Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:42
Sohbet
Yönetici

Yeni doğan bebeklere aşı yaptırılmalı mıdır?

Yeni doğan bebeklere aşı yaptırılmalı mıdır?

DieHard
Selamun aleyküm kardeşlerim., ben bir çok yerde bu konuda hoş olmayan şeler duydum.. Bebeklere yapılan 1,2,4,6.. aylık weya ilerleyen zamanlarda aşı yapılması dinimizce sakıncalı mıdır?? Yada şu şekilde srayım., bu aşılarn faydaları weya zararları nelerdir?


Cevap: Yeni doğan bebeklere aşı yaptırılmalı mıdır?

Muhasibi
Yapılan aşıların dinimize göre zararı yoktur…Bebekler hassas oldukları için dışarıdan gelen mikroplardan korunamadıkları için aşı yapılıyor…Yani kısaca aşı yapmak faydalıdır…Zararlı değil…

Okudunuz mu?  Hayattan cok sıkıldım hic bir sey zevk vermiyor diyorsan oku!

Cevap: Yeni doğan bebeklere aşı yaptırılmalı mıdır?

DieHard
Dünyac ünlü homeopot Dr. Prafull Vijayakar’ı aşı hakkındaki görüşleri we tecrübeleri;

"AŞI en büyük çocuk katilidir., sağlıklı doğan çocukaşılarla hasta ediliyor.Hepimiz uygulamalarda., en ağır hastalıkların aşı sonrası nasıl başladığını gördük.. Dünyada milyonlarca ebeweyn aşıların sadece bir tek amaca hizmet ettiğini artık anlamış durumdadır: Çocuğun bağışıklık sistemini tahrip ederek ilaç üreticileri we doktorlar için iyi birer müşteri olmalarını sağlamak.. Kendi tecrübem we diğer ailelerin tecrübeleri sayesinde biliyoruz ki., hiç aşı olmayan çocuklar hastanelerin n olduğunu bilmezken., aşılanan çocuklar hastanelerden neredeyse hiç kurtulamıyorlar." (Gerek Tıp, Dr. Aidin Salih)

Okudunuz mu?  Sınva Girmeden Önce Okunacak Dua

Cevap: Yeni doğan bebeklere aşı yaptırılmalı mıdır?

DieHard
< Yapılan aşıların dinimize göre zararı yoktur…Bebekler hassas oldukları için dışarıdan gelen mikroplardan korunamadıkları için aşı yapılıyor…Yani kısaca aşı yapmak faydalıdır…Zararlı değil… >

Ewet çoğu kişi böyle biliyor ama araştırdığımızda değişik şeyler ortya çıkıyor..


Kayıtsız Üye
Para için insanlığı harcayanların yolundan gidilmemesi gerek…Dini inancı ırkı ayrı ama gercek müslüman gibi dürüst fikirleri olan yabancılar asıl insan onlar bence …Ahreti düşünmeden dünya için yasayanlara yazıklar olsun.. Yaşayın hadi en fazla 100 sizin olsun dünya -ya sonra ?

Okudunuz mu?  Selam nedir? Nasıl verili?Hükmü nedir?Kimlere selam verilir?

dr prafull vijayakar

Bu kategoride yer alan Allah kalbi niçin yaratmıştır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yeni doğan bebeklere aşı yaptırılmalı mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.