Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cenaze görmek

Rüyada cenaze görmek

Kayıtsız Üye
Beni rüyasında gören arkadaşımın bu rüyasını yorumlar mısınız?
Çok Kalabalık ferah bir evde yeşil battaniye sarılı cenazenin başında bekliyormuşum.Cenazinin kefeni açılıyormuş beyaz yüzlü biri çıkıyormuşum.onun eniştem olduğunu söylüyormuşum.

rüyayı tabirleyebilirsenizi sevinirim.
Teşekkürler…


Cevap: Rüyada cenaze görmek

arifselim
Selamun aleykum. Rüyada cenaze görülmesi ilk başta kişiye hoş gelmese bile aslında hayırlı bir rüyadır. Bu rüya uzun zamandır haber alınamayan birinden haber alınacağına, mal ve para kazanılacağına, uzun ve sağlıklı bir ömrün yaşanılacağına, kişinin hayatında yaşayacağı güzel ve olumlu gelişmelere delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyamda kız çocuğunun cenazesini gördüm kız çocuğu yaşıyordu tabutun içinde

Zeynep karaca
Rüyamda kız çocuğunun cenazesini gördüm kız çocuğu yaşıyordu tabutun içinde

Okudunuz mu?  Rüyada çaydanlık görmek

Rüyamda Annemlerin evindeydim amcamın kızı yanımdaydı dışarıda telaşlı bir sesler vardı amcamın kızıyla birlikte dışarıya çıktık bir baktım Suriyeliler sordum Suriyelilere bu kalabalık ne onlar da bana dedi ki cenazemiz var kimin cenazesi var bir tane kız çocuğu öldü bakabilir miyim dedim onlar da tabi dedi bakabilirsin tabutun kapı acıktı baktım bir tane kız çocuğu saçları sapsarı Gözleri masmavi yanakları elma gibi kıpkırmızı gözleri bana bakıyordu gülümsüyordu sordum bu kız çocuğu ölmemiş onlar da diyor ki ölmüş Ben de dedim ki yaşıyor ama o öyle öldü ve şöyle bir baktım gökyüzüne gökyüzünde beyaz kırmızı bayraklar vardı ve o sıra yerimden kalktım

Okudunuz mu?  Cuma günü bin tane salavat okur ve iki rekat namaz kılarsa Peygamberimizi rüyada görür mü

Yorum: Rüyada cenaze görmek

arifselim
Hayırlı ve güzel bir rüyadır. Meydana gelecek olan sürpriz gelişmelere ve seni heyecanlandıracak şeylere işaret eder. ayrıca kişinin alacağı ve çok mutlu olacağı hayırlı haberler anlamında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ordu21
Selamın Aleyküm arkadaşım rüyasında cenazedeyken görmüş kendisini bizim sinifimizdaki herkes cenazedeymiş ama diyorki ölen kimdi hatirlamiyorum elimde fotografini tutuyordum ama kimdi hatirlamiyorum sendin galiba diyor korkuyorum nolur yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar genellikle insanı korkutsa da esasen çok hayırlı ve güzel rüyalardan kabul edilir. En makbul olan işareti ise uzun ve sağlıklı bir ömrün yaşanılacağına tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Şuan eşimle boşanma aşamasındayım. Rüyamda eşim binanın yüksek katından pencereden ağlayarak dışarı bakıyor. Oğlumu çağırırıyor. Oğlum gitmeden ben yanına vardığımda sadece kafasıyla aşagıyı işaret ediyor. Aşağıya baktığımda kefenlenmiş iki tane cenazeyi etrafı betonla cevrilmiş mezara gömmek için yanyana yatırmışlar. Eşime ağlama inşAllah bizde böyle yanyana gömülürüz.deyip sarılmak için yaklaştım. Sarılmadan geri çekildi uyanmışım.

Okudunuz mu?  Rüyada Cin Hissetmek ve Dua Okumak

arifselim
Bu rüya hayırla yorumlanmaz. İçinde bulunulan haram veya kötü durum olarak tabir edilir. Ancak kişi durumuna bakılarak tabir edilirse belki daha isabetli yorumlanabilir. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ilk olarak evimde örümcek gibi çok küçük siyah akrepler gördüm tahta dolap gözünden yerden yemek alıp taşıyorlardı sonra 1-2 tane öldürdüm sanırım veya öldürmeyi düşündüm onu tam hatırlamıyorum sonra namaz kıldığım odaya girdim orası kalabalıktı sonra kendimi bir ailenin yanında gördüm evin gelini yataktaki hasta kayınpederini sırtından defalarca bıçaklayıp öldürüyordu kanlar içindeydi sırtı hasta adamın sonra başka bir odada olduğumu gördüm yerde kefenli birisi yatıyordu ve o kayınpederini öldüren gelin pişmanım diye ağlıyordu odaya insanlar geliyordu kefenli kişinin kefen açılmadan ayaklarını gördüm kefenin dışından doğru sadece sonra uyandım uykudan bu rüyanın veya rüyaların tabiri nedir teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmek ne anlama gelir?

