Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada yeşil kuş görme görmek Bir kişinin rüyasında yeşil renkli kuş görmesi ne anlama gelmektedir ?


Yorum: Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

arifselim
Rüyada yeşil kuş görmek hayırlı manada senin için meydana gelecek gelişmelere işaret eder. Bekarlar için iyi bir evliliğe ve hasta olan kimseler için ise sağlığa kavuşmaya tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yolculukta ters yöne girmek

Beyaz yeşil kus

Canan arslan
Rüyamda hamam gibi biyere gidiyorum güya orda yıkanıp çıkıyorum ve bir bayan gelip oranın sahibine bir şey anlatiyo ne istedi diyorum iş için gelmiş diyo ordan çıkınca bir bahçe gibi biyerde duvardan berrak su akiyo ayağımı kapatıyorum ve iki kuş beyaz kanatları yeşil biri bana doğru ucuyo korkuyorum ensemden yakalito beni yorumlardanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Dışında Olmak

Yorum: Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

Tohat
Üzüntü ve kederi geride bırakarak düşünce ve duygu olarak olumsuzluk hissettiren durumlardan uzaklaşacağına ve kendini bunlardan arındıracağına bunun yanı sıra çevrendeki insanlara dikkat etmen, sana zararı ya da çıkar olarak yaklaşacak kişileri iyi belirlemen ve ona göre davranman gerektiğini göstermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yakışıklı erkek görmek

rüyada yeşil kuş, rüyada yeşil kuş gormek, rüyada yesil kus gormek nedır

Bu kategoride yer alan Rüyada yemek içmek orucu bozar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.