istihareye yattım 4 gece iki gün balık gördüm diğer günler boştu. Rüyam nasıl yorumlana bilir. Balıkların rengi beyaz, gümüş, kahve rengi yorumunuz için şimdiden teşekkürler.


Yorum: Rüyada beyaz gümüş kahverengi balık görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada balıkların ne olursa olsun hayır ve bereket anlamındadır. Balıklar ne kadar çok veya güzel iseler bu o kadar hayırlı anlamındadır. İstihare için bu rüyan olumlu olarak tabir edilir. Ayrıca istiharede en önemli işaret senin kalbinin o şeye meyletmesidir.

Okudunuz mu?  Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

rüyada gümüş balık görmek, istiharede kahverengi

Bu kategoride yer alan Rüyada babanın ağlaması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada beyaz gümüş kahverengi balık görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.