Tohat
Rüyandaki olayların tümü bir düşmana ya da art niyeti ile zarar vermek isteyen birinin varlığına işaret etmektedir. Sözleri ve davranışları ile insanların arasını açıp sorun çıkartmaya çalışan ve bile bile zarar vermek isteyen bu kişinin sinsice hareket ettiği fakat fark edilmesi ile uzaklaştırılacağına tabir edilir. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cennete gitmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler Hocam. Rüyamda erkek kardeşim ve ablamla bir yere gidecek oluyoruz. Ben motorla gidiyorum onlarda yürüyerek gelecek oluyorlar. Yolda giderken motor çok süratli ve direksiyonunu hareket ettiremiyorum başta. motorun bir an bozulduğunu düşünerek panikliyorum ama bişey olmuyor. Sonra bir evin orda duruyorum çalgı çalıyor çocuklar oynuyor düğün olduğunu düşünüyorum ama halbuki cenaze varmış. Olayı çok garipsiyorum neden böyle yaptıklarını anlamaya çalışıyorum. Neden kur’an Fatiha okunmuyor diye üzülüyorum. Sonra çalgı çalan kişi bende çalmak istemiyorum ama çalmam için beni tuttular ben bişey yapamıyorum siz tepki gösterin diyorlar. Ölen kişinin babası böyle olmasını istiyormuş. Bende herhalde ya ölen kişi yada babası inanmadığından yaptığını düşünüyorum. Sonra ben evden çıkıp motora tekrar binip yoluma devam ediyorum. Yolda tekrar Bakıyorum ki ölen kişiyi defnetmek için deniz kenarına dik yamacı olan bir yere gömmüşler. Ama kabri derin görülmediği için ölen kişiyinin yüzü falan görünüyor. Yer engebeli olduğu içinde cenazeye gelenler dağınık vaziyette olduğunu ve babamında cenazede ölen kişinin babasının yanında olduğunu görüyorum. Ama tanımıyoruz normalde ölen kişiyi ve yakınlarını. Neden buraya gömmüşler ki diye soruyorum ölen kişinin abisi oluyor galiba mezarlıkta yer kalmamış o yüzden buraya gömdük diyor. Peki nasıl öldü diyorum. Çalıştığı sırada bir arkadaşı ile kamyondan çimento döküleceği sırada arka tekerin ordayken şöför görmediği için üzerlerine dökmüş diyor. O sırada ölen kişinin karısı geliyor. Bi bezin içinde iki tane yüzüğünün eşi ile gömülmesini istediği için gömdürüyor. Ben olanlara çok şaşırıyorum nasıl olur ölüyle hiç bir şey gömülmez ki diyorum. Sonra insanların bir kısmı cenazeden ayrılmak için dik yamacı çıkmaya çalışıyor. Bende altında Deniz suyu olan dağa sabitlenmiş uzun ince tahta bir köprü görüyorum ordan çıkmak daha kolay olur diye oraya doğru giderken bir köylümü görüyorum ona gel burdan gidelim diyorum ve ordan ayrılıyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak görmek

Tohat
Hayırlı günler. Yaşayacağın her şeyin aşırısına kaçmadan dozunda ve kararında yaşayarak sınırı aşmamaya özen göstereceğine, Görmüş olduğun cenaze hayırlı bir haber alacağın ve bu haberden mutluluk duyacağına delalet olurken, cenazede çaldığın çalgının türüne göre tabiri yapılsa da genel itibari ile rüyadaki diğer bağlantılarla alakalı olarak hayırlı gelişmelerin duyulacağı ve neşe içinde geçirilecek zamana delalettir. Farkında olduğun veya olmadığın bazı olumsuz alışkanlıkların olduğuna hem hayatında, insanlarla ilişkilerinde hem de dininde düzeltmen gereken yönlerinin olduğuna işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Cehennem görmek (Kenz-ul Menam)

Cenaze yemeği

Bu kategoride yer alan Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cenaze görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.