Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:35
dinisorular
Yönetici

Eşimle kaçarak evlendik, fakat anlaşamıyoruz. Eşimi ailesi de kabul etmiyor; boşasam gidecek yeri yok.

Eşimle kaçarak evlendik, fakat anlaşamıyoruz. Eşimi ailesi de kabul etmiyor; boşasam gidecek yeri yok.

Kayıtsız Üye
Eşimle kaçarak evlendik, fakat anlaşamıyoruz. Eşimi ailesi de kabul etmiyor; boşasam gidecek yeri yok. Bir tane de çocuğumuz var; çocuğun piskolojisi bu durumdan çok etkileniyor. Ne yapmalıyım; boşasam vebal alır mıyım?

Okudunuz mu?  Kişi adak adadıysa üzerinden zaman geçip ne adadığını tam olarak hatırlayamıyorsa ne yapmalıdır?

Cevap: Eşimle kaçarak evlendik, fakat anlaşamıyoruz. Eşimi ailesi de kabul etmiyor; boşasam gidecek yeri yok. Bir tane de çocuğumuz var; çocuğun piskolojisi bu durumdan çok et

kibrit
Kaçırdığından dolayı bu bir günah! Ailesinin eşine küsmesi ikinci günah!

İslamın otobanından saptığın anda zincirleme kaza olur…

Okudunuz mu?  Sigara : Helal midir? Haram mıdır ?

Eşine sahip çıkacaksın, alttan almaya bak her şeyi. Dinin emirlerine sıkı sıkıya tutunun. Namazlarınızı beraber kılın. Bundan dolayı Allah aranızda bir ısınma kaynaşma verecektir tekrardan…

Birbirinize karşı ahlaksızlık yapmıyorsanız, geçinmeye çalışın. Ortada bir çocuk var. En azından onun için birbirinizi eskisi gibi sevmeye çalışın, olgunlaşın. Boşar isen eşinin durumu ne olur bir düşün? Ne gidecek yeri var ne ailesi kabul ediyor… Vebal almak değilde nedir bu?

Bu kategoride yer alan Gusülde buruna su çekip yıkamanın ölçüsü nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimle kaçarak evlendik, fakat anlaşamıyoruz. Eşimi ailesi de kabul etmiyor; boşasam gidecek yeri yok. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.