Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:33
missa0
Abone

Abdest alırken yüz nasıl yıkanır

Abdest alırken uzuvlar nasıl yıkanmalıdır

cvallkzs67
Selamun aleyküm abdest alırken gusüldeki gibi yıkadığımız uzuvların her tarafının yıkanmasımı gererkir ? birde abdestte yüz nasıl yıkanmalıdır ?


Yorum: Abdest alırken yüz nasıl yıkanır

alice
Abdest alırken Ellerinizle aldığınız suyu saçınızın bitiminden, kulaklarınızın yanına kadar ve çene altına kadar yıkanır ve bu işlem 3 defa yapılır.

Okudunuz mu?  Kayınvalidem beni istemiyor beni sevmiyor

Yorum: Abdest alırken yüz nasıl yıkanır

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam ben lise son öğrencisiyim imamhatip okulda öğlen namazımı kılmak zorundayım eve yetişemiyorum abdest alıp çıkıyorum ama okulda bayanlarda yaşanan akıntı sorununu yaşıyorum ve abdestim bozuluyor haliyle korumama rağmen içliğime bulaşıyor okulda olduğumuz için değiştiremiyorum da ne yapmalıyım kaza yaparsam sürekli olursa imanıma zarar verir mi

Okudunuz mu?  Siğil duası ile siğil geçer mi?

Yorum: Abdest alırken yüz nasıl yıkanır

Şem’a
Size tavsiyem her gün çantanıza günlük pedler koyun namaz sırasında lavaboda sürekli değiştirin namazınızı kılın günlük akıntının önüne bu şekilde geçebilirsiniz başka bir yolu yok.
namazınızı kazaya bırakırsanız büyük günah işlemiş olursun mutlaka Namaz kılın ama akıntılara da bu şekilde engel olun

Okudunuz mu?  Şaka yapma adabı

abdest alırken yüz nasıl yıkanır, abdestte yüz nasıl yıkanır, abdeste yüz nasıl yıkanır

Bu kategoride yer alan Cehri zikir nedir,nasıl çekilir,cehri zikirler hangileridir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdest alırken yüz nasıl yıkanır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.