Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yatağa işemek

Rüyada yatağa işemek

Kayıtsız Üye
Rüyada işemek… rüyada işerken uyandım ama yatağa işiyordum ne demek ?
Rüyada işerken uyandım ama yatağa işiyordum ne demek rüyamın tabirini yapar mısınız ?


Cevap: rüyada işemek… rüyada işerken uyandım ama yatağa işiyordum ne demek ?

Fetva Meclisi
Rüyada İşemek Görmek ne demek? kısaca

Rüyada işemek iyi şeylere delalet etmez, sağlık sorunu ve can sıkıcı şeylerin baş göstereceğine ve kavgaya giden sonuçlara varacağına işaret eder. Rüyada işemek bilhassa özel hayatta meydana gelecek olan moral bozucu ve can sıkıcı şeyler yaşanacağına delalet eder. Evli kişi aile içinde, bekâr kişi de sevgilisi ile bazı sorunlar yaşayacak demektir.

Okudunuz mu?  Rüyada Yaprak Görmek (imam nablusi)

Bazı rüya tabirleri bunun tam tersine işaret eder. Rüyasında işediğini gören kişinin tüm sıkıntı ve dertlerden kurtularak, tüm sorunları çözerek rahat ve esenliğe kavuşacağına dair yorumlanır. Rüyada işemek bazen hayırlı olmayan bir yola girerek tüm imkânlarını seferber etmeye fakat o işten hayır görmemeye dolayısıyla da kişinin kazancının ziyan olmasına işaret eder. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir…


Rüyada altına işemek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben bayanın rüyamda yatak islakti carsafta yuvarlak ıslaklık vardı altima isedigimi f arketmistim sonra bir siniftayim arka sırada sınav olacağız galiba çizme giyiyorum siyah uzun bir kız geliyor yanima bacagimda morluk var kısa çizme giyseydin ya benim gibi diyor ALLAH korusun bu morluklar kangren yapabilir imasi ediyor yorumlarsaniz çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  Rüyada Zarf Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yatağa işemek

arifselim
Aleykum selam. İnsanın gizli kalan yanlarına, içine attığı ve kimsenin bilmesini istemediği şeylere işaret eder. ayrıca sıkıntılı bir dönemden sonra Allah’ın izniyle başarıya ulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben odamda yatarken yatağımın ayak ucuna ve etrafa tazyikli bir şekilde idrar ettiğimi gördüm idrarda kötü koku falan yoktu ve abdestli yatmıştım bu konuda açık ve net bir tabir bulamadım bana yardımcı olurmusunuz

Okudunuz mu?  Rüyada Yeşil Ağaç Görmek - İSTİHARE RUYASI

arifselim
Bu rüya sahibi için çok radikal kararlar alacağı anlamındadır. Bazen kötü kararlar alarak yanlış yollara girmeye ve bazende dininde kendini iyi bir hale getireceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda birileriyle konuştuğumu ve tuvaletini n geldiğini ve tuvalete gidip oturarak isedigimi gördüm ama uyandım ve yatağa işemiştim bu bir hastalık mı veya sebebi var mıdır acaba uyurken de sahurda sonra namaİmi kılıp öyle yatmıştım

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü kararmış birini görmek

arifselim
Eğer sık sık bu oluyorsa evet hastalık olabilir ve doktora gidilmelidir. Ama bu bir sefer sadece olmuşsa ancak rüyadan etkilenerek olmuş olabilir. Bu rüyaya özel bir yorum yapamayız.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşlarım kapıya gelmişler. Beni bekliyorlar. Ama ben çok sıkışmışım. Tuvalete gidiyorum. Tuvaleti kullanamıyorum klozeti çıkmış. Sonra annemin yatağına uzanıyorum. Yatağa bütün cisimi yapıyorum. Anneme örtüsü yıkanıyor mu diyorum. Oda evet diyor

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Görmek

arifselim
Bu rüya sahibi için içini kemiren ve sürekli rahatsız eden sorunlarının olduğuna işaret eder. Bunlardan kurtulmanın çarelerini aramasına ve sonunda rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Sende hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba , Ben bekar bir erkeğim ruyalarımda birden fazla kere yatağa isedigimi görüyorum ve bunu klozet batmasın ses yapıp annemi babamı uyandırmayayım diye yapıyordum dün gece rüyamda da annemlebenim odamda yatmış bende tuvalette ses yapmama amacıyla yatak odasındaki yatağa isemistim sonrasında pecetelerle üstünü temizliyordum .

Okudunuz mu?  Rüyada Yatak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu rüyanın psikolojik olma ihtimali vardır ve bu durumda yorumu olmaz. Bir diğer görüşe göre ise, rüya sahibinin sürekli bildiğini okuduğuna, söz dinlemediğine ve bundan dolayı çok büyük zararlara uğrayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Artemiz
Selam hocam. Şuan kalp çarpıntısıyla uyandım. Otelde resepsiyonda çalışıyorum. Rüyamda iş yerinde uyuyakalmışım ve uyandığımda gece olmuş her yer zifiri karanlıktı. Işıkları açmayı denedim ama hiç biri yanmadı. Hatta elimde eski model tuşlu telefon vardı onun dahi ışığını açamadım. Sonra kendimi tuvalette gördüm. Klozette oturmuş çişimi yapıyorum ve tuvalet kapısı açık. O an birinin geldiğini fark ediyorum kapıyı kapatıp elimde tutuyorum ve dolu diye bağırmaya başlıyorum. Kapının önünde duranın patronum olduğunu anlıyorum. Artık sırası geldi diyor. Sözde cinsel anlamda bana zarar verecekmiş. Sadece kapıyı tutmaya devam edip çığlık atıyorum ve her yer zifiri karanlık ve o korkuyla uyanıyorum ilk nerde olduğumu algılamaya çalıştım. Yatağımda olduğumu fark edince yatağıma işediğimi fark ettim. Şuan sabah namazı okunuyor. Gündüz niyetine olsun ama çok korkuyorum. 😔

Okudunuz mu?  Rüyada Zihin Gücüyle Eşya Hareket Ettirme

Selam hocam. Bekar ve genç bir kadınım. Otelde resepsiyonda çalışıyorum. Akşam rüyamda işyerim de uyuya kaldığımı gördüm. rüyamda uyandığımda her yer zifiri karanlıktı. Tüm ışıkları açmayı denedim ama hiç biri yanmadı. Sonra otelin lobi camından dışarı bakıyorum ve dışardaki ışıklarda yanmıyor. Sadece dolunay aydınlatıyordu dışarısını. Elimde eski model tuşlu bir telefon vardı ama onunda ışığını açamadım. Tuvaletimin geldiğini hissettim ve lobideki tuvalete gittim klozette oturdum. Tuvalet kapısı açıktı ve ben çisimi yaparken birinin geldiğini hissettim ve elimle tuvalet kapısını kapatıp kilit yerinden tutup dolu diye çığlık atmaya başladım. Kapının önüne gelen patronummuş ve bana sözde cinsel saldırıda bulunacakmış. Artık sırası geldi dedi sadece. Ve ben gerçekten uyandığımda sabah ezanı okunuyor ve yatağıma gerçekten işemiştim. Lütfen beni aydınlatın. Hâlâ etkisindeyim rüyanın. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Yardım görmek (imam nablusi)

Tohat
İki türlü tabir edilmektedir. Sıkıntısı olanlar için sıkıntılarından arınarak feraha ermeye, sıkıntısı olmayanlar için canlarının sıkılacağı bir döneme girebileceklerine işarettir. Ayrıca Tuvaletin temizliğine bağlı olarak ahiret hayatının güzel veya kötü olmasına delalet etmektedir. Dualarını eksik etmeden okuyarak Allah’ın korumasını dileyip ondan medet ummalısın. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

rüyada yatağa işediğini görmek, rüyada çiş yaparken gerçekten yapmak, rüyada yatağa işemek

Bu kategoride yer alan Rüyada yaban domuzu görmek ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yatağa işemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